SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa rozumiem Cię w 100% też miałam kłótnie o frytki
Tu podaje link do on line, z tvn player miałam problem z wtyczką i nie mogłam obejrzeć a tu jest ok http://serialnet.pl/serial/3-367/o-matko- to chyba 4 odcinekzachęcam do seansu. Uwielbiam Bosacką
szkoda że ten program nie ma więcej edycji.
Kilka takich kłótni i będzie chodził jak w zegarku zobaczysz. Czasem trzeba ryknąć jak lwica
Edit- mąż po tym odcinku zaczął mi mówić komplementy- a nigdy nie mówił.. teraz często słyszę- moja śliczna żona, piękny pingwinek, że wyglądam przepieknie, że brzusio jest super itp..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 22:26
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy jestem ślepa ale jak wizyta Pulpecji i Y ??? Byłam u teściowej od 16 i dopiero na forum wlazłam i czy nie pominęłam. Ale piękna tabelka
Teściowa się nakręciła na wycieczkę z teściem więc może razem byśmy polecieli. Zawsze raźniej, obym tego nie żałowała..bo już są teksty że może bym nazwała małą Kasia albo Ewa oby nie Maja.... grrrrrr Ewa to moja mama więc może jednakmojej mamie na pewno będzie miło.
Czy Wasze dzieciołki też są takie zwiercone? Od kilku dni czuje Maję kilka razy na godzinę. Nie mogę się na niczym skupić bo zaraz banan na twarzy i nic więcej się nie liczy. Mama się ze mnie śmieje że tą magisterkę skończę pisać przy drugim dzieckuzabka11, Y, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda w zyciu bym nie wziela tescow razem na wycieczke. Zero prywatnosci.
Odnosnie imienia nikomu sie nie wygodzi.
Ja mam mentlik w glowie w tym temacie.
A maly fika praktycznie caly czas. Czy on wogule spi???Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cassie moja teściówka raczej się nie wtrąca, nawet jak ją proszę o pomoc przy mężu żeby coś mu przetłumaczyła to jakoś za bardzo się nie angażuje. Pierwszy raz się odezwała z tym imieniem... Raz byliśmy z teściami na 4 dniowej wycieczce na mazurach i było spoko. Płacili za wszystko mimo protestów z naszej strony ale z drugiej strony nie narzucali się że chcą z nami wszędzie chodzić nawet proponowali żebyśmy poszli na imprezę do innej miejscowości i przyjedzie po nas w nocy... Zawsze byłoby mi trochę raźniej, jakby ktoś jeszcze był znajomy. Poproszę o pokoje na dwóch krańcach hotelu
Też mam wrażenie że dziecię nie śpi. Skąd ono ma tyle energii?Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:a teraz ???
https://docs.google.com/document/d/19vvcf5I3V_AbjCVx2gr_jBOf6nxwOAMUd4GC3ilqaO4/edit?usp=sharing
Ja nie moge edytowac z komórki, spróbuję jutro na lapku.
Paula-gratuluje synka i super ze was wypuścili do domku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:33
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Bry,
My już pospałyśmy. Tak mnie mała ssała i kopała z głodu że mimo mojego zakazu jedzenia w nocy wstałam zjadałam 3 wafle ryżowe na szybko bo czułam się jak wyrodna matka. Zasnąć już nie mogę tym bardziej że mąż skacze przez sen.. Nie wiem co to jest ale od 2 lat normalnie śpi śpi nagle podskoczy,czy biega/tańczy wtf? Szturcha mnie i budzi tym samym, kiedyś go kopnęłam w nogę to aż siniaka miał na piszczelu i się obraził ale szału dostawałam a jak mówiłam do niego to nie reagował. Nie mówcie że to ten syndrom biegających nóg..zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, ja tez juz jestem na nogach.
Magda, wszystko z ok z twoimi oczami, po po prostu wczoraj pozno wróciliśmy, musialam jeszcze odebrac młodą od koleżanki i nie chcialo mi się juz pisać.
