SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moje dziecko mimo że ma pieska to szleje na widok takich zabaweczek:) jak ide z nim po karme dla naszej suni to wybiera zawsze cos dla swojego misia kotka:)
magda sz, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość
-
hah obuwie zmieniłam na letnie, kupiłam te buty gdzieś na szybko ale wyglądam w nich jak babcia, więcej ich nie zakładam
Sukienki były jeszcze szare- chciałam jaśniejsza ale była tylko XL a ta jest M także za duża różnica. Mam nadzieje że będą jeszcze inne kolory to dokupię na latomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Rybka pochwal sie gdzie kupilas wanienke
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt. Ja sie juz nie mogę doczekać środy. Kurde dziewczyny jak czytam ile już macie kupione to w szoku jestem. Ja oczywiscie jak zawsze msm czas na wszystko
nue mam jeszcze nic, chyba sie jutro na kurs po ciuchlandach wybiore.
zainspirowalyscie mnie dzisiaj kslafiorem x bulecxka, do tego ziemniaczki i jajo sadzonepycha
-
Dzien dobry
Dzis zaczelam 24 tcNo i w koncu umowilam sie z polozna, z trzytygodniowym poslizgiem, ale nadrobimy :p Jutro pierwsze spotkanie
Ciekawe jak to bedzie wygladac...
Nie pochwalilam sie, od dwoch tygodni nie przybylo mi na wadze nic a nic. Za dwa tygodnie wizyta - ciekawe, co polozna na to powie
Magda Sz. jaka piekna sukienka, tak dzis zwrocilam uwage, ze przodowalas z wielkoscia brzuszka, a teraz chyba przyrost nieco zwolnil. Pieknie wygladasz
Dziewczynki gratuluje udanych wizyt.
Malamyszko Ty to jestes mocnaUsmialam sie jak czytalam Twoja relacje z wizyty. Jestes pozytywnie zakrecona. Sobie wyobraz jak moj lekarz z mezem sie smiali, jak powiedzialam, ze maluszek ssie paluszka, a lekarz na to, ze to ani paluszek, ani buzia
Ledwo nad soba panowal, jak mowil, ze to pindolek hehehe. Moje zdolnosci radiologiczne mowia same za siebie, teraz nie wyrywam sie z interpretacja tego co widze hehehe. Ty powiedzialas dopiero tesciowej w aucie hihihi.
Pozdrawiam serdeczniemamasia, Laura, niecierpliwa, magda sz, Martucha86, Paula_071, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszka mozesz sobie ją skrócić, ja sobie jedną skróciłam sama, nigdy wcześniej tego nie robiłam a wyszło całkiem całkiem. Ona najfajniej wygląda do połowy łydki/za kolanko, ale można też i do kolanka. Musiałabyś zmierzyć i zobaczyć
Widzałam ten stojak/wanienka/przewijak w luxmedzie na pediatrii, fajna sprawa jak ktoś ma miejsce- ale ta wanienka jest płytka, myślę że to dla dziecka do 3-4 miesięcy. Także proponuję zobaczyć na żywo przez zamówieniem.
Griszanka dziękujemywiesz co przodowałam a teraz jakoś dzięki Bogu zwolnił ale widzę straszną różnicę po ubraniach, pępek mi widać w wielu rzeczach
brzuszek się wypełnia dosłownie od kilku tyg.
-
Laura jesteś tylko jak masz Mozille Firefox to pół posta się nie wyświetla
od 2 dni. Napisałam 2 dni temu do admina ale jeszcze nic nie odpisał. Otwórz sobie Belly w Internet Explorer -tam jest całość, jesteś zaraz pod Witaminkąb.
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Laura jesteś tylko jak masz Mozille Firefox to pół posta się nie wyświetla
od 2 dni. Napisałam 2 dni temu do admina ale jeszcze nic nie odpisał. Otwórz sobie Belly w Internet Explorer -tam jest całość, jesteś zaraz pod Witaminkąb.
W Chromie też ładnie chodzi i ślicznie wygląda
Gratuluję udanych połówkowych:) Ja mam jutro o 19:00.
Wczoraj lekarz wystawił mi zaświadczenie do szkoły rodzenia z zakazem ćwiczeń. Któraś z Was też tak ma? Nie robią problemu w szkole?Laura, lys, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny, do jutra do 9:30 rano jest 30% zniżki na ubrania nieprzecenione w 5-10-15 jak się wpisze APRIL15. Może któraś zainteresowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:24
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
magda sz wrote:Laura jesteś tylko jak masz Mozille Firefox to pół posta się nie wyświetla
dzieki dziewczynymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Kurde jedna kusi paczkiem, druga kebabem wrr a ja jestem na diecie
-
Ofka wrote:ja tez jestem na diecie to byla skucha...dzisiaj sajgonki z piekarnika z ostrym sosem pieczarkowym, pasta z pieczonej papryki i baklazana, salata. A Ty kochana specjalne jadlospisy masz? Czy tylko uwazasz?
Nie, ja tylko odcielam'slodycze, jem 4 male posilki i omijam wage szerokim lukiemmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wrocilam do domu...zmeczona lazeniem po sklepach...
Kupilam warzywka owocki,troche chemii do domu i padam...
Wciagnelam bagietke z serem i pomidorem i nie mam sily na nic.
Jutro w planie poranne gotowanie barszczu ukrainskiego i porzadki na balkonie.
To suknia mojej Julci, jeszcze nieskonczona, bo zamiast tych lisci turksusowych na dole beda turkusowe kropeczki w roznych wielkosciach: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62b0f87401b6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 20:44
niecierpliwa, lys, małaMyszka, 5ylwia, magda sz, mamasia, Laura, psioszka11, Neyla, kasiuleek, Weridiana, gianna88, Aga89, gosia.b lubią tę wiadomość