SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apaczka - odrzuciło mnie całkiem od słodyczy, więc ich nie jem. Mam przeciery pomidorowe z ogródka mamy, ogórki kiszone mamy, jajka zza płotu od sąsiada rodziców, serek wiejski. Co tydzień chodzę na Jarmark Ekologiczny i tam się zaopatruję w wędlinę i warzywa niby ekologiczne. Zdecydowanie więcej jem mleka (owsiankę na mleku) + soki z pomarańczy i grejpfruta.
lys - ja bym się zarejestrowała w UP, przecież nie musisz jeszcze wiedzieć, że jesteś w ciąży. Tydzień później zgłosisz, że spodziewasz się dziecka. Wiesz, abstrahując od ciąży, gdzie niby właśnie mają Cię przyjąć bez problemów, to gdybyś (odpukać!) dostała ataku wyrostka robaczkowego to taki zabieg kosztuje 30 tys. Mam teściów lekarzy, to wiele takich historii się nasłuchałam.
Ja dzisiaj byłam w pracy, całkiem dobrze się czuję. Dziewczyny polecam dużo czosnku i herbaty z imbirem oraz natkę pietruszki, mi pomogło (nie wiem jakim cudem).Cassie lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny ratunku dostałam plamienia, nigdy nie miałam dlatego się przestraszyłam. Takie niby jasno różowe/brązowe nie jest go dużo.
Dzwoniłam do Gina i poradził kupić Duphasan 2razy dziennie po jednej. Uspokójcie mnie że to nic złego...ależ mam dziś beznadziejny dzień
-
magda sz wrote:Dziewczyny ratunku dostałam plamienia, nigdy nie miałam dlatego się przestraszyłam. Takie niby jasno różowe/brązowe nie jest go dużo.
Dzwoniłam do Gina i poradził kupić Duphasan 2razy dziennie po jednej. Uspokójcie mnie że to nic złego...ależ mam dziś beznadziejny dzień
magda sz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Odpoczywaj i się oszczędzaj. No i weż duphaston jak lekarz kazał. Na pewno będzie dobrze, tylko odpoczywaj.
Dziewczyny, czy piersi Was bolą cały czas? -
Hej dziewczyny
dołączam z terminem na 26 sierpnia
udało się w 4 cyklu byłam mega przeziębiona i miałam dużo nerwów bo prawię rozstałam się z moim facetem dzisiaj czekałam na @ i zrobiłam test godzinę temu i mam dwie tłuste kreski
Cassie, ainer85, lys, gosia.b, zabka11, Kropka_1, EP!C lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymaaadzik1207 wrote:Moje mdlosci trwaja cala dobe:-(((( niech juz ida sobie:-((
-
nick nieaktualny
-
Olusia gratuluje:-)
Ja zarejestrowalam sie do UP w 4 miesiacu ciazy z 1 synem. Nic nie mowilam im,kazali przyksc bylam a potem jak znalezli mi prace mowilam ze w ciazy jestem i niestety nie zatrudnili:) wazne bg miec ubezpieczenie.olusia24, ainer85, lys lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Dziewczyny ratunku dostałam plamienia, nigdy nie miałam dlatego się przestraszyłam. Takie niby jasno różowe/brązowe nie jest go dużo.
Ja też mam co jakiś czas plamienie. Biorę luteinę a ginekolog twierdzi, że wszystko jest ok. U mnie to plamienie występuje po przytulankach z mężem i na razie musimy mieć przerwęGłowa do góry ja też panikuję przy plamieniach, ale tłumaczę sobie że na pewno będzie dobrze:) i u Ciebie wierzę że też tak jest:)
magda sz lubi tę wiadomość
-
Magda sz,duzo odpoczywaj i jak najmniej stresu,ja tez mialam bardzo lekkie plamienia tydzien temu,pojechalam do ginekologa ona nic zlego nie widziala dostalam progesteron i juz nic takiego sie nie pojawilo.Jak juz pisalam wczesniej jestem straszna panikara i ja na Twoim miejscu skontaktowala sie z lekarzem.Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A co do piersi to w ogole mnie nie bola tylko zrobily sie takie nabrzmiale i wieksze
czasami pobolewa mnie podbrzusze,ale nie mocno ...
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan