SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:lodyyy lodyyyy zjadła bym te z cartedora bezowo truskawkowe co reklamują, ale jutro glukoza to nie będę słodzić, muszę wytrwać do jutra, ale juz wiem co kupie w sklepie jak wyjdę haha
Tez jak widze ta reklame to mam jezyk na podlodzeMigotkaa, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Cassie czekamy na dobre wieści
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Migotkaa wczoraj wysłałam Męża po te lody; )... w Piotrze i Pawle nie byłomiałam litość i wybrałam inne żeby nie musiał ganiac po sklepach; ).
Zapisałam nas do szkoły rodzenia, zaczynamy 28 maja:).
Jutro robie racuchy z jabłkiem...mmm smak dzieciństwa.
Jakich kosmetyków do pielęgnacji Maluszka będziecie używać?
-
Ja będę używać Nivea baby te jasno niebieskie. Używałam z synem i bez problemów było. Jak miał pół roku zmieniliśmy miejsce zamieszkania i zaczęła mu skóra wysychać to idealny był płyn z AA to co emolium tylko tańsze
Martucha86, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina, nie ma sie czym przejmowac. Gdxies przeczytalam, ze denerwowac sie to mscic się na wlasnym zdrowiu za głupotę innych
moja teściowa na wiesc o ciąży stwierdziła ze od przybytku glowa nie boli... przy czym dziecko bylo planowane, chciane, mieszkamy osobno, utrzymujemy sie sami, wiec? Na głupotę nie ma lekarstwa.
niecierpliwa, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Lody.. jem codziennie
w zamrażalce mam z 3 rodzaje ale ostatnio na tapecie czekoladowe
Migotka, trzymam kciuki za siostrę. Jest pod opieką lekarzy więc wszystko będzie dobrze. Moja siostra była w podobnej sytuacji, na szczęście odpowiednio wcześniej trafiła do szpitala, trochę poleżała i wszystko wróciło do normy. Oczywiście musiała do końca na siebie uważać ale później mała nie chciała wyjść i urodziła się 10 dni po terminie
Myszka, przykro mi z powodu przyjaciółki, bardzo ważne teraz jest pozytywne myślenie.. Takie informację potrafią podłamać, ale teraz najważniejsze żebyś ją wspierała.
Cassie daj znać jak najszybciej jak wizyta
KasiaeN jakie to szczęście, że mam w lodówce arbuza! Takiego mi smaka narobiłaśidę jeść
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam, ze jutro wizyta i pora uzyc maszynki
Znaczy o wizycie pamietam doskonale i czekam na nia, ale dopiero Ona88 uswiadomila mi, ze moj tajemniczy ogrod trzeba skosic
magda sz, Laura, Martucha86, małaMyszka, 0na88, Aga89, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Karolina moja teściowa na wieść że będzie dziewczynka powiedziała- oo to nic następnym razem będzie chłopak...ja mówię że w rodzinie tyle chłopów że przyda się miła odmiana i my to się bardzo cieszymy że dziewczynka na co ona- yhy.
Imię też jej się nie podoba. Tak to zero zainteresowania ciążą, raz zadzwoniła jak z tym krwiakiem byłam w szpitalu- odległość jej pracy do mnie do szpitala to przez ulicę przejść ale chyba za daleko miałaPowiedziała tylko że wózek kupi, to jest akurat najmniejszy problem, bardziej oczekuje wsparcia przy pierdołach bo jest ich masa. Mam wrażanie że bardziej cieszy się z wnuczki swojej siostry niż swojej własnej... U mojej mamy nie ma dnia żeby czego nie kupiła albo nie zadzwoniła no ale mamę ma się jedną to jest fakt.
Ja jutro też tego tuńczyka robiędaaawno nie jadłam, myślę że jak się zje takiego z puszki raz na jakiś czas to nic się nie stanie, nie dajmy się zwariować.
