SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie z lozeczka jeszcze
jedna dzidzia mnie kopie w srodku a druga napada na zewnatrz
syn od rana burza energii, a mi sie wstac nie chce... Lece na sniadanko, wczoraj pieklam drozdzowke z makiem taka wywijana i juz mnie wola i do tego mleczko
małaMyszka, Laura, lys, bosa lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed6c8dfd813a.jpg
Martucha86, mamasia, psioszka11, niecierpliwa, magda sz, małaMyszka, gianna88, Katarka, kasiuleek, chcebycmama, Laura, lys, zabka11, Y, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Cześć
Wczoraj miałam wizytę. Wszystko ok. Mały waży 550 g:) ja mam dwa kg więcej.
W przyszłym tygodniu jadę na 3d:D...żeby Synka dobrze oglądnąć!
Dziś pracowity dzień. Musze wyskoczyć w kilka miejsc, zrobić drobne zakupy.
Gratuluję udanych wizyt.
Zabieramy się wreszcie za porządkowanie pokoju dla Malca. Nareszcie mój Mąż zrozumiał, że to już czas. Oczywiście musiałam się nagadać.
Wczoraj też debatowaliśmy o wanience my chyba zdecydujemy się na wanienke ze stelażem. Pierś mnie swędzi...może rośnie; ).
Pogoda piękna.
Miłego dnia!
Migotkaa, mamasia, magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Pati Belgia, gianna88, Katarka, rybka1988, kasiuleek, chcebycmama, Laura, lys, zabka11, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my
Piotrek wariuje, że aż miło
chyba to taka jego pierwsza brzuszkowa telepawka, cały bęben mi lata, a ja głupia zamiast wstawać to gapie się na to i szczerze sama do siebie
Aaaa. .. zauważyłam dziś u siebie delikatna linea negra, ale nie jest brązowa a raczej beżowa
niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, Katarka, rybka1988, kasiuleek, czarnaruda, Laura, zabka11, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
No i poprasowane, ale 2h przy żelazku to już nie dla mnie, muszę się zmobilizować i prasować po każdym praniu, a nie zbierać z całego tygodnia.
Jak tak czytam Wasze wpisy, to rzeczywiście mój Leon jakiś wielki- w 23tc 700g, steryd jak nic:), ale najważniejsze ,że nasze szkraby są zdrowe.
Piękna pogoda we Wro, więc czas na spacer z Fado.
Magda, a może taki bawełniany, sportowy biustonosz z wkładkami- ja już je mam, dostałam w darach nieużywaną paczkę, ale jeszcze mi nie potrzebne, choć mam wrażenie ,że moje suty zaraz eksplodują, ale trzymają się dzielnie:)
A mąż już próbował- dobre mleczko?mamasia, małaMyszka, magda sz, Laura, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Nie moge sie sobie nadziwic, jeszcze nie ma 10 godziny, a u mnie poodkurzane, posciel suszy juz sie na balkonie, druga pralka w toku, kuchnia i lazienka ogarniete a ja sobie siedze z kawka i Was podczytuje
Na obiad barszu ukrainskiego ciag dalszy i tak sobie pomyslalam, ze zrobie pizzePo kawusi ide do biblioteki bo zarezerwowalam sobie trylogie Crossa, czytalyscie? Podobno lepsze niz Grey, a Greya pochlonelam niemalze
małaMyszka, Laura, mamasia, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
My jeszcze w łóżkuczas wstać coś zjeść
o 12 spacer i wizyta w pepco, a jak mąż wróci z pracy jedziemy do Ikei
co prawda mamy kupić podłogę na balkon, jakieś kwiaty itp. ale na pewno nie ominę działu dziecięcego
23 tydzień początek 6 miesiąca!niecierpliwa, małaMyszka, Laura, mamasia, zabka11, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz wysprzatane, poerwsze danie ugotowane, drugie danie ppdszykowane I czeka na skonczenie przed samym jedzeniem. Maz wyniosl juz hamak na ogrod wiec dzis mam zamiar sie na nim zdrzemnac
pojechal wlasnie odebrac nowa pralke I suszarke. Az jestem ciekawa
małaMyszka, magda sz, Laura, mamasia, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa u mnie tak samo!!!
poszłam z małą na komplecik, odkurzyłam, wykąpałam się, pozmywałam naczynia, wstawiłam pierwsze pranie, zjadłam już drugie śniadanie, zrobiłam miętkę do picia, włączyłam dr House`a, nadrobiłam to co już napisałyście i biorę się za pisanie konspektu! Mam już w zasadzie trzy tematy!
