SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie dziś leniwie, ja zawsze mam lazy monday, ale dziś to przegięcie. Drzemka za drzemką, poszłam do sklepu kupić rzeczy na murzynka- kupiłam gotowe, zamiast obiadu normalnego kupiłam gotowe kopytka i krokiety. Maja coś tam pokopała ale wczoraj dużo bardziej. Mam nadzieje że jutro będę miała więcej powera.
Zaważyłam że mogę myć włosy raz na 3-4 dni i wyglądają całkiem całkiem, przed ciążą to drugi dzień to max maxów.małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie zjadłam czekoladowego naleśnika z twarogiem i do tego dołożyłam sobie lody- sorbet z malin. Mmmm pycha
Synuś też dzisiaj cały dzień spokojny, ale po wczorajszej dyskotece mu wybaczam:) Co jakiś czas o sobie delikatnie przypomni, więc jestem spokojna:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:41
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Zapraszamy! Tylko musialabys zadzwonic do poloznej czy sa jeszcze miejsca na ten termin, jak chcesz podam Ci nr
?
w zasadzie to do rodzenia wybrałam sobie inny szpital, ale to chyba nie szkodzi.
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Paula_071 wrote:Dzięki, ale nie opłaca mi się jechać ponad 200km do lumpeksu:) Taniej będzie mi kupić nowe ciuszki:)
Zazdroszczę Wrocławia, byłam tam tylko raz ze szkoły i to by było na tyle. Tyle razy już z mężem sie wybieralismy i nic. Musimy się w końcu wybrać.Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Nancy87 wrote:Przepraszam, że tak zaburzę Wasz spokój:P, ale znalazłam tutaj kilka mamusiek, które są zapisane we wrześniówkach (np. esteraakaaa, chcebycmama) i nie wiem czy będziecie do nas zaglądać, czy przeniosłyście się całkowicie do sierpniówek? Robię na wrześniówkach listę na pierwszej stronie i nie wiem co z Wami:)
0na88, lys, mamasia, rybka1988, ainer85, 5ylwia, małaMyszka, Laura, kasiuleek, Maniuś, magda sz, gosia.b lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
magda sz wrote:W ogóle jestem jakaś mało ogarnięta ostatnio- poprałam wszystkie ciuszki i wsadziłam do nowych mebli no i efekt taki że nie pachną dziadziusiem tylko meblami... tak czy siak to drugie pranie w lipcu, do tego czasu meble mam nadzieje wywietrzeją.
lys, 5ylwia, Paula_071, Aga89, małaMyszka, Laura, Katarka, magda sz, Y, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Ale spokojnie dzisiaj na forum
Ja mam senny dzień, wstałam wcześnie, najpierw laboratorium, potem wymiana opon, potem zakupy a teraz staram się nie zasnąć. W czwartek jestem umówiona do mojej gin i zobaczę mojego szkraba, nie mogę się doczekać. W ogóle w nocy miałam skurcze macicy, a przynajmniej takie wrażenie, takie dość wyczuwalne trochę bolesne i tak się teraz zastanawiam co to było?
-
kasiuleek wrote:A ja właśnie zjadłam czekoladowego naleśnika z twarogiem i do tego dołożyłam sobie sorbet z malin. Mmmm pycha
Synuś też dzisiaj cały dzień spokojny, ale po wczorajszej dyskotece mu wybaczam:) Co jakiś czas o sobie delikatnie przypomni, więc jestem spokojna:)
jak się robi czekoladowe naleśniki ?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
A my wszamaliśmy szarlotkę z lodami waniliowymi i czekoladowymi. Podgrzałam ciasto w piekarniku żeby było cieplutkie ehhhejeej bajka!!!! Idę po następną porcję! A od jutra koniec ze słodkim, ale tylko to piątku. Po teście glukozy wracam do pieczenia ha ha ha
niecierpliwa, gianna88, Laura, Paula_071, olinka, KasiaeN., kasiuleek lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dziewczyny, które już kupiły/zamówiły łóżeczka podzielcie się linkiem.
Jak mi się podoba jakieś łóżeczko to mojemu mężowi się nie podoba i vice versa.
Ja jeszcze nie kupilam, ale to bedziemy zamawiacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 19:53
-
małaMyszka wrote:A my wszamaliśmy szarlotkę z lodami waniliowymi i czekoladowymi. Podgrzałam ciasto w piekarniku żeby było cieplutkie ehhhejeej bajka!!!! Idę po następną porcję! A od jutra koniec ze słodkim, ale tylko to piątku. Po teście glukozy wracam do pieczenia ha ha ha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:01
-
niecierpliwa wrote:http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-zuzia-szuflada-pkg-okazja-hit-4i5031332299.html
Ja jeszcze nie kupilam, ale to bedziemy zamawiac
Też mi się białe podobano albo wenge. Inne kolory odpadają, bo łóżeczko będzie stało w naszej sypialni, a my mamy czarno białe meble i srebrny dywan.
No a oczywiście mężowi się spodobało jakieś z kilkoma szufladami w kolorze beżowo-brązowym, które mi w ogóle nie odpowiada i nie pasuje hehehehe
Acha gdzieś czytałam, żeby nie kupować materacyka z gryką, bo podobno w tej gryce lęgną się żyjątka. Słyszał ktoś coś na ten temat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:06
-
lys wrote:Też mi się białe podoba
no albo wenge. Inne kolory odpadają, bo łóżeczko będzie stało w naszej sypialni, a my mamy czarno białe meble i srebrny dywan.
No a oczywiście mężowi się spodobało jakieś z kilkoma szufladami w kolorze beżowo-brązowym, które mi w ogóle nie odpowiada i nie pasuje hehehehe
Acha gdzieś czytałam, żeby nie kupować materacyka z gryką, bo podobno w tej gryce lęgną się żyjątka. Słyszał ktoś coś na ten temat?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja też chciałam z szufladą, ale zaczęłam się zastanawiać, czy będzie mi się chciało łożeczko odsuwać raz w tygodniu by odkurzyć i umyć podłogę. Jak będzie na dole luka, to będzie łatwiej...
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Ja też chciałam z szufladą, ale zaczęłam się zastanawiać, czy będzie mi się chciało łożeczko odsuwać raz w tygodniu by odkurzyć i umyć podłogę. Jak będzie na dole luka, to będzie łatwiej...
A ja wlasnie biore z szuflada, zeby mi cicki kurzu pod lozeczkiem nie lataly no i zawsze dodatkowe miejsce zeby cos przechowacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 20:21