SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie z lozeczka jeszcze
jedna dzidzia mnie kopie w srodku a druga napada na zewnatrz
syn od rana burza energii, a mi sie wstac nie chce... Lece na sniadanko, wczoraj pieklam drozdzowke z makiem taka wywijana i juz mnie wola i do tego mleczko
małaMyszka, Laura, lys, bosa lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed6c8dfd813a.jpg
Martucha86, mamasia, psioszka11, niecierpliwa, magda sz, małaMyszka, gianna88, Katarka, kasiuleek, chcebycmama, Laura, lys, zabka11, Y, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Cześć

Wczoraj miałam wizytę. Wszystko ok. Mały waży 550 g:) ja mam dwa kg więcej.
W przyszłym tygodniu jadę na 3d:D...żeby Synka dobrze oglądnąć!
Dziś pracowity dzień. Musze wyskoczyć w kilka miejsc
, zrobić drobne zakupy.
Gratuluję udanych wizyt
.
Zabieramy się wreszcie za porządkowanie pokoju dla Malca. Nareszcie mój Mąż zrozumiał, że to już czas. Oczywiście musiałam się nagadać
.
Wczoraj też debatowaliśmy o wanience my chyba zdecydujemy się na wanienke ze stelażem. Pierś mnie swędzi...może rośnie; ).
Pogoda piękna

.
Miłego dnia!
Migotkaa, mamasia, magda sz, niecierpliwa, małaMyszka, Pati Belgia, gianna88, Katarka, rybka1988, kasiuleek, chcebycmama, Laura, lys, zabka11, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Witamy się i my
Piotrek wariuje, że aż miło
chyba to taka jego pierwsza brzuszkowa telepawka, cały bęben mi lata, a ja głupia zamiast wstawać to gapie się na to i szczerze sama do siebie
Aaaa. .. zauważyłam dziś u siebie delikatna linea negra, ale nie jest brązowa a raczej beżowa
niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, Katarka, rybka1988, kasiuleek, czarnaruda, Laura, zabka11, bosa, gosia.b lubią tę wiadomość
-
No i poprasowane, ale 2h przy żelazku to już nie dla mnie, muszę się zmobilizować i prasować po każdym praniu, a nie zbierać z całego tygodnia.
Jak tak czytam Wasze wpisy, to rzeczywiście mój Leon jakiś wielki- w 23tc 700g
, steryd jak nic:), ale najważniejsze ,że nasze szkraby są zdrowe.
Piękna pogoda we Wro, więc czas na spacer z Fado.
Magda, a może taki bawełniany, sportowy biustonosz z wkładkami- ja już je mam, dostałam w darach nieużywaną paczkę, ale jeszcze mi nie potrzebne, choć mam wrażenie ,że moje suty zaraz eksplodują, ale trzymają się dzielnie:)
A mąż już próbował- dobre mleczko?
mamasia, małaMyszka, magda sz, Laura, bosa lubią tę wiadomość

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Nie moge sie sobie nadziwic, jeszcze nie ma 10 godziny, a u mnie poodkurzane, posciel suszy juz sie na balkonie, druga pralka w toku, kuchnia i lazienka ogarniete a ja sobie siedze z kawka i Was podczytuje

Na obiad barszu ukrainskiego ciag dalszy i tak sobie pomyslalam, ze zrobie pizze
Po kawusi ide do biblioteki bo zarezerwowalam sobie trylogie Crossa, czytalyscie? Podobno lepsze niz Grey, a Greya pochlonelam niemalze
małaMyszka, Laura, mamasia, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

My jeszcze w łóżku
czas wstać coś zjeść
o 12 spacer i wizyta w pepco, a jak mąż wróci z pracy jedziemy do Ikei
co prawda mamy kupić podłogę na balkon, jakieś kwiaty itp. ale na pewno nie ominę działu dziecięcego 
23 tydzień początek 6 miesiąca!
niecierpliwa, małaMyszka, Laura, mamasia, zabka11, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz wysprzatane, poerwsze danie ugotowane, drugie danie ppdszykowane I czeka na skonczenie przed samym jedzeniem. Maz wyniosl juz hamak na ogrod wiec dzis mam zamiar sie na nim zdrzemnac
pojechal wlasnie odebrac nowa pralke I suszarke. Az jestem ciekawa
małaMyszka, magda sz, Laura, mamasia, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa u mnie tak samo!!!
poszłam z małą na komplecik, odkurzyłam, wykąpałam się, pozmywałam naczynia, wstawiłam pierwsze pranie, zjadłam już drugie śniadanie, zrobiłam miętkę do picia, włączyłam dr House`a, nadrobiłam to co już napisałyście i biorę się za pisanie konspektu! Mam już w zasadzie trzy tematy!
Jednak jak się człowiek raz na ruski rok wykąpie to oczyszcza nie tylko ciało, ale i umysł hhehhahhaahahhaah przebłysk geniuszu mam, więc biorę się za robotę!
niecierpliwa, Laura, mamasia, zabka11, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość
-
Haha jakie jaja!
Moja mama robila mi wrozbe z obraczki zawieszonej na nitce,wyszlo ze pierwsze dziecko to dziewczynka a drugie to chlopczyk i na tym koniec,u brata 2 corki i 1 syn, u rodziocw tak jak jest - pierwszy syn potem corka, no i paulina (bratowa) mowola ze robila ta wrozbe swojemu rodzenstwu i kazdemu wyszlo tak jak ma :p
Zrobcie sobie!
Wezcie obraczke na nitke i 3 razy obok reki zrobcie gora,dol i potem od razu nad reke,jezeli kreci sie w kolko to dziewczynka,jezeli wahadłowo chlopczyk,zobaczymy ilu osobom bedzie sie zgadzalo:D
Ja plec dopiero w poniedzialek prawdopodobnie poznam wiec sie okaze czy mama jest lepszym usg i mowi od dawna ze to dziewczynka
mamasia, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny , ale super wiesci z wizyt - gratuluje

nie nadrobie was , nie mam szans - rzuciłam okiem pobieżnie i przeczytałam głownie relacje z wizyt a troszke ich było. Najwazniejsze ze u nas wszystko dobrze ! koncze kawke i wracam do pracy - obiecuje byc bardziej aktywna jak tylko pojde na L4 !
miłego dnia kochane !
EDIT : za cztery dni wejde w "granica przeżywalności płodu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:04
Laura, mamasia, małaMyszka, lys, zabka11, Martucha86, bosa lubią tę wiadomość

-
wróżbę z obrączki robiła mi jakiś czas temu szwagierka i wyszła najpierw dziewczynka później chłopiec i dalej nic... u mojego męża wyszło tak samo... a dwóch lekarzy na razie potwierdziło, że będziemy mieli synka
więc u mnie się nie zgadza raczej
Laura, małaMyszka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a mnie meczy choroba... Gardło boli, głowa boli.

Moj Franciszek najwyraźniej to czuje, bo się strasznie wierci.
Nie chce iść do lekarza, przepisze antybiotyk....
Czy antybiotyki są bezpieczne w ciazy?
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
u mnie też ogarnięte, tylko po sniadaniu pozmywać, pranie zrobione, ja sie zbieram i lece na spacer, na małe zakupy do centrum dziecięcego i na gołąbki do siostry

Czy WAs też tak swędzi skóra?
mamasia, małaMyszka, Pati Belgia, zabka11, bosa lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny a mnie meczy choroba... Gardło boli, głowa boli.

Moj Franciszek najwyraźniej to czuje, bo się strasznie wierci.
Nie chce iść do lekarza, przepisze antybiotyk....
Czy antybiotyki są bezpieczne w ciazy?
Moze ratuj sie naturalnymi sposobami - herbata z miodem i cytryna, duzo wit. C, mleko z czornkiem, a na gardlo tabletki prenalen mi pomogly
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Migotka mnie swędzi brzuch często gęsto.
Karolina mi koleżanka robiła wróżbę w sierpniu i wyszło- Córka, syn i koniec. Sama robiłam sobie wróżbę w styczniu i wyszło to samo i co jest córcia, także mi się sprawdziło
mamasia, małaMyszka, zabka11, bosa lubią tę wiadomość

[/url]