X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa - tylko, że ja dwa razy miałam robioną glukozę na czczo i dwa razy była podwyższona :(

małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Dziewczyny powiedzcie mi bo jestem na kupnie telefonu ewentualnie dobraniu bo abonament mi się kończy ( ale chyba jednak kupie osobno bo bardziej się opłaca), jakie polecacie.... ja się zastanawiam nad sony xperia Z2... naprawdę wiele dni sprawdzałam szukałam i ten chyba mi podpasowuje, ale chciałabym poznać wasze opinie co wy polecacie ;)

Ja używam telefonu na dwie karty sim (prywatna i służbowa) więc nie poradzę chyba. Ale też będę musiała zmienić niedługo aparat na nowszy.

Amberla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm Katarka no to musisz spiac poslady i zrobic ta krzywa cukrowa, najlepiej jak najszybciej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:44

• Katarka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Hmm no to musisz spiac poslady i zrobic ta krzywa cukrowa, najlepiej jak najszybciej

Zrobię w przyszłym tygodniu, tylko że do kolejnej wizyty sporo czasu...

lb17w98.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Ja używam telefonu na dwie karty sim (prywatna i służbowa) więc nie poradzę chyba. Ale też będę musiała zmienić niedługo aparat na nowszy.
    Ja nie muszę mieć jakiegoś super telefonu. I do pracy też na razie niepotrzebny przez najbliższy rok. Jedyne co to dobry aparat na zdjęcia ( dzieci ;)), internet do wrzucania postów na bloga i telefony. Nie wiem, może Z2 jest za fajny i znajdzie się jakiś tańszy, równie dobry. Heh no i w końcu kupie jakieś ochronki do niego ;P Bo moje wszystkie telefony umierały wskutek latania ( rozbite ekrany) i wskutek kąpieli... Do tej pory pamiętam jak znajomy na jakiejś imprezie cos mu odbiło wrzucił mój tel do szklanki soku... całe szczęście odkupił go potem ;P

• magda sz Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrela ja mam od 2 miesięcy HTC Desire 610 czy jakoś tak i jestem baardzo zadowolona- wcześniej miałam Samsunga Galaxy s4 ale poszedł na reklamację- telefon porażka w moim przypadku, zawiechy takie że nie mogłam zadzwonić do męża jak trzeba było do szpitala jechać..sam się włączał i wyłączał, bateria 1 dzień. HTC trzyma mi 5 dni a jak mało internetu używam to i 7, zdjęcia są spoko, cały telefon bardzo intuicyjny, nigdy nie miałam HTC a skumałam migiem całą obsługę. Noszę go ciągle w etui bo też mam tendencje to latających telefonów :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej po wodze z cytryną (pije na potęgę przez te krwotoki) Maja tak szaleje że aż mi śniadanie podchodzi do gardła.. :)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Sz - no właśnie też średnie opinie o Samsungach słyszałam, wiec zrezygnowałam, mimo, że zastanawiałam się nad Twoim. Zobaczę te HTC - nigdy wcześniej nie miałam, wiec nawet nic o nich nie wiem ;)

• magda sz Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi Samsunga nawet w play odradzali, z resztą kolega pracuje w serwisie Samsunga i mówił że masakra. Mam wrażenie że im nowszy samsung tym większy srajsung bo poprzedni był ok przez całe 2 lata. HTC podobno idzie właśnie w drugą stronę, bardzo się poprawili.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam wczesniej samsunga galaxy trend- gówno jakich mało, porazka !
    Od pół roku mam samsunga galaxy grand II i złego słowa nie powiem na ten tel, miliony razy juz mi wypadł-nawet sie nie wyłączył, ani razu sie nie zaciął, rewelka naprawde :) A bałam sie go bać ze wzgledu ze wczesniejszy samsung to był mega syf..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    fajna stronka (właściwie blog) gdzie babka analizuje składy kosmetyków to www.srokao.pl, okazuje się, że te drogie nie zawsze są dobre ;) Ja jak na razie do kąpieli planuję Hipp, do pupy zielony linomag, ew bepanthen, raczej wodę niż chusteczki a reszty jeszcze nie obmyśliłam ;) Myślę, że jak dziecko nie ma problemów ze skórką typu AZS to nie ma co zaczynać od emolientów typu Oilatum.
    Co do ruchów to u mnie jak u Was, kopniaczki czuję już od ok 2 tygodni a mojemu mężowi udało się dopiero wczoraj bo mała zawsze się uspokajała kiedy on dotykał brzucha ;)

aaaaga, Martucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko jaka jestem słaba, strasznie mnie umęczyło to badanie, poleże chwilke i pojde na zakupy, wypiłam kawe zjadłam 2 drozdzówki

magda sz, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka tez czytam ten blog oprocz kosmetykow dla dzieci pisze tez o maszych babskich
    Chyba slaba kawe wypije jakos mi tak nie swojo albo mala drzemke sobie utne

apaczka, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z kosmetyków będe używać napewno zielony linomag, do mycia płyn z johnson&johnson takie 3w1 z zółta zakretką z pompka:) do wody raczej nie bede nic dodawac, i zawsze lubilam z johnsona fioletową seriędo smarowania ale nie wiem czy bede smarowac maluszka, zobaczymy jaka bedzie miał skóre:)
    powiedzcie mi czy takiego maluszka na spacer to trzeba czyms smarowac chodzi mi o buzke

Martucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od roku mam samsung galaxy s4 - poki co bezproblemowy

Laura, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz nie musze kawy maz zadzwonil i podniósł mi cisnienie :-|

0na88, mamasia, małaMyszka, Maniuś, bosa lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sama jestem alergikiem i mam AZS , mąż też alergik,więc Leon w genach pewnie też dostanie. Ja przerobiłam całą aptekę na moje ciało, od najdroższych, sprowadzanych i wiecie co się sprawdziło- z Ziai seria do AZS- tania i na prawdę dobra.
    Wysprzątałam wszystko, choć zastanawiam się po co, jak nas nie będzie- ja u rodziców, a mąż w delegacji, ale czuje się lepiej z samą myślą,że pachnie:)

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo takich czynności pielęgnacyjnych to położna radziła ostatnio że jak będziemy kąpać maluszka to żeby przygotowaną wodą przemywać wacikiem buźkę i dupkę jak już wyjmiemy dziecko z wanienki. Co będziemy używać do kąpania to już co kto woli, polecała też produkty Ziaji dla dzieci, kilka emulsji dolewanej do wody.

Amberla, Martucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cassie wrote:
    Od roku mam samsung galaxy s4 - poki co bezproblemowy
    Ja mam samsung galaxy trend już ponad pół roku i nie narzekam :)

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Hej,
    fajna stronka (właściwie blog) gdzie babka analizuje składy kosmetyków to www.srokao.pl, okazuje się, że te drogie nie zawsze są dobre ;)

Tylko niestety babeczka nie aktualizuje składów kosmetyków. Np. Palmers jest bez parabenów, a na stronie widnieje jako ten do odstrzału właśnie z powodu ich posiadania. Firmy zmieniają skład kosmetyków - na korzyść i odwrotnie - więc trzeba samemu czytać etykiety.

apaczka, Martucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
‹‹ 786 787 788 789 790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