SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:http://www.ofeminin.pl/o-tym-sie-mowi/dziecko-klaszcze-raczkami-w-lonie-matki-usg-ktore-podbilo-internet-s1316507.html#fp=ofe
Widziałyście to?ale super
Haha, ale czadTez bym chciala tak z 1 dzien poobserwowac co ta moja Niunia wyrabia tam w brzuszku
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
My po wizycie. Napisze tylko ze syn bo synus tak zaragowal ze sie poryczalam ....
Paula_071, psioszka11, niecierpliwa, gosia.b, mamasia, Katarka, sylwucha89, Pulpecja, magda sz, Maniuś, Laura, Martucha86, małaMyszka, ainer85, lys, zabka11, Aga89, witaminkab lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:http://www.ofeminin.pl/o-tym-sie-mowi/dziecko-klaszcze-raczkami-w-lonie-matki-usg-ktore-podbilo-internet-s1316507.html#fp=ofe
Widziałyście to?ale super
Mój mąż mówi, że to fotomontaż, że za dobrze są widoczne dłonie, a zwłaszcza paluszki.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Mój mąż mówi, że to fotomontaż, że za dobrze są widoczne dłonie, a zwłaszcza paluszki.
No pieknie! A juz sobie wyobrazalam jak moja Julcia bije brawo jak mamusia dosra tatusiowi5ylwia, aaaaga, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
My z wizyty w 16 tygodniu mamy filmik jak nasza dzidzia tez ma juz tak ukształtowane paluszki, pięknie zresztą prezentowała rączki
być może w 14 już tak mają dzidziemagda sz, małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my
Super pomysł z tabelką jest rewelacyjna
Gratuluję wszystkim udanych wizyt!! Widzę że delikatną przewagę chłopców mamy
U nas pogoda fatalna i humor również fatalny jedyny plus że waga przestała szaleć podejrzewam że będę miała tendencję do gromadzenia wody i mam ogólnie już ok. 5,5 kg na plusie..
Magda sz muszę się zapisać do Ciebie na korepetycje w pisaniu skarg w czwartek jak byłam z bratem w szpitalu to po raz pierwszy w ciąży moje nerwy puściły i nawrzeszczałam na lekarza.. jechaliśmy 70 km na izbę przyjęć (w nocy ja w ciąży prawie leżącej) po to aby jakiś imbecyl nawet nie zdiagnozował brata i wysłał do poradni albo na wizytę prywatną brak słów..
Jakby jeszcze było mało problemów z bratem to dzisiaj miał wypadek jako pasażer całe szczęście jest już po badaniach i nic mu nie jest oprócz stłuczeń, reszta pasażerów też bez większych urazów ale auto spłonęło...
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy będziecie używały ochraniacza do łóżeczka? Właśnie przeczytałam żeby nie używać bo dziecko będzie miało mniejszy dostęp do świeżego powietrza ? yyy no i już zgłupiałam bo wydawał mi się potrzebny ze względu na bezpieczeństwo.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Y wrote:Dziewczyny czy będziecie używały ochraniacza do łóżeczka? Właśnie przeczytałam żeby nie używać bo dziecko będzie miało mniejszy dostęp do świeżego powietrza ? yyy no i już zgłupiałam bo wydawał mi się potrzebny ze względu na bezpieczeństwo.
Ja bede uzywalaKochana jak on ma niby zabierac dostep do lozeczka, przeciez lozeczko jest otwarte
-
Melduję się po wizycie,
z dzidziusiem wszystko ok, jest troszkę mniejszy niż według OM waży ok 400 gram. No i nadal jest chłopcem, jak to lekarz powiedział na 120 %
Natomiast mam inny problem moja szyjka od ost wizyty się skróciła o 5 mm więc za 2 tyg mam zakładany pessar. Niby lekarz mówił, że nie mam się martwic, ale jak się zapytałam czy możemy założyc pessar na następnej wizycie za 4 tyg. to gin, że do tego czasu może nie wytrzymac więc jak tu się nie martwic?!mamasia, magda sz, Maniuś, Martucha86, sylwucha89, gosia.b, małaMyszka, ainer85, kasiuleek, zabka11, Aga89, Neyla, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Trochę mnie nie było mam Mame w szpitalu, i praktycznie ciągle u niej przesiaduje. Ale nadeszła mnie taka refleksja bo u mnie burza na całego grzmoty błyskawice i tak sobie myśle jak takie dzieciątko musi być wystraszone jak przeżyje swoją pierwszą burze..
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje wizyt!
Ochraniacza bede uzywac.
Zalujr ze ten po chlopcach sprzedalam...
no nic, pora na nowy.
Ogolnie nie czytam opinii w internecie co kto o czym mysli tylko kieruje sie wlasnym doswiadczeniem
Jutro rano fryzjer! Hurra Tylko podciecie a jaka radocha.jesslin87, Y, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjesslin87 wrote:Trochę mnie nie było mam Mame w szpitalu, i praktycznie ciągle u niej przesiaduje. Ale nadeszła mnie taka refleksja bo u mnie burza na całego grzmoty błyskawice i tak sobie myśle jak takie dzieciątko musi być wystraszone jak przeżyje swoją pierwszą burze..
Slask - burza rowniez...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja tez bede uzywac,nie dosc ze bezpieczniej bo nigdzie sie nie walnie,no i nie wlozy np. Nozki miedzy szczebelki..ja mam zamiar kupic taki na cala dlugosc lozeczka no i ladnie,przytulnie wyglada:)
Nie moge pojac jak taki ochraniacz moze zmniejszyc dostep powietrza,wrecz wydaje mi sie to bardziej smieszne niz glupie:pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cassie wrote:Dziewczyny gratuluje wizyt!
Ochraniacza bede uzywac.
Zalujr ze ten po chlopcach sprzedalam...
no nic, pora na nowy.
Ogolnie nie czytam opinii w internecie co kto o czym mysli tylko kieruje sie wlasnym doswiadczeniem
Jutro rano fryzjer! Hurra Tylko podciecie a jaka radocha.
Tylko Cassie pamietaj, ze wiele z nas tu nie ma zadnego doswiadczenia w tym temacie i wszedzie szukamy przydatnych informacji
Y, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Euforia a powiedzieli Ci moze ile Twoja szyjka ma mm? Bo ja tez mam z tym problem...
Mam pytanie...robili mi usg w szpitalu w pt(trafilam tam z powodu bolow podbrzusza),wizyta u gin 13.04 wiec tez usg bedzie robione...chcialabym jeszcze isc teraz po swietach do gin w Polsce...ale czy 3 usg w ciagu 2 tygodni to nie za duzo??? Jak myslicie?małaMyszka lubi tę wiadomość