Wizyta spoko, uwielbiam swojego pana doktoradzidzia zdrowa, wsxystko ma na miejscu rosnie proporcjonalnie i w normie. moje bóle brzucha i napięcia mogą być spowodowane zrostsmi po cesarkach z ktorymi macica ma problem jak rosnie i sie rozciąga. 3razy dziennie po 2tabletki magnezu piwinno pomoc. W kazdym razie sxyjka ok wiec od razu mi ulzylo. No i co najlepsxe, pan doktor stwierdzil ze jak dla niego to na 98% dziewczynka
potwierdzi na 100% na nastepnej wizycie, ale na razie nic między nogami nie widac wystającego
milego dnia wam życzę
niecierpliwa, zabka11, magda sz, KasiaeN., Paula_071, 0na88, Martucha86, mamasia, sylwucha89, gosia.b, euforia, Y, Maniuś, Cassie, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Ale mi dzis bylo nie na reke jak budzik meza zadzwonil, tak dobrze mi sie spalo, a teraz juz nie ma mowy by zasnac
Pulpecja gratuluje udanej wizyty!
Magda.Sz to nie ja klocilam sie z mezem o frytki
Ja z kolei zaczynam do glowy dostawac, bo w niedziele Mala przyzwyczaila mnie, ze non stop sie wiercila i kopala, a wczoraj pojedyncze kopniaki co 2 h, dzis od rawma tez i oczywiscie juz sie martwieDobrze, ze jutro ma przyjsc detektor tetna, a w czwartek wizyta
Pulpecja, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej:) ogladam ten program bodackiej-super!
Mi prosze dopisac niespodzianka bo maz juz sie boi poznac plec skoro razcora raz syn:)
Wczoraj mialam dwa porzadne skurcze od krzyza a teraz czekam na wizyte za tydzien jest:)
Wczoraj kupilismy synkom koszyczki bo mali nasi ida ze swieconka:))
I dzwonilam do zusu kiedy kasa to mam czekac 30 dni od dostarczenia przez pracodawce l4 a po 2 godz kasa na koncie byla:)))zabka11, Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
ja juz po śniadanku
maz w pracy, zaraz budzę Julcię i wiozę ją do szkoły, potem wstąpię do rossmana po krem i do YUPS'a bo do dzis mam bony zniżkowe i moze cos dla siebie wyhaczę
udało mi się wpisać do tabelki
wczorja z Julcią wypisałyśmy imiona do niuni, maz jeszzce musi i wybierzemy takie, które całej naszej trójce się podoba - na dzień dzisiejszy skłaniamy się ku imieniu Polapodoba mi sie tez Iga, ale maz przeciwny, wiec jak narazie cała trójka jest za Polą
pisałyscie o położnej - ja też muszę zapytać w swojej przychodni, jak to działau mnie wprzychodni ginekologicnzej jest tak, ze w rejestracji siedzą dwie polożone - to one zawsze ważą, mierzą ciśnienie przed wizytą itp. rozumiem, że jedną z nich mam zapytac , czy zechciałaby być moją położną??błagam, niech mi któraś to łopatologicznie wyłoży, żebym sie tam nie zbłaźniła ;-P
co do wyjazdów to my też w tym roku odpuszczamy dalsze wojaże, za to w przyszłym już pojedziemy w czwóreczkęw planie Bułgaria albo południowa Chorwacja.
Migotkaa - ja tez mam fioła na punkcie odkurzania - codziennie bym odkurzała bo mnie wkurzają jakies farfocle na podłodze.
Magd - moja Julcia tez była spokojnym niemowlakiem. owszem,gdby budziła sie na jedzenie to byl płacz,ale poza tym żadnych kolek, nocki od 3 mieisaca juz przesypiała całe. i nigdy nie spała z nami w łóżku - jestem przeciwniczką i z drugą córeczką będę postępować tak samo. na rękach tez ją nosiliśmy z umiarem, dużo czasu spędzała na macie edukacyjnej albo w bujaczku. znajomi od maleńkiego przywyczaili małą do rąk i teraz jest masakra - nigdzie nie mogą się ruszyć, seksu zero bo mała spi między nimi...to nie jest dobre dla związku ani wbrew pozorom dla dziecka.
Do tych, które chodzą do stomatologa- podobno w ciązy przysługuje leczenie wszytskich zębów na nfz - czy któras to weryfikowała????
Pulpecja -- oooo to gratuluję córeczki
Magda Sz- uśmiałam sie z tych łóżkowych tańców twojego meża,ale najbardziej z tego kopa od Ciebie hahahhaha:-)
zapowiada się ładna pogoda, zatem dziś zabieram sie za moje chaszcze na balkonieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 08:06
niecierpliwa, Martucha86, Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
Witamy się w ten pochmurny poranekPulpecja gratuluję na 98% córy
No i cieszę się, ze wszystko w porządku! Ja mam wizytę dziś.
Zaraz muszę brać się do pracy a dziś wyjątkowo mi się nie chceJeszcze trzeba by ogarnąć trochę mieszkanie i przygotować obiad. Dziś pulpety w sosie pomidorowym
Jeśli chodzi o ruchy małej to ja wciąż czuję je nieregularnie i delikatnie. Tzn wiem, ze to Marta a nie jelita ale nie są one bardzo wyraźne.A to już 22 tydzień, no ale mam nadzieję, że niedługo mi przyfasoli, że będę żałowała chwili, w której tego chciałam
Wczoraj byłam u fryzjera, trzeba coś zmienić, wiosna idzie a ja już nie mogłam patrzeć na siebie w lustrze.Kiedy wróciłam na moim biurku stał bukiet tulipanów.Adam mi je kupił, żeby mi się miło pracowałoW ogóle kochany jest.On lubił mnie najbardziej w długich włosach, ale kilka lat temu obcięłam się na krótko.No i od tamtej pory nie umiem zapuścić włosów. Teraz miałam zamiar zapuszczać ale jest taki moment podczas zapuszczania, ze te włosy są takie nijakie.Ani krótkie ani długie.Więc postanowiłam je obciąć.Szczególnie, że jak się dziecko urodzi to sobie z nimi nie poradzę bo ani ich nie zepnę, a na układanie nie będę miała już tak wiele czasu.Jak wychodziłam do fryzjera to wystraszony pytał czy chcę obciąć ale mówiłam mu, ze nie wiem.No i zastanawiałam się nad jego reakcją jak wrócę
Ale chodził za mną wczoraj cały dzień i powtarzał, ze wyglądam sexi w tych nowych włosach
Także nawet jeśli myśli inaczej cieszę się, ze mi tego nie powiedział
Ech, czas się brać za coś pożytecznego.Miłego wtorku moje drogie.Uściski!niecierpliwa, magda sz, zabka11, Martucha86, sylwucha89, Pulpecja, mamasia, Maniuś, Cassie, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Moja Julka chyba zrozumiala, ze mamusia sie denerwuje i od godziny tancuje w brzuchu, ze az milo
Ja musze zaraz zwlec sie z wyrka isc do rossmana po oliwke do detektora, a potem czeka mnie robienie lazanek.
Milego dnia Kochane!Martucha86, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa ja od tych nocnych dyskotek córki nie wiem co się dzieje, jak we mgle..
co sie poloze to się zaczyna, muszę chyba oszukiwać ja i spac na siedząco. wczoraj teściowa mówiła ze jestem przezroczysta, since pod oczami z niewyspania. ktoś mi mówił wyspiij się w ciąży...aha
Pulpecja gratulacje:)
To chcebycmama kłóciła się o frytki nooWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 08:34
niecierpliwa, Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja ja czuje tylko jak leze na plecach, a ze w nocy spie na boku to nie ma problemu jeszcze
Pare razy jak wrocilam z toalety w nocy poczulam ja lezac na boku, ale to raczej takie muskanie, jeszcze mi sie nie zdarzylo zeby mnie obudzily kopniaki w nocy, ale juz sie nie moge doczekac
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, poratujcie, potrzebuje zrobić sałątke tesciowej do pracy, mysalałam o gyrrosie ale mąz powiedział ze oklepana, może któraś posiada przepis na sałątke z selerem naciowym i kurczakiem? albo jakąs inną fajną, najlepiej typu "wow"
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Meggi31 wrote:Hej ja mam pytanie, czy któraś z Was ma badanie połówkowe w 22 i np 4 dniu? Bo dla mnie tak wyznaczyli w klinice a nie wiem czy to nie za późno:)
Nie za późnoja połówkowe mam za 3tygodnie, bedzie to 21+6
ponoć do 24tygodnia robi sie polowkowe:)
Hermiona, małaMyszka lubią tę wiadomość