Cassie i jak?niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zapomnialam, ze jutro wizyta i pora uzyc maszynki
Znaczy o wizycie pamietam doskonale i czekam na nia, ale dopiero Ona88 uswiadomila mi, ze moj tajemniczy ogrod trzeba skosic
U mnie też koszenie ale nie na wizytę tylko tak po prostu bo już mało co czuję przy przytulaniuMąż ma się dziś wziąć za futerko, obiecał
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Magda- no moja teściowa jeżeli chodzi o kupowanie czegoś, dawanie kasy itp. to nie powiem- bardzo dużo chce dać i daje, chce pomóc jak najwiecej np. jak sie dowiedziała ze moi rodzice kupują wózek i fotelik samochodowy to powiedziała ze kupi cały zestaw mebli i żeby tylko powiedziec ile kasy to ona da. Wybralismy meble juz z ikei to koszt ok 2700 także fajnie
ale ona jest po prostu strasznie tępa..jak czasami coś powie to człowiek za łeb sie lapie..jak np. z nią rozmawiam przez telefon to nigdy nie wiem o co jej chodzi, bo zdanie zaczyna na jeden temat,a kończy na drugi. Przy ludziach to czasami aż wstyd..
Teść jest spoko, bo gośc ma łeb na karku z nim mam zawsze o czym pogadac (teściowa moge sobie gadac,ale połowe rzeczy co powiem to albo nie załapie,albo nie wie o czym mówie).
Tym bardziej jestem w szoku z tym że jest jeszcze nadzieja bo ona ma 4 synów i nasze dziecko bedzie jej pierwszym wnukiem..no to każdy myślał ze ona to bedzie najbardziej zadowolona skoro córki nei miała, a tu bum.
Imie oczywiscie też jej sie nie podoba, ale mnie to taaaaaaak obchodzi..;pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:31
magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa nie jest z tych co przyjeżdża, wydzwania itd.
Niby jak widzi to się pyta jak się czuje itd ale co się dziwić- właśnie siostra męża urodziła drugie dziecko i mieszka z nimi.
Dostała całą wyprawkę, która mieliśmy odziedziczyć...
Kiedyś powiedzieli, że kupią nam łóżeczko, ale zobaczymy.
Z początku było mi przykro a teraz juz jest obojetne.
Widzę tylko, ze maz to przezywa.
Ale stara się jak może wynagrodzić to synkowi. Stał się jeszcze bardziej czuły i kochany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:29
magda sz, niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wlasnie wrocilam
Moj synus rosnie jak na drozdzachma 460g
wszystkie organy i wymiary prawidlowe zgodne z wiekiem ciazy
Mam zdjecie siusiaka i kuleczek wiec pomylka wykluczona
W poniedzialek lub wtorek mam przyjechac na glukoze co ciekawe mam zjesc w domu sniadanie i przyjechac na 8rano. 2 pobory krwi.
No i gorsza wiadomosc. Rozchodzi mi sie spojenie lonowe (czyli mialam dobre przeczucie), dostalam recepte na pas ortopedyczny. Moj ma w pon wolne wiec jedziemy na przymiarke.
Masakra do konca ciazy w pasie a po porodzie prawdopodobnie jakis czas tez...
Odnosnie golenia sie tam na dole - uzywam tylko kremu Veet - maszynka nie daje rady.Pulpecja, Laura, Paula_071, kasiuleek, magda sz, niecierpliwa, KasiaeN., lys, Aga89, Y, małaMyszka, Maniuś, gianna88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_071 wrote:Ja polecam depilator, a jak kogoś boli, to maszynkę elektryczną. Kiedyś chodziłam wiecznie z pociętym ścięgnem achillesa, a teraz to depiluję nogi raz na 2 tygodnie.
Ja bez depilatora to ani rusz ale w ciazy mam tak wrazliwa skore ze nawet regulacja brwi tak boli ze lzy po policzkach ciekna...
Depilator odstawiony na po porodzie.
-
nick nieaktualnyPulpecja wrote:Ale boisz sie cesarki czy ogólnie całej sytuacji z tym spojeniem ze pęknie?
Nie boje sie cesarki boje sie o to spojenie, jednak brzuszek rosnie, waga idzie do gory, jestem dopiero w 23tygodniu a boli mnie jak cholera i ledwo chodze... mam nadzieje ze dotrwam do sierpnia bo jednak musze dziennie z domu wychodzic i nie moge calymi dniami lezec, to niewykonalne majac 2jke dzieci...
Ach... mialam tak dobry humor ale teraz dopada mnie rzeczywistosc i strach.
Musze sie z tym przespac.małaMyszka lubi tę wiadomość