SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Położna mówiła żeby jesc dużo wolowiny bo ma najwięcej żelaza. Czyli stejki, mięsko mielone do spaghetti itp. Do tego sałatka ze szpinakiem i popijac czymś z Wit c normalnie bomba zelazowa.
Myszka te rajtuzy z rosmana to jak ja ma 175 to m czy L?
Robię dziś nalot na Tesconiech tylko dojadę.
W szpinaku wcale nie ma dużo żelaza! Zawartość żelaza w szpinaku jest podobna jak w innych zielonych roślinach. Mit o bardzo wysokiej zawartości żelaza, wziął się stąd, że podczas badania zawartości żelaza w szpinaku, omyłkowo przesunięto przecinek w wyniku, przez co poszła wieść, że w szpinaku jest mnóstwo żelaza. Już więcej żelaza jest w żółtku czy płatkach owsianych.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnyAga89 wrote:ja też nie mogłam dziś się powstrzymać i kupiłam parę rzeczy (chodź na razie miałam się wstrzymać bo mam już tego sporo
w F&F są super wyprzedaże
i było sporo ciuszków uniwersalnych
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6caacfaa4535.jpgod paru dni się wybieram do Tesco z myślą o zakupach dla dzieciaczka i po Twoich łowach widzę, że napewno coś kupię
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:ooo nie , to teraz nie bede mogła spac tylko będę myslała o F&F i pewnie jutro tam pojadę
Można zawsze zamówić przez internethttp://www.f-f.com/pl/home tylko niestety większość ubranek nie ma zapięć w złóż ciała:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 15:59
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
piękne te ciuszki pokazujecie! u mnie tez sporo juz czeka tylko zdj nie robiłam:)
zauwazylam ze tak jak u mnie wszystko na długi rekaw, slyszalam ze malego dziecka do 4 tyg nie powinno sie rozbierac tzn cały czas powinno byc dogrzewane, ja rozumiem ze w sierpniu to bedzie bawełniane body na dlugi rekaw i np bawełniane półspioszki, dobrze to rozumiem? a jak bedzie 30 stopni to jak hm..?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Położna mówiła żeby jesc dużo wolowiny bo ma najwięcej żelaza. Czyli stejki, mięsko mielone do spaghetti itp. Do tego sałatka ze szpinakiem i popijac czymś z Wit c normalnie bomba zelazowa.
Myszka te rajtuzy z rosmana to jak ja ma 175 to m czy L?
Robię dziś nalot na Tesconiech tylko dojadę.
bosa lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Koniecznie napisz
Laura dostalam detektor i jestem juz po sprawdzeniuSerduszko namierzylam praktycznie od razu i bardzo dokladnie je slychac. Melodia dla mych uszu
Takze ja polecam! Kupilam uzywany za 60 zl i jestem bardzo zadowolona
małaMyszka, Aga89, Laura, chcebycmama, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Hej ja juz po wizycie u endo wszystko ok tsh ft4 w normie tarczyca nie powiekszona dawka euthyroxu utrzymana. Zabieram sie za zupke. Piekne te ciuszki z F&F
lys, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Y wrote:A jak to wygląda cenowo ?
od paru dni się wybieram do Tesco z myślą o zakupach dla dzieciaczka i po Twoich łowach widzę, że napewno coś kupię
Komplet z kubusiem puchatekiem - 23 zl (body, pajac, sliniaczek)
Body zolte i te w paski po 7, 50zl
Czapeczka 7, 50 zl
Y, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Proponuję max M. Jak założyłam te L to zjeżdżały mi z tylka i szwy miałam dosłownie w kolanach. Aaaa i zmyłka: Maja wyprofilowane pięty a dwa szwy są z przodu, nie tak jak w zwykłych rajstopach jeden z przodu dwa z tyłu... Długo się zastanawiałam jak je nosić hehe hehe hehe
Hahhahah ja miałam to samo, kupiłam w HM rozmiar M który był za duży i musiał długo w szafie przeleżeć, teraz jest prawie ok i co najśmieszniejsze pierwszy raz założyłam właśnie te podwójne szwy na tyłek, nie mogłam się nadziwić jakie to cholerstwo niewygodne i dopiero w zeszłym tygodniu jak po raz drugi zakładałam rajstopy to mnie oświeciło, że te 2 paski to z przodu mają być bo między nimi jest miejsce na brzuch!
PS. Właśnie mi Chanelia przegryzła kabelek od zasilacza od routera... i to chyba z frustracji, że jej dziś nie poświęciłam uwagi... właśnie poszła spać, wyśpi się to jej przejdzie. Ze zwierzętami, jak z ludźmi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:29
Laura, zabka11, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Laura dostalam detektor i jestem juz po sprawdzeniu
Serduszko namierzylam praktycznie od razu i bardzo dokladnie je slychac. Melodia dla mych uszu
Takze ja polecam! Kupilam uzywany za 60 zl i jestem bardzo zadowolona
Dzisiaj porozmawiam z mężem i postaram się go przekonać, fajnie było by podsłuchiwać dzidziusianiecierpliwa, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Dziękuję za wiadomość
Dzisiaj porozmawiam z mężem i postaram się go przekonać, fajnie było by podsłuchiwać dzidziusia
Jak bedzie taki dzien jak w poniedzialek, ze moja mala wiercipietka bedzie malo ruchliwa to na pewno wtedy go uzyje i bede spokojniejszaLaura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Jak bedzie taki dzien jak w poniedzialek, ze moja mala wiercipietka bedzie malo ruchliwa to na pewno wtedy go uzyje i bede spokojniejsza
U mnie był wczoraj taki mało wiercipiętkowy dzień ale za to dzisiaj moja niunia daje znać o sobie bardzo często, co mnie bardzo cieszyniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lys- daj przepis na to spaghetti z groszkiem.
A masz kogos bliskiego w najblizszym otoczeniu????
Zatem cala wyprawke musisz zalatwic sama-ja to bym tak wolala,bo z moim mezem to o wszystko wojna zawsze....kazde zakupy sa okupione rywalizacja....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 17:20
-
zabka11 wrote:Lys- daj przepis na to spaghetti z groszkiem.
A masz kogos bliskiego w najblizszym otoczeniu????
Hhahahaah żabka11 to zwykłe spaghetti bolognese z dodatkiem groszku konserwowego. Taka wariacja. No, ale miło mi się zrobiło, ze ktoś pomyślał, że jestem "utalentowana" kulinarniebo jest wręcz na odwrót.
Acha i taka refleksja mnie naszła, że podziwiam samotne matki, muszą mieć dużo sił, zeby realizować wszystko to co normalnie dzieli się z mężem/partnerem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 19:58
zabka11, małaMyszka, Aga89, Aga89 lubią tę wiadomość
-
No kucharka ze mnie taka, ze u mnie zawsze bolognese, ale w różnych wariantach
ew. jakieś inne proste dania czy zupy, ale szału nie ma. Współczuję mojemu mężowi, ale cóż ja po prostu "nie czuję tego klimatu". Zobaczymy, jak to będzie, jak córka będzie z nami, wtedy nie będzie zmiłuj i będę stać przy garach.
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:piękne te ciuszki pokazujecie! u mnie tez sporo juz czeka tylko zdj nie robiłam:)
zauwazylam ze tak jak u mnie wszystko na długi rekaw, slyszalam ze malego dziecka do 4 tyg nie powinno sie rozbierac tzn cały czas powinno byc dogrzewane, ja rozumiem ze w sierpniu to bedzie bawełniane body na dlugi rekaw i np bawełniane półspioszki, dobrze to rozumiem? a jak bedzie 30 stopni to jak hm..?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Chyba też się rzucę na FF, zresztą sporo ciuchów dla samej siebie tam kupuję.Mąż przyszedł chory z pracy, smarka i kaszle- jeszcze tego mi brakowało.Zamknęłam go w sypialni, niech się poci, a na noc napasę go domowymi sposobami.
Opiłam się tego koktajlu jak głupia, zaraz mi pępek wystrzeli:)
Sama się też kimnęłam ze 2h,ale znowu mnie coś nuży, może jeszcze jedna drzemka?niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015