X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Po ostatniej sytuacji kiedy Chanel (kotka) myślała, że grająca Bambi(którą kupiłam dla dzidziola) jest dla niej i była w szoku, że jej nie pozwoliłam zabrać tej Bambi, to postanowiłam że nie obejdzie się bez nowych zabawek dla... kota

9aaa352d5f3d3c1bmed.jpg
    moje dziecko mimo że ma pieska to szleje na widok takich zabaweczek:) jak ide z nim po karme dla naszej suni to wybiera zawsze cos dla swojego misia kotka:)

magda sz, małaMyszka, Laura lubią tę wiadomość

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hah obuwie zmieniłam na letnie, kupiłam te buty gdzieś na szybko ale wyglądam w nich jak babcia, więcej ich nie zakładam :D

Sukienki były jeszcze szare- chciałam jaśniejsza ale była tylko XL a ta jest M także za duża różnica. Mam nadzieje że będą jeszcze inne kolory to dokupię na lato :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Rybka pochwal sie gdzie kupilas wanienke
    na allegro u gościa i ma nawet komplet ze stojakiem za 99 zł.

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję udanych wizyt. Ja sie juz nie mogę doczekać środy. Kurde dziewczyny jak czytam ile już macie kupione to w szoku jestem. Ja oczywiscie jak zawsze msm czas na wszystko :-) nue mam jeszcze nic, chyba sie jutro na kurs po ciuchlandach wybiore.
    zainspirowalyscie mnie dzisiaj kslafiorem x bulecxka, do tego ziemniaczki i jajo sadzone :-) pycha

201508091565.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukienka przezajebista ale ja jestem za krótka na taką... :(

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Dzis zaczelam 24 tc :) No i w koncu umowilam sie z polozna, z trzytygodniowym poslizgiem, ale nadrobimy :p Jutro pierwsze spotkanie ;) Ciekawe jak to bedzie wygladac...
    Nie pochwalilam sie, od dwoch tygodni nie przybylo mi na wadze nic a nic. Za dwa tygodnie wizyta - ciekawe, co polozna na to powie ;)
    Magda Sz. jaka piekna sukienka, tak dzis zwrocilam uwage, ze przodowalas z wielkoscia brzuszka, a teraz chyba przyrost nieco zwolnil. Pieknie wygladasz :)
    Dziewczynki gratuluje udanych wizyt.
    Malamyszko Ty to jestes mocna ;) Usmialam sie jak czytalam Twoja relacje z wizyty. Jestes pozytywnie zakrecona. Sobie wyobraz jak moj lekarz z mezem sie smiali, jak powiedzialam, ze maluszek ssie paluszka, a lekarz na to, ze to ani paluszek, ani buzia ;) Ledwo nad soba panowal, jak mowil, ze to pindolek hehehe. Moje zdolnosci radiologiczne mowia same za siebie, teraz nie wyrywam sie z interpretacja tego co widze hehehe. Ty powiedzialas dopiero tesciowej w aucie hihihi.
    Pozdrawiam serdecznie :)

mamasia, Laura, niecierpliwa, magda sz, Martucha86, Paula_071, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka mozesz sobie ją skrócić, ja sobie jedną skróciłam sama, nigdy wcześniej tego nie robiłam a wyszło całkiem całkiem. Ona najfajniej wygląda do połowy łydki/za kolanko, ale można też i do kolanka. Musiałabyś zmierzyć i zobaczyć :)

Widzałam ten stojak/wanienka/przewijak w luxmedzie na pediatrii, fajna sprawa jak ktoś ma miejsce- ale ta wanienka jest płytka, myślę że to dla dziecka do 3-4 miesięcy. Także proponuję zobaczyć na żywo przez zamówieniem.

Griszanka dziękujemy :) wiesz co przodowałam a teraz jakoś dzięki Bogu zwolnił ale widzę straszną różnicę po ubraniach, pępek mi widać w wielu rzeczach :/ brzuszek się wypełnia dosłownie od kilku tyg.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda nie ma mnie na pierwszej stronie?

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fajna ta sukienka :) jutro lecę do pepco! Widziałam na stronie jeszcze tą szarą ale porównam sobie na żywo :) w gazetce jest jeszcze kilka gadżetów dla maluszków np. ręcznik z kapturem chyba się skuszę ;-)

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde juz patrze na gazetke, ja sie wybieram po kocyk tam,mam upatrzony turkusowy:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Magda nie ma mnie na pierwszej stronie?
    Ja Cię widzę :) na 28.08 czwarta od końca ;-)

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

• magda sz Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura jesteś tylko jak masz Mozille Firefox to pół posta się nie wyświetla :/ od 2 dni. Napisałam 2 dni temu do admina ale jeszcze nic nie odpisał. Otwórz sobie Belly w Internet Explorer -tam jest całość, jesteś zaraz pod Witaminkąb.

Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Laura jesteś tylko jak masz Mozille Firefox to pół posta się nie wyświetla :/ od 2 dni. Napisałam 2 dni temu do admina ale jeszcze nic nie odpisał. Otwórz sobie Belly w Internet Explorer -tam jest całość, jesteś zaraz pod Witaminkąb.

W Chromie też ładnie chodzi i ślicznie wygląda :)

Gratuluję udanych połówkowych:) Ja mam jutro o 19:00.

Wczoraj lekarz wystawił mi zaświadczenie do szkoły rodzenia z zakazem ćwiczeń. Któraś z Was też tak ma? Nie robią problemu w szkole?

Laura, lys, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, do jutra do 9:30 rano jest 30% zniżki na ubrania nieprzecenione w 5-10-15 jak się wpisze APRIL15. Może któraś zainteresowana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 19:24

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    aaaa no mam Mozille i pewnie dlatego niewidze ;)
    dzieki dziewczyny :)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Ofka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Kurde jedna kusi paczkiem, druga kebabem wrr a ja jestem na diecie :P
    ja tez jestem na diecie to byla skucha...dzisiaj sajgonki z piekarnika z ostrym sosem pieczarkowym, pasta z pieczonej papryki i baklazana, salata. A Ty kochana specjalne jadlospisy masz? Czy tylko uwazasz?

tb73i09k881y3sjt.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    ja tez jestem na diecie to byla skucha...dzisiaj sajgonki z piekarnika z ostrym sosem pieczarkowym, pasta z pieczonej papryki i baklazana, salata. A Ty kochana specjalne jadlospisy masz? Czy tylko uwazasz?

Nie, ja tylko odcielam'slodycze, jem 4 male posilki i omijam wage szerokim lukiem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w niedziele wejde na wage to pewnie zawalu dostane ;)

• zabka11 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam do domu...zmeczona lazeniem po sklepach...
    Kupilam warzywka owocki,troche chemii do domu i padam...
    Wciagnelam bagietke z serem i pomidorem i nie mam sily na nic.
    Jutro w planie poranne gotowanie barszczu ukrainskiego i porzadki na balkonie.
    To suknia mojej Julci, jeszcze nieskonczona, bo zamiast tych lisci turksusowych na dole beda turkusowe kropeczki w roznych wielkosciach: http://naforum.zapodaj.net/thumbs/62b0f87401b6.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 20:44

niecierpliwa, lys, małaMyszka, 5ylwia, magda sz, mamasia, Laura, psioszka11, Neyla, kasiuleek, Weridiana, gianna88, Aga89, gosia.b lubią tę wiadomość

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka, ale Ty masz dużą córę:))))

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
‹‹ 730 731 732 733 734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