SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wrote:Dziewczyny powiedzcie mi bo jestem na kupnie telefonu ewentualnie dobraniu bo abonament mi się kończy ( ale chyba jednak kupie osobno bo bardziej się opłaca), jakie polecacie.... ja się zastanawiam nad sony xperia Z2... naprawdę wiele dni sprawdzałam szukałam i ten chyba mi podpasowuje, ale chciałabym poznać wasze opinie co wy polecacie
Ja używam telefonu na dwie karty sim (prywatna i służbowa) więc nie poradzę chyba. Ale też będę musiała zmienić niedługo aparat na nowszy.Amberla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja używam telefonu na dwie karty sim (prywatna i służbowa) więc nie poradzę chyba. Ale też będę musiała zmienić niedługo aparat na nowszy.
), internet do wrzucania postów na bloga i telefony. Nie wiem, może Z2 jest za fajny i znajdzie się jakiś tańszy, równie dobry. Heh no i w końcu kupie jakieś ochronki do niego ;P Bo moje wszystkie telefony umierały wskutek latania ( rozbite ekrany) i wskutek kąpieli... Do tej pory pamiętam jak znajomy na jakiejś imprezie cos mu odbiło wrzucił mój tel do szklanki soku... całe szczęście odkupił go potem ;P
małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Ambrela ja mam od 2 miesięcy HTC Desire 610 czy jakoś tak i jestem baardzo zadowolona- wcześniej miałam Samsunga Galaxy s4 ale poszedł na reklamację- telefon porażka w moim przypadku, zawiechy takie że nie mogłam zadzwonić do męża jak trzeba było do szpitala jechać..sam się włączał i wyłączał, bateria 1 dzień. HTC trzyma mi 5 dni a jak mało internetu używam to i 7, zdjęcia są spoko, cały telefon bardzo intuicyjny, nigdy nie miałam HTC a skumałam migiem całą obsługę. Noszę go ciągle w etui bo też mam tendencje to latających telefonów
Amberla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Mi Samsunga nawet w play odradzali, z resztą kolega pracuje w serwisie Samsunga i mówił że masakra. Mam wrażenie że im nowszy samsung tym większy srajsung bo poprzedni był ok przez całe 2 lata. HTC podobno idzie właśnie w drugą stronę, bardzo się poprawili.
-
miałam wczesniej samsunga galaxy trend- gówno jakich mało, porazka !
Od pół roku mam samsunga galaxy grand II i złego słowa nie powiem na ten tel, miliony razy juz mi wypadł-nawet sie nie wyłączył, ani razu sie nie zaciął, rewelka naprawdeA bałam sie go bać ze wzgledu ze wczesniejszy samsung to był mega syf..
-
Hej,
fajna stronka (właściwie blog) gdzie babka analizuje składy kosmetyków to www.srokao.pl, okazuje się, że te drogie nie zawsze są dobreJa jak na razie do kąpieli planuję Hipp, do pupy zielony linomag, ew bepanthen, raczej wodę niż chusteczki a reszty jeszcze nie obmyśliłam
Myślę, że jak dziecko nie ma problemów ze skórką typu AZS to nie ma co zaczynać od emolientów typu Oilatum.
Co do ruchów to u mnie jak u Was, kopniaczki czuję już od ok 2 tygodni a mojemu mężowi udało się dopiero wczoraj bo mała zawsze się uspokajała kiedy on dotykał brzuchaaaaaga, Martucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
Apaczka tez czytam ten blog oprocz kosmetykow dla dzieci pisze tez o maszych babskich
Chyba slaba kawe wypije jakos mi tak nie swojo albo mala drzemke sobie utneapaczka, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
ja z kosmetyków będe używać napewno zielony linomag, do mycia płyn z johnson&johnson takie 3w1 z zółta zakretką z pompka:) do wody raczej nie bede nic dodawac, i zawsze lubilam z johnsona fioletową seriędo smarowania ale nie wiem czy bede smarowac maluszka, zobaczymy jaka bedzie miał skóre:)
powiedzcie mi czy takiego maluszka na spacer to trzeba czyms smarowac chodzi mi o buzkeMartucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sama jestem alergikiem i mam AZS , mąż też alergik,więc Leon w genach pewnie też dostanie. Ja przerobiłam całą aptekę na moje ciało, od najdroższych, sprowadzanych i wiecie co się sprawdziło- z Ziai seria do AZS- tania i na prawdę dobra.
Wysprzątałam wszystko, choć zastanawiam się po co, jak nas nie będzie- ja u rodziców, a mąż w delegacji, ale czuje się lepiej z samą myślą,że pachnie:)
Amberla, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Apropo takich czynności pielęgnacyjnych to położna radziła ostatnio że jak będziemy kąpać maluszka to żeby przygotowaną wodą przemywać wacikiem buźkę i dupkę jak już wyjmiemy dziecko z wanienki. Co będziemy używać do kąpania to już co kto woli, polecała też produkty Ziaji dla dzieci, kilka emulsji dolewanej do wody.
Amberla, Martucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Hej,
fajna stronka (właściwie blog) gdzie babka analizuje składy kosmetyków to www.srokao.pl, okazuje się, że te drogie nie zawsze są dobre
Tylko niestety babeczka nie aktualizuje składów kosmetyków. Np. Palmers jest bez parabenów, a na stronie widnieje jako ten do odstrzału właśnie z powodu ich posiadania. Firmy zmieniają skład kosmetyków - na korzyść i odwrotnie - więc trzeba samemu czytać etykiety.
apaczka, Martucha86, małaMyszka, bosa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.