SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam serdecznie. Przywitać się chciałam i pogratulować baaaardzo mocno
Lipcóweczka 2015walkie talkie lubi tę wiadomość
-
PrezesGąska wrote:nie no inne hormony nie wplywaja na wynik testu HCG... do enokrynologa chodze jestem pod stala opieka wiec to nie to na pewno... ciaza biochemiczna jak nic... albo test byl wadliwy a moze do zagniezdzenia jeszcze nawet nie doszlo nie wiem...
Bo jakby do zagnieżdżenia nie doszło to też by nie było HCG bo on dopiero po zagnieżdżeniu się wydziela.
Nie wiem tak pomyślałam o hormonach, bo właśnie jedna dziewczyna 2 cykle z rzędu miała bladziochy (nawet na zdjęciu wypatrywałyśmy) a beta negatywna.
-
Ja nie mam gdzie isc na bete wiec dzis popoludniu jak ukochany kupi test to zrobie:-) ale mam stracha na 3 sa 2 krechy...
Ja nie pomoge bo zawsze jak mialam 2 kreski nawet lekko widoczne ze moj sie smiall ze nic nie widzi i lupe mam mu podac:-)moze idz do lekarza on skieruje na badania i zrobi usg. -
nick nieaktualnynie no 2 testy pozytywne na 10 zrobionych i dodatkowo beta negatywna to chyba nie ma się co czarować...:(Przykro mi bardzo,ale im szybciej się otrząśniesz i pogodzisz z faktem tym lepiej...Lepsze to niż poronienie np w 8 tygodniu ciaży,przynajmniej możesz się od razu starać,a na pocieszenie powiem Ci że czytałam w kilku miejscach że po takiej sytuacji łatwiej zajść w kolejną ciążę bo niby organizm jeszcze pamięta ten stan...Także głowa do góry co nas nie zabije to nas wzmocni:)
-
nick nieaktualny
-
Witam Was Kochane!!!
Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł bardzo bardzo blado... poleciałam na betę... wynik to 25mlU/ml
tomania2806, qska, Paulina27 lubią tę wiadomość
-
a ja miałam dzisiaj zrobić bete, ale nie spodziewałam się, że kosztuje 40 zł i zrezygnowałam. zrobiłam tsh, ft4 i inne tarczycowe. Dopiero jutro idę do endokrynologa, ale przy okazji dzisiejszej wizyty u rodzinnego zapytałam o te moje tsh z października (3,45) to mnie uspokoiła, bo powiedziała że w pierwszym trymestrze jakiś inny hormon ( nie pamiętam nazwy) sam zbija tsh. I na potwierdzenie tego po 16:00 odebrałam wyniki i tsh 2,1. -moje osobiste potwierdzenie ciąży :Dale żeby nie było, kupiłam tez kolejny test i kolejne dwie krechy
ovu wyliczył mi termin na 8.08. do gina ide dopiero 16.12.maaadzik1207 lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Witam Was Kochane!!!
Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł bardzo bardzo blado... poleciałam na betę... wynik to 25mlU/ml
MałaMyszka, gratulacje!
Ja dziś robiłam betę i trochę hormonów i 185zł wydane. Spiszę chyba za raz te wszystkie wydatki bo coś czuję, że mi na łóżeczko dla kijanki nie starczymałaMyszka lubi tę wiadomość
-
qska wrote:MałaMyszka, gratulacje!
Ja dziś robiłam betę i trochę hormonów i 185zł wydane. Spiszę chyba za raz te wszystkie wydatki bo coś czuję, że mi na łóżeczko dla kijanki nie starczy
no tak jest...jak to moja mama mówi kto ma ule ten ma miód kto ma dzieci ten ma smród""
ale bez tych dzieci nie da rady...a pieniążki rzecz nabyta..to przewaznie tak jest ze człowiek dla siebie nie kupi a dla dziecka zawszwe najlepszeqska, Cassie lubią tę wiadomość
-
martaa14 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy ta betę trzeba zrobic 3 dnie pod rząd czy jak? Bo juz nie pamietam...planuje iść w piatek rano, w sobote no i pewnie dopiero w poniedziałek... Czy to bedzie oki?
albo czwartek - sobota - poniedzialek
albo sobota - poniedzialek - sroda