X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Po ostatniej sytuacji kiedy Chanel (kotka) myślała, że grająca Bambi(którą kupiłam dla dzidziola) jest dla niej i była w szoku, że jej nie pozwoliłam zabrać tej Bambi, to postanowiłam że nie obejdzie się bez nowych zabawek dla... kota

9aaa352d5f3d3c1bmed.jpg
    moje dziecko mimo że ma pieska to szleje na widok takich zabaweczek:) jak ide z nim po karme dla naszej suni to wybiera zawsze cos dla swojego misia kotka:)

magda sz, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hah obuwie zmieniłam na letnie, kupiłam te buty gdzieś na szybko ale wyglądam w nich jak babcia, więcej ich nie zakładam :D

Sukienki były jeszcze szare- chciałam jaśniejsza ale była tylko XL a ta jest M także za duża różnica. Mam nadzieje że będą jeszcze inne kolory to dokupię na lato :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Rybka pochwal sie gdzie kupilas wanienke
    na allegro u gościa i ma nawet komplet ze stojakiem za 99 zł.

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt. Ja sie juz nie mogę doczekać środy. Kurde dziewczyny jak czytam ile już macie kupione to w szoku jestem. Ja oczywiscie jak zawsze msm czas na wszystko :-) nue mam jeszcze nic, chyba sie jutro na kurs po ciuchlandach wybiore.
    zainspirowalyscie mnie dzisiaj kslafiorem x bulecxka, do tego ziemniaczki i jajo sadzone :-) pycha

201508091565.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukienka przezajebista ale ja jestem za krótka na taką... :(

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Dzis zaczelam 24 tc :) No i w koncu umowilam sie z polozna, z trzytygodniowym poslizgiem, ale nadrobimy :p Jutro pierwsze spotkanie ;) Ciekawe jak to bedzie wygladac...
    Nie pochwalilam sie, od dwoch tygodni nie przybylo mi na wadze nic a nic. Za dwa tygodnie wizyta - ciekawe, co polozna na to powie ;)
    Magda Sz. jaka piekna sukienka, tak dzis zwrocilam uwage, ze przodowalas z wielkoscia brzuszka, a teraz chyba przyrost nieco zwolnil. Pieknie wygladasz :)
    Dziewczynki gratuluje udanych wizyt.
    Malamyszko Ty to jestes mocna ;) Usmialam sie jak czytalam Twoja relacje z wizyty. Jestes pozytywnie zakrecona. Sobie wyobraz jak moj lekarz z mezem sie smiali, jak powiedzialam, ze maluszek ssie paluszka, a lekarz na to, ze to ani paluszek, ani buzia ;) Ledwo nad soba panowal, jak mowil, ze to pindolek hehehe. Moje zdolnosci radiologiczne mowia same za siebie, teraz nie wyrywam sie z interpretacja tego co widze hehehe. Ty powiedzialas dopiero tesciowej w aucie hihihi.
    Pozdrawiam serdecznie :)

mamasia, Laura, niecierpliwa, magda sz, Martucha86, Paula_071, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka mozesz sobie ją skrócić, ja sobie jedną skróciłam sama, nigdy wcześniej tego nie robiłam a wyszło całkiem całkiem. Ona najfajniej wygląda do połowy łydki/za kolanko, ale można też i do kolanka. Musiałabyś zmierzyć i zobaczyć :)

Widzałam ten stojak/wanienka/przewijak w luxmedzie na pediatrii, fajna sprawa jak ktoś ma miejsce- ale ta wanienka jest płytka, myślę że to dla dziecka do 3-4 miesięcy. Także proponuję zobaczyć na żywo przez zamówieniem.

Griszanka dziękujemy :) wiesz co przodowałam a teraz jakoś dzięki Bogu zwolnił ale widzę straszną różnicę po ubraniach, pępek mi widać w wielu rzeczach :/ brzuszek się wypełnia dosłownie od kilku tyg.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda nie ma mnie na pierwszej stronie?

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fajna ta sukienka :) jutro lecę do pepco! Widziałam na stronie jeszcze tą szarą ale porównam sobie na żywo :) w gazetce jest jeszcze kilka gadżetów dla maluszków np. ręcznik z kapturem chyba się skuszę ;-)

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde juz patrze na gazetke, ja sie wybieram po kocyk tam,mam upatrzony turkusowy:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Magda nie ma mnie na pierwszej stronie?
    Ja Cię widzę :) na 28.08 czwarta od końca ;-)

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura jesteś tylko jak masz Mozille Firefox to pół posta się nie wyświetla :/ od 2 dni. Napisałam 2 dni temu do admina ale jeszcze nic nie odpisał. Otwórz sobie Belly w Internet Explorer -tam jest całość, jesteś zaraz pod Witaminkąb.

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Laura jesteś tylko jak masz Mozille Firefox to pół posta się nie wyświetla :/ od 2 dni. Napisałam 2 dni temu do admina ale jeszcze nic nie odpisał. Otwórz sobie Belly w Internet Explorer -tam jest całość, jesteś zaraz pod Witaminkąb.

W Chromie też ładnie chodzi i ślicznie wygląda :)

Gratuluję udanych połówkowych:) Ja mam jutro o 19:00.

Wczoraj lekarz wystawił mi zaświadczenie do szkoły rodzenia z zakazem ćwiczeń. Któraś z Was też tak ma? Nie robią problemu w szkole?

Laura, lys, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, do jutra do 9:30 rano jest 30% zniżki na ubrania nieprzecenione w 5-10-15 jak się wpisze APRIL15. Może któraś zainteresowana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:24

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    aaaa no mam Mozille i pewnie dlatego niewidze ;)
    dzieki dziewczyny :)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Ofka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Kurde jedna kusi paczkiem, druga kebabem wrr a ja jestem na diecie :P
    ja tez jestem na diecie to byla skucha...dzisiaj sajgonki z piekarnika z ostrym sosem pieczarkowym, pasta z pieczonej papryki i baklazana, salata. A Ty kochana specjalne jadlospisy masz? Czy tylko uwazasz?

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    ja tez jestem na diecie to byla skucha...dzisiaj sajgonki z piekarnika z ostrym sosem pieczarkowym, pasta z pieczonej papryki i baklazana, salata. A Ty kochana specjalne jadlospisy masz? Czy tylko uwazasz?

Nie, ja tylko odcielam'slodycze, jem 4 male posilki i omijam wage szerokim lukiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w niedziele wejde na wage to pewnie zawalu dostane ;)

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam do domu...zmeczona lazeniem po sklepach...
    Kupilam warzywka owocki,troche chemii do domu i padam...
    Wciagnelam bagietke z serem i pomidorem i nie mam sily na nic.
    Jutro w planie poranne gotowanie barszczu ukrainskiego i porzadki na balkonie.
    To suknia mojej Julci, jeszcze nieskonczona, bo zamiast tych lisci turksusowych na dole beda turkusowe kropeczki w roznych wielkosciach: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62b0f87401b6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 20:44

niecierpliwa, lys, małaMyszka, 5ylwia, magda sz, mamasia, Laura, psioszka11, Neyla, kasiuleek, Weridiana, gianna88, Aga89, gosia.b lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka, ale Ty masz dużą córę:))))

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
‹‹ 730 731 732 733 734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