SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Euforia u mnie to samo 7 kg na plusie bylo jakies 1,5 tyg temu a kazdy kto dowiaduje sie, ze jestem w ciazy mowi, ze w ogole tych kg nie widac, mi tez sie wydaje ze poszlo mi w nogi.
Mnie czasem cos mocno zakluje w okolicach pochwy, ale wydaje mi sie, ze to szyjkaI powiedział, że jestem biedna i mnie przytulił. Do tego mam rozstępy na biuście.
Szyjka tez czasem kuje, ale to podobno normalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 12:50
niecierpliwa, zabka11, psioszka11, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Aaaa... tu część ubranek z ostatnich zakupów :)te akurat są z tych większych, 3-6 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2015, 21:34
Aga89, psioszka11, Martucha86, niecierpliwa, zabka11, 0na88, magda sz, Maniuś, Cassie, aaaaga, kasiuleek, sylwucha89, czarnaruda, Y, chcebycmama, Katarka, Pulpecja, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Trochę tego jest więc zrobiłam zdjęcie ogólne, żeby nie zawalać wątku
Pogoda masakryczna! Nawet nie można wyjść na spacermoże porobię te ćwiczenia rozciągające, które wrzuciłyście
Martucha86, magda sz, Aga89, mamasia, zabka11, Maniuś, Cassie, 0na88, psioszka11, sylwucha89, Migotkaa, Y, niecierpliwa, chcebycmama, Katarka, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na laptopie i przynajmniej będę mogła spokojnie napisać post
Na wizycie pani dr powiedziała że ona widzi dziewczynkę, ale głowy sobie za to nie da obciąćza tydzień mam połówkowe, także już powinno być jasne
szyjka długa, wszystko ok, duphaston mam jeszcze na 20 dni i potem już kazała odstawić a zamiast tego kupić sobie MagneB6. Pobrała mi posiewy i zrobiła cytologię. No i w sumie to chyba tyle
Aha i powiedziała że ruchy mogę poczuć za tydzień/ za 2 tyg.
magda sz, Aga89, mamasia, zabka11, Maniuś, Martucha86, 0na88, kasiuleek, sylwucha89, niecierpliwa, chcebycmama, Katarka, Pulpecja, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
mamasia śliczne ciuszki
Co do płyty z usg ja miałam w cenie badaniawczoraj pokazałam teściom to byli zachwyceni
wiadomo, że na 11 min filmu przez parę chwil widać maluszka w całej okazałości bo reszta filmu to pomiary, ale akurat na koniec jest nagrany buziaczek w 3d i to robi wrażenie
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
a to moje wczorajsze mini zakupki (sorki że pogiecione, ale dopiero zdjęte z suszarki;-)):
mamasia - sliczne zakupki
5ylwia - wow,niezła kolekcja!!!
Y - to po cichu gratuluje córeczki i czekamy na potwierdzenieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 13:20
5ylwia, magda sz, Cassie, Martucha86, Maniuś, 0na88, mamasia, psioszka11, sylwucha89, Y, niecierpliwa, Katarka, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Y to można gratulować?
Żabka- wózki z tych co pamiętam które były wymieniane to tak:
Camarelo Sevilla albo Carera - lekki
Bebetto Silva
Baby Design Husky, Dotty, Lupo
Coletto Marcello
Rico Nano
Mutsy
Chicco Urban - lekki
Quinny
i jeszcze ostatnio jakieś ale mnie znane nazwy więc może ktoś dopisze
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do lekarza powiedział że mam się cieszyć że ruchliwe dziecko. Że jak chodzę i wtedy nie czuje to znaczy że mała ululana śpi a jak siadam czy leżę to brak ruchu ją budzi... No to się cieszę. Ale tak chce mi się spaaaać.
Przyszły mi dziś te pieluchy tetrowe, flanelowe, prześcieradełko, ręczniczki dla dziecka i muszę powiedzieć że są jakościowo ok. Margot czy jakoś tak sprzedawca na allegro. Ręczniczki są super słodkieCassie, Martucha86, zabka11, niecierpliwa, chcebycmama, Pulpecja, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggi31 wrote:Hej ja mam pytanie, czy któraś z Was ma badanie połówkowe w 22 i np 4 dniu? Bo dla mnie tak wyznaczyli w klinice a nie wiem czy to nie za późno:)
Ja mam 23+0
Pulpecja gratuluje corki
Wiercenie malego budzi mnie codziennie w nocy i potem 2 godziny zasnac nie moge...
karolina nie Ty jedna panikujesz z waga. Ja jestem w pelni swiadoma ze jetem w ciazy, jem w zasadzie jeden posilek wiecej niz przed ciaza a wchodzac na wage panika! Nie rozumiem tego.