Jednak jak się człowiek raz na ruski rok wykąpie to oczyszcza nie tylko ciało, ale i umysł hhehhahhaahahhaah przebłysk geniuszu mam, więc biorę się za robotę!niecierpliwa, Laura, mamasia, zabka11, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość
-
Haha jakie jaja!
Moja mama robila mi wrozbe z obraczki zawieszonej na nitce,wyszlo ze pierwsze dziecko to dziewczynka a drugie to chlopczyk i na tym koniec,u brata 2 corki i 1 syn, u rodziocw tak jak jest - pierwszy syn potem corka, no i paulina (bratowa) mowola ze robila ta wrozbe swojemu rodzenstwu i kazdemu wyszlo tak jak ma :p
Zrobcie sobie!
Wezcie obraczke na nitke i 3 razy obok reki zrobcie gora,dol i potem od razu nad reke,jezeli kreci sie w kolko to dziewczynka,jezeli wahadłowo chlopczyk,zobaczymy ilu osobom bedzie sie zgadzalo:D
Ja plec dopiero w poniedzialek prawdopodobnie poznam wiec sie okaze czy mama jest lepszym usg i mowi od dawna ze to dziewczynkamamasia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny , ale super wiesci z wizyt - gratuluje
nie nadrobie was , nie mam szans - rzuciłam okiem pobieżnie i przeczytałam głownie relacje z wizyt a troszke ich było. Najwazniejsze ze u nas wszystko dobrze ! koncze kawke i wracam do pracy - obiecuje byc bardziej aktywna jak tylko pojde na L4 !
miłego dnia kochane !
EDIT : za cztery dni wejde w "granica przeżywalności płodu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:04
Laura, mamasia, małaMyszka, lys, zabka11, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość
-
wróżbę z obrączki robiła mi jakiś czas temu szwagierka i wyszła najpierw dziewczynka później chłopiec i dalej nic... u mojego męża wyszło tak samo... a dwóch lekarzy na razie potwierdziło, że będziemy mieli synka
więc u mnie się nie zgadza raczej
Laura, małaMyszka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a mnie meczy choroba... Gardło boli, głowa boli.
Moj Franciszek najwyraźniej to czuje, bo się strasznie wierci.
Nie chce iść do lekarza, przepisze antybiotyk....
Czy antybiotyki są bezpieczne w ciazy?małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
u mnie też ogarnięte, tylko po sniadaniu pozmywać, pranie zrobione, ja sie zbieram i lece na spacer, na małe zakupy do centrum dziecięcego i na gołąbki do siostry
Czy WAs też tak swędzi skóra?mamasia, małaMyszka, Pati Belgia, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny a mnie meczy choroba... Gardło boli, głowa boli.
Moj Franciszek najwyraźniej to czuje, bo się strasznie wierci.
Nie chce iść do lekarza, przepisze antybiotyk....
Czy antybiotyki są bezpieczne w ciazy?
Moze ratuj sie naturalnymi sposobami - herbata z miodem i cytryna, duzo wit. C, mleko z czornkiem, a na gardlo tabletki prenalen mi pomoglymałaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Migotka mnie swędzi brzuch często gęsto.
Karolina mi koleżanka robiła wróżbę w sierpniu i wyszło- Córka, syn i koniec. Sama robiłam sobie wróżbę w styczniu i wyszło to samo i co jest córcia, także mi się sprawdziłomamasia, małaMyszka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość