SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witamy się studniówkowo!!!
5ylwia ja też planuję zrobić inny obiad niż wszystkie. Wczoraj kupiłam panierkę czosnkową knorr pierś z kurczaka na patelnie. Nigdy nie przyrządzałam takich potraw, więc będę debiucik.
Teraz już z górki.
Wczoraj tak jak pisałam - napadłam na sklep tygryska z wózkami. Bawiłam się wszystkimi. Przyznam się, że gdyby tutek nie był tak mały i gdybym nie widziała go na ulicy co drugi to pewnie bym go wzięła, ale tylko ze względu na kolory. Prezentował się bardzo dobrze. Tak samo adamex pajero w kolorze pomarańczowym - oczojebnym!!! Wyglądał super. Espiro jest podobny do BD i Xlandera. Też ma fajne kolory, ale nie wiem czy praktyczny, bo się jemu nie przyjrzałam.
W pociągu - auto służbowe znowu ma randkę z mechanikiem - mąż jeszcze próbował coś tam powiedzieć, ale zostało na tym, że jak dam radę z gondolą i jest ok to zamawiamy taki jaki chcę. I o to chodziło!!!
gianna88, kasiuleek, niecierpliwa, Maniuś, futuremama, Martucha86, Laura, lys, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
hej, widzę, że kolejne trudne tematy poruszałyście wczoraj jeśli chodzi o przykrywanie dziecka
też o tym myślę często, tak samo jak o ubieraniu w sierpniu i za dużo nie wiem, nawet bardziej mętlik mi się robi
Kiedyś wydawało mi się to takie oczywiste, że kołderka, zresztą pamiętam jak mój brat (13 lat temu co prawda) spał normalnie od razu pod kołderką, mama nawet później przywiązywała ją sznureczkami na rogach do łóżeczka bo się odkrywał. Rozmawiałam z nią o tych otulaczach, śpiworkach itp i mega zdziwiona była, że uważa się, że kołderka to takie zło.
Hm co ja kupię i czym będę przykrywac to nadal nie wiem, liczę, że mnie oświeci nagle
Dziś u mnie szaro, ponuro... wstawac aż się nie chce z łóżkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 07:25
Hermiona, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam:)
no to dałyście zagryche, ja wczoraj patrzyłam za usztywnianymi rożkami bo myślałam z etakie lepsze a tu zonkkk... na początku patrzyłam za takimi miękkimi otulaczami, żeby pozniej nadawał się na taki podkłąd na łóżeczko do spania:)
u mnie moi siostrzency spali pod kocykami od poczatku a pozniej kołderki, jeden z wrzesnia drugi z marca
wybieram się na ryneczek zakupić pare kwiatków na baklkon (całe 2 m haha) ale wazne ze jest można wyjsc rozłożyc krzesło parasol i odpocząćnoi wozek tez sie zmieści zeby wystawić hih:)
w nocy jest mi okropnie dusznooo, a spie w smaych majtkach, co to bedzie na upałach?niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
u nas tez pochmurnie za oknem. Tak się zastanawiałam - u nas nie ma żadnych bliźniaków, prawda?
wiecie, ja zawsze marzyłam o bliźniakach
może następnym razem się uda
wstaje i idę robić jakieś pyszne śniadanko
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123 -
Witamy się z pod gabinetu