SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nosek ma po tacie ehhhhhhhhhhhhhh wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr miał mieć po mnie... no ale zajebistość będzie po mnie, to niech chociaż nos ma po tacie hahahahaahaha
lys, mamasia, magda sz, KasiaeN., zabka11, gianna88 lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Kłaniam się po badaniu połówkowym. Wszystko wyszło dobrze. Lily waży 422g, serduszko bije 138u/min.
Jedynie czego znów nie udało się zobaczyć to twarz małej, bo moja dzidzia w przeciwieństwie do innych od samego początku woli pokazywać nóżki i pupę, a twarz chowa za łożyskiem, bądź zasłania rączkami. Mam nadzieję, że na następnej wizycie zobaczymy twarz, bo Pani doktor powiedziała, że twarz też podlega ocenie (czy coś tam w okolicy twarzy).
Szyjka ładna 4,3 cm, łożysko wysoko na ścianie przedniej.
Jeszcze tylko jutro na kontrolę do hematologa i mam nadzieję, że już mi odpuszczą ten "dozór". Hemoglobina teraz wynosi 10,4, a hematokryt 31%, więc nie jest źle.
Acha a moja waga to 55,7, czyli od początku ciąży przytyłam 5,7 kg.
Lys jak w niedziele bylam w szpitalu w 21t3d to moja Julka wazyla 420 gram, a serduszko bilo 130 razy na minute wiec bardzo podobnie jak u Ciebie
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:lys Twoja córcia to też kawałek ciałka już ...niecierpliwa wrote:Lys jak w niedziele bylam w szpitalu w 21t3d to moja Julka wazyla 420 gram, a serduszko bilo 130 razy na minute wiec bardzo podobnie jak u Ciebie
Na podstawie wymiarów to jest 21 tyg 5 dni. Z ost. miesiączki 21t2d, tak więc rośnie sobie rośnie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaaga wrote:Pogoda piekna sloneczko grzeje a ja znowu drzemke miałam 2 godziny ehh ktora wspomniala o paczku na ktora i co chyba sie skusze jak mi T kupi
a teraz zabieram sie za zupke
małaMyszka, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Gratuluje wizyt, ja tez czasem zamieram jak długo czegoś szuka z marszczącymi brwiami i nic nie mówi..
Kebab zjedzony, spacerek odbyty, teraz bedzie chyba leżing:D
Kurde jedna kusi paczkiem, druga kebabem wrr a ja jestem na dieciemałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Kurde jedna kusi paczkiem, druga kebabem wrr a ja jestem na diecie
To ja się przyznam, że zahaczyłam o kfc i pochłonęłam texas grandera i frytki... a teraz bym jeszcze poprawiła czymś słodkim... ostatnio apetyt mam ogromnymałaMyszka, niecierpliwa, zabka11 lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Mam takie same dylematy
jak wyrośnie to będę kąpać w wannie.. tylko właśnie ta cena!
A ile kosztuję osobno przewijak i wanienka? Pytanie do dziewczyn, które już dokonały zakupumałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Myszka jaki słodziaczek
nie mogę się doczekać mojego 4d za 2 tyg bo ostatni raz twarz dziecka widziałam w 13 tyg! Teraz na tym 2d jak mi robią to widać tylko kształt głowy ale nie z profilu.
Byłam na zakupach zaszalałam.... mąż zobaczy wyciąg to będzie gadanina.
No i kupiłam rzeczy do dekupazu szczotki do włosów, ogólnie taka wyprawka do tego typu rzeczy must have kosztuje trochę, więc jak zrobię szczotkę to kupie też szkatułkę, lustereczko itp. cały taki komplecikmam nadzieje że wyjdzie ładnie
pochwalę się efektem końcowym ale to za parę dni bo każda warstwa schnie długo.
Byłam też w pepco i kupiłam parę fajnych rzeczy i dla mnie i dla małej.
2 bluzeczki dla mnie, body dla Majci. Polecam sukienkę -39 zł odcinana pod cycem i bardzo fajna bawełna- to na moje greckie wakacje:)
No i kupiłam też wkładki do biustonosza bo cieknie mi po brzuchu... to już nie kropelki tylko normalnie potoki..
lys, małaMyszka, niecierpliwa, rybka1988, kasiuleek, Martucha86, Griszanka, Laura, Y, mamasia, zabka11, Paula_071, Aga89, sylwucha89, Katarka, Neyla, Weridiana, gosia.b, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Po ostatniej sytuacji kiedy Chanel (kotka) myślała, że grająca Bambi(którą kupiłam dla dzidziola) jest dla niej i była w szoku, że jej nie pozwoliłam zabrać tej Bambi, to postanowiłam że nie obejdzie się bez nowych zabawek dla... kota
małaMyszka, kasiuleek, aaaaga, Laura, mamasia, zabka11, Aga89, Neyla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Magda Sz piekna ta sukieneczka:) też mam taką długą do ziemi, odcinaną pod biustem i nie mogę sie doczekać jak ją włożę
będzie do samego końca w co bęben pchać
jedno czego się obawiam to obcierania między nogami. Z synem nie miałam problemu,ale moja mama w każdej ciąży musiała nosić getry albo halki i zostało jej to do dzisiaj...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja już też po badaniu. Szyjka dalej ma 31 mm, więc się nie skróciła. Ufff co za ulga! Leżenie, więc się opłaca:)
Dostałam dodatkowo nospe, luteine i większą dawkę magnezu, ale zapytam co o tym sądzi mój lekarz. A wizytę mam za tydzień
Niestety dalej leżenie, ale może obejdzie się bez szycia:)
Z tego szczęścia też się skusiłam po drodze na frytaski
Od razu humor lepszy ;pPulpecja, aaaaga, rybka1988, małaMyszka, Laura, Martucha86, mamasia, magda sz, futuremama, zabka11, gianna88, sylwucha89, gosia.b lubią tę wiadomość