Poki co wagi nie mam pod reka
psioszka to moga byc skurcze Braxtona-Hixa
euforia jak mi maly przyfasoli w szyjke to i pochwa boli
ona88 ja codziennie biore magnez z wit B6 i polowy boli mam mniej niz wczesniej
mamasia w Tesco jeszcze nie bylam na zakupach, musze pojechac bo widze ze maja fajne rzeczya ze smyka!!! Cudenka!
Y gratuluje wizyty i coreczki
0na88, Y, Pulpecja, Meggi31, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
WOW ile macie ciuchów!
Co Wy będziecie teraz robić przez 4 miesiące?
Dostałam dzisiaj maila od męża dziewczyny, która leżała koło mnie w szpitalu, napisał mi swoje wnioski po analizie wózków, dzielę się z Wami (nie znam tych wózków, więc nie mam zadania w tym temacie).
"1. Baby Design Lupo - Firma polska, model wyróżnia się kilkoma dobrymi parametrami w tym dobrą amortyzacją, skrętnością i łatwością prowadzenia. Komentarze w większości pozytywne, wózki nowe mają dobrą cenę, używane także schodzą.
2. Concord Fusion - wózek niemiecki, wysoka cena nowego, używane mają bardzo dobrą cenę, dość duży.
3. Jane Muum - wózek lekki, mniej amortyzowany, ale też ok. Mało zajmuje miejsca po złożeniu. Kółka małe, piankowe.
4. Bumbleride INDIE 4 - wózek polecany na forum GW. Zachwalany, ale nowy dużo kosztuje, a używanych nie ma raczej w sprzedaży. Przy wzroście rodzica powyżej 170cm ponoć ma za nisko rączkę do prowadzenia.
5. Navington Caravel - wózek trochę w starym stylu, z dużymi, pompowanymi kołami, ale skrętnymi z przodu. Ponoć ma super amortyzację i funkcję bujania, ale jest duży i ciężki raczej. Zajmuje więcej miejsca po złożeniu.
6. Emmaljunga City Cross - Wózek szwedzkiej firmy z pompowanymi kółkami i dobrą amortyzacją. Nowy jest bardzo drogi, używany także potrafi osiągnąć wysokie ceny, na forach jest polecany. "Martucha86, Laura, mamasia, sylwucha89, niecierpliwa, zabka11, Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hejka
ja to dopiero pospalam dzis
obudzilam sie 11:53
Nie dawno zjadlam sniadanie...no i pasuje sie brac do jakiejs roboty,bo jutro wyjezdzamy...jakies prasowanko i pakowanko...
Dzwonili do mnie ze sklepu ze wozek juz na nas czekatak ze w piatek odbieramy
Milego dnia zycze
Ja tez zmienilam suwaczekCassie, Martucha86, Laura, niecierpliwa, chcebycmama, magda sz, zabka11, gosia.b, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki. Pilna sprawa...
Mam możliwość kupić wózek emmaljunga smart duo combi 2w1 (używany po dwójce dzieci-stan bdb) za 300zł (od znajomej)... do tego fotelik maxi cosi może mi sprzedać. Jak myślicie, dobry ten wózek (te koła mnie troszkę przerażają, no i czy się do Toyoty zmieści-bo duży raczej jest). Na bangli ma bardzo dobre opinie.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Y to można gratulować?
Żabka- wózki z tych co pamiętam które były wymieniane to tak:
Camarelo Sevilla albo Carera - lekki
Bebetto Silva
Baby Design Husky, Dotty, Lupo
Coletto Marcello
Rico Nano
Mutsy
Chicco Urban - lekki
Quinny
i jeszcze ostatnio jakieś ale mnie znane nazwy więc może ktoś dopisze
jeszcze bebetto nico plus
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Gratuluje wizyt dziewczyny!
Wow jaką Wy macie kolekcję tych ubranek i innych gadżetów!
Ja raptem jeden dresik, jedna pielucha i gadżety ze szkoły rodzenia- smoczek,butelki itp. Czekam na dostawę ciuszków od rodziny i znajomych.
AAA może przeleciałam, która wklejała jakieś ćwiczenia, chętnie podejrzęniecierpliwa, Pulpecja, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
5ylwia wrote:
niezła kolekcja :wow:
obkupiłąs sie na cały rok:D
ja tez mam już do rozmiaru 74 zakupione, na lumpkach można takie cuda kupic niezniszczone ze jak wpadna mi w rece wieksze to biorę bo żal zostawić, zreszta z dzieckiem sie nie wybiorę a tak to bede miała, posegreguje i beda czekac:)małaMyszka lubi tę wiadomość