SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Koncentracja a co to takiego heheh jakas nie tomna jestem zapominam. Slowa mi gdzieś uciekaja maz mi powtarza zebym sie ogarnela
Juz kiedys pisalam ze ksiazke 3 razy zaczynalam czytac od poczatku i tak w koncu sobie ja darowalamniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMowilam Wam ze kupilam nianie? Uzywana bo nowa kosztuje 180euro na to mnie nie stac.. uzywana w bdb stanie za 61euro z wysylka.
AngelCare
dokladnie te:
http://www.google.de/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.angelcarebaby.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F01%2Fmoniteur-AC420-monitor.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.angelcarebaby.com%2Fusa-baby-monitors%2F&h=670&w=670&tbnid=MTuGFq3b15fMYM%3A&zoom=1&docid=BcZX9hhtkgHZXM&ei=77wvVfP1FonTaO7JgYgF&tbm=isch&client=aff-maxthon-maxthon4&iact=rc&uact=3&dur=1120&page=1&start=0&ndsp=14&ved=0CD8QrQMwBw
Ma zasieg do 250m czyli idealnie mi pasuje
Jutro powinna dotrzec.
Kupilam tez bluzke ciazowa taka tunike, mam nadzieje ze bedzie pasowala bo juz serio nie mam w co sie ubrac a gdzie tam sierpien...małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIde sie powoli szykowac bo za pol godziny moj bedziew domu i bedziemy sie zbierac na USG. Niby tylko jedziemy do jednej miejscowosci obok ale akurat w tym czasie wszyscy wracaja z pracy i jest ruch jak w Rzymie.
Trzymajcie kciuki! Plisssssgianna88, Paula_071, małaMyszka, Laura, kasiuleek, mamasia, niecierpliwa, rybka1988, Ewa123, KasiaeN., Y, 0na88, lys, Maniuś, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
Ufff... nadrobione
ale się rozkręciłyście
wyniki odebrane, glukoza w porządku, ale mocz mi się zrobił za lekki
co prawda nie dużo, ale już się chorogięwka przy nim pojawiła
hemoglobina wzrosła po sorbiferze o 0,3 a hematokryt o 2 jednostki. Ciekawe czy lekarz zezwoli na ten nasz majówkowy wyjazd, a niedługo jedziemy się wizytować jak mąż wróci z pracy
odezwę się później, buziaki :*
aaaaga, Laura, niecierpliwa, Y, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Mamasia - mocz jest lekki, jeśli pijesz dużo wody (jeszcze przed ciążą lekarz mi mówił, że to nic groźnego jeśli nie ma innych odchyleń)
pierwszy raz tak miałam, a odkąs jestem w ciąży wypijam minimum 1,5 l wody i inne płyny, żeby łącznie było min 2 litry dziennie
Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hehe Rybka dobry jest Twój mąż
hehehe nie mogę przestać się śmiać
może nie wyprowadzaj go z tej nieświadomości że w sumie rodzisz w sierpniu tylko może niech miesiąc wcześniej przeniesie tą rezerwacje..tak subtelnie hehe
Byłam w sklepie decoupage, mam już zniżki "po znajomości" hehe kupiłam kolejne cuda do wykończenia szczotki, jutro będzie gotowai kupiłam chustecznik do robienia
chyba powinnam kończyć mgra na ASP takie ręczne robótki sprawiają więcej przyjemności niż pisanie.
I chyba zgrzeszyłam bo zjadłam grilowanego oscypka z żurawiną a nie wiem czy oscypki można w ciąży..ale był taki pysznyyyy że z 10 bym takich zjadła.
Idę robić kurczaka w słodko kwaśnym i pomidorową. A komoda tak się składa jak się składała...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f6a7d8f5171.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:24
aaaaga, Aga89, Maniuś, małaMyszka, Martucha86, rybka1988, Pulpecja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja postanowilam, ze tak podly dzien moze naprawic tylko rozek lodowy, juz tak dlugo za mna chodzi. Chcialam isc z mezem na spacer lodowy, a za oknem zrobilo sie tak ciemno, ze nawet z domu szkoda wychodzic bo zaraz bedzie lac
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
ja pierdziele.... ale sie pokiereszowalam maszynka
dzis wizyta wiec maszynka poszla w ruch ale ja cholera nie widze nic przez ten brzuch ! i wszystko na czuja.... wyszlam , patrze w lusto a z mojej myszki zostalo istne pole walki
) kuzwa , jak ja sie tej ginekolozce pokaze haha.
Maniuś, Paula_071, małaMyszka, Martucha86, magda sz, mamasia, niecierpliwa, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:ja pierdziele.... ale sie pokiereszowalam maszynka
dzis wizyta wiec maszynka poszla w ruch ale ja cholera nie widze nic przez ten brzuch ! i wszystko na czuja.... wyszlam , patrze w lusto a z mojej myszki zostalo istne pole walki
) kuzwa , jak ja sie tej ginekolozce pokaze haha.
yhm to tak jak ja pojechałam do szpitala, rano się goliłam tak na odwal i myslałam że jest ok, a potem jak już wróciłam po wizycie to zauważyłam, że jestem ogolona tylko z góry, a w pachwinach normalnie włosy
0na88, Maniuś, małaMyszka, Martucha86, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Wiecie jaka moja teściowa jest "mądra" ? Jak w poniedziałek zajechałam do ich firmy zeby sie pochwalić płcią (mam z nimi dobry kontakt,ale teściowa jest prawdziwie tępą babą ;p teśc jest mega fajny) no i moj mąż tez tam wtedy był, czekali na mnie, wiec wchodze, oni czekają a ja mówie "no wiec na 80% bedziemy mieli córeczke !! na 100% bedzie wiadomo 21kwietnia po połówkowym" a teściowa niby tu skacze sie cieszy,tuli mnie a gada "no to jeszcze 20% nadziei" :o tak mnie zatkało!!
W mysli miałam tylko "20% nadziei że ci rozum wróci" ale powiedziałam ze ja to mam nadzieje ze sie nic nie zmieni bo bardzo chciałam zeby to była córeczka.\
Potem chyba przetołkowała to i do męża powiedziała ze tak powiedziała bo myslała ze on chce miec syna-a on ani razu nie wspomniał ze chce mieć syna,wręcz chyba bardziej za córeczką. No kurwa,jakby nie bylo, to skoro zadowolona przychodze to takich rzeczy nie powinna pleść.
A dzisiaj piepszyła jaka to ona zadowolona ze to dziewczynka.
Zrozum rozum jak go nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:02
małaMyszka, Weridiana, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Robię na 2 sposoby:
1: łyżeczka vegety na patelni z łyżką oliwy, do tego czosnek, jak się zeszkli-wsypuje odcedzonego tuńczyka, zalewam śmietaną lub jogurtem i dużo pieprzu- na koniec posypuje szczypiorkiem.
2: cebulka i czosnek na oliwie zeszklić, do tego pół kostki rosołowej, pomidory z puszki krojone- wszystko razem na patelni, na końcu tuńczyk i mnóstwo ilości zielonej pietruszki i pieprzu. Makaron do wyboru w przypadku jednej i drugiej wersji.
A nie pisała któraś z dziewczyn, że się nie je rzeczy z puszki w ciąży? I że tuńczyka też się nie je?
Tak czy inaczej zainspirowałaś mnie, i na obiad zrobiłam kaszę jaglaną (jest zasadowa, więc wskazana w przeziębieniach, a mnie zaczęło gardło boleć). Najpierw na maśle usmażyłam cebulkę z czosnkiem, potem dodałam ugotowaną kaszę, pomidory suszone i natkę pietruszki. Pyszne wyszło
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
ja ostatnio głowę mam juz nie tą, wczoraj przeszłam samą siebie, wracając do domu postanowiłam wrócić komunikacją miejską bo dużo sie ochodziłam po miescie, a do domu miałam jakies 25 min, czekając na autobus nie popatrzyłam w którą stronę jedzie tylko na numer lini, wsiadłam i autobus jedzie w innym kierunku, myslę sobie no zesz kurna ale debil ze mnie, wysiadłam na pierwszym przystanku, ale mąż miał polewkę ze mnie ;/
Niecierpliwa, siostra leży pod kroplówkami, dostała jakąś do brzucha, z małą dobrze tylko jest strasznie nisko, praktycznie główka przy samym łonie
dziś nie mam jej jak odwiedzić, poczekam aż mama zadzwoni z relacja, jutro się wybieram w odwiedzinyniecierpliwa, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lodyyy lodyyyy zjadła bym te z cartedora bezowo truskawkowe co reklamują, ale jutro glukoza to nie będę słodzić, muszę wytrwać do jutra, ale juz wiem co kupie w sklepie jak wyjdę haha
niecierpliwa, Martucha86, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:A nie pisała któraś z dziewczyn, że się nie je rzeczy z puszki w ciąży? I że tuńczyka też się nie je?
Tak czy inaczej zainspirowałaś mnie, i na obiad zrobiłam kaszę jaglaną (jest zasadowa, więc wskazana w przeziębieniach, a mnie zaczęło gardło boleć). Najpierw na maśle usmażyłam cebulkę z czosnkiem, potem dodałam ugotowaną kaszę, pomidory suszone i natkę pietruszki. Pyszne wyszło
Hehe a ja na rano mam zamiar robic paste z bialego sera i tunczykaJuz tak za mna chodzi, ze planow nie zmienie, raz na jakis czas raczej nie zaszkodzi
małaMyszka lubi tę wiadomość