SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Griszanka wrote:Iys ja tez mialabym watpliwosci, czy leciec do Stanow w ciazy. Kojarze, ze w okolicach swiat, zbierali pieniadze dla pary, ktora poleciala do NY na kilkudniowa wycieczke, a dzieciaczek zechcial pojawic sie przedwczesnie na swiecie. Nie pamietam, ktory to byl tydzien, ale dosc wczesnie, w kazdym razie wymagalo intensywnej opieki neonatologicznej. Ubezpieczenie wystarczylo na pierwsze tygodnie, a musieli tam jeszcze troche zostac. Sami nie byli w stanie tego udzwignac finansowo, wiec pozostalo proszenie ludzi o pomoc. Jak slysze takie historie, to odechciewa sie wojazy poza granice kraju...
tak, też czytałam o tej historii, i najśmieszniejsze jest to, że właśnie tak to już w życiu bywa, nigdy nie wiemy kiedy nas zaskoczy, dlatego ja jestem osobą, która raczej wszystko obmyśla kilka razy, że było po mojej myślimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Byłam w Tesco ale powiem Wam ze sredniawo z tymi promocjami. Jutro lece do ciucha:) widziałam piękna kurteczke w Tesco za 40 zł i jak w ciucholu nie będzie to jednak ja kupie:) Dojachalismy na 17 nie było tragedi córcia trochę pokopala ale pan kierowca po największych dziurach jezdzil więc miała atrakcje
ale tempo majówki mają... niech mi tylko jakaś ciotka powie e mam jeszcze czaaas na wyprawkę. Przed lipcem to już wszystko ma być w szafie
jesslin87, Cassie, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Byłam w Tesco ale powiem Wam ze sredniawo z tymi promocjami. Jutro lece do ciucha:) widziałam piękna kurteczke w Tesco za 40 zł i jak w ciucholu nie będzie to jednak ja kupie:) Dojachalismy na 17 nie było tragedi córcia trochę pokopala ale pan kierowca po największych dziurach jezdzil więc miała atrakcje
ale tempo majówki mają... niech mi tylko jakaś ciotka powie e mam jeszcze czaaas na wyprawkę. Przed lipcem to już wszystko ma być w szafie
Jak powiedziałam mężowi co się u majówek dzieje oraz wasze zdobycze to stwierdził, że czas szykować wyprawkęniecierpliwa, małaMyszka, Aga89, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez mojemu opowiadalam to otwieral oczy jak reflektory.
Dobrze ze tylko rzeczy apteczne musze kupic. A tak cala wyprawka kompletna.
Wozek zamowie czas dostawy 48godz wiec nie ma problemu.
Po lozeczko wystarczy do Ikea zajechac i zlozyc.
Tym sie juz nie przejmuje.
Torbe spakuje jak tylko liste do szpitala dostane. W Niemczech sa inne zasady niz w Polsce.
Damy radejesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, no wreszcie Was narobiłam .
Ona brak słów.
Aga śliczne ubranka
Gosia gratuluję dziewczynki
Żabka, Maadzik, Weridiana u nas też druga córka. Mąż oczywiście wolałby syna ale w naszej rodzinie rodzą się same chłopaki więc się cieszymy,że córki będą miały obstawę. A m. jak wraca z pracy zawsze się pyta "i jak tam się miewa dziś MÓJ HAREM"Zresztą liczy się zdrowie a nie płeć!
Lys boska tabelka. Czy któraś się orientuje ile mamy dziewczynek a ile chłopców?
Dziś przymierzałam sukienki na święta i jestem załamana. Niby tylko 3,5 kg na plusie ale w nic się nie mieszczę.Trudno założę starą turkusową tunikę i leginsy, szkoda mi kasy na nowe ubrania dla mnie,wolę wydać na ubranka dla AlicjiMoje włosy wyglądają przeokropnie, odrosty na pół głowy, rozdwojone końcówki ale jak mam leżeć to nie będę latała po fryzjerach, najwyżej szwagierka mnie obgada ale mam to w dupie
870g? Boże to maleństwo. Przeraża mnie myśl,że mogłabym urodzić 1-2 mce wcześniej.
0na88, lys, zabka11, Aga89, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Budzik ustawiony na 3.30...jedziemy jutro,moze bedzie bezpieczniej
Tak ze moze sie odezwe jeszcze przed wyjazdem jak bede pic kawusie
a geraz zycze kazdej milej nocki
niecierpliwa, Paula_071, Cassie, zabka11, Y, lys, małaMyszka, Laura, mamasia lubią tę wiadomość
-
bosa wrote:Hej, no wreszcie Was narobiłam .
Ona brak słów.
Aga śliczne ubranka
Gosia gratuluję dziewczynki
Żabka, Maadzik, Weridiana u nas też druga córka. Mąż oczywiście wolałby syna ale w naszej rodzinie rodzą się same chłopaki więc się cieszymy,że córki będą miały obstawę. A m. jak wraca z pracy zawsze się pyta "i jak tam się miewa dziś MÓJ HAREM"Zresztą liczy się zdrowie a nie płeć!
Lys boska tabelka. Czy któraś się orientuje ile mamy dziewczynek a ile chłopców?
Dziś przymierzałam sukienki na święta i jestem załamana. Niby tylko 3,5 kg na plusie ale w nic się nie mieszczę.Trudno założę starą turkusową tunikę i leginsy, szkoda mi kasy na nowe ubrania dla mnie,wolę wydać na ubranka dla AlicjiMoje włosy wyglądają przeokropnie, odrosty na pół głowy, rozdwojone końcówki ale jak mam leżeć to nie będę latała po fryzjerach, najwyżej szwagierka mnie obgada ale mam to w dupie
870g? Boże to maleństwo. Przeraża mnie myśl,że mogłabym urodzić 1-2 mce wcześniej.
20 chłopców i 11 dziewczyn i u Y chyba też dziewczynka bo z zapytajnikiem figurujeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:39
małaMyszka, Y lubią tę wiadomość
-
Gosia,bosa-gratuluje dziewczynek
U nas dzis trwaly burzliwe obrady nad imieniem i bedzie Klara albo Rozalka.Maja tez nam sie podoba ale Julcia nasza ma tak na drugie imie,wiec odpuszczamy.
Co do przedwczesnych porodow to ja wierze w to iz urodze w terminie. Corke Julcie urodzilam 2dni przed terminem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 21:45
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:ja też nie mogłam dziś się powstrzymać i kupiłam parę rzeczy (chodź na razie miałam się wstrzymać bo mam już tego sporo
w F&F są super wyprzedaże
i było sporo ciuszków uniwersalnych
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6caacfaa4535.jpgAga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Już po badaniu i mam bardzo mieszane odczucia...
Skróciła mi się szyjka- 31 mm:(
Musze leżeć. Za dwa tygodnie wizyta kontrolna, jeśli nie będzie lepiej będzie trzeba założyć szew...
Dwa tygodnie temu byłam na wizycie u innej Pani doktor i pamiętam jak mówiła, że szyjka bardzo ładna. Mój ginekolog tez zawsze mówił, że wszystko ok.
Miałam połówkowe. Po zapytaniu dr czy wszystko jest ok powiedział, że widziałam przecież wszystko na ekranie a ja do niego, że dla mnie to czarna magia:(Powiedział, że raczej wszystko dobrze, ale ze badanie USG odzwierciedla tylko 70% tego jak jest faktycznie, więc pewności dać nie może...
Czy ja zawsze muszę trafiać na jakichś bezdusznych pacanów i mieć takiego pecha...
No i lepsza wiadomość: Potwierdzenie synka:) Waży już 399 g:)
Na karcie wyczytałam: nie uwidoczniono zmian patologicznych, więc z tego bardzo się cieszę bez względu na to w jaki sposób mi to powiedział
małaMyszka, lys, magda sz, Maniuś, Y, mamasia, sylwucha89, Weridiana, niecierpliwa, Pulpecja, zabka11, psioszka11, Paula_071, Aga89, Katarka, bosa, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
o rany! takie maleństwo!
Dziewczyny od czego mogą się skracać szyjki? To ma jakieś podłoże trybu życia, nie wiem budowy narządu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 22:47
bosa lubi tę wiadomość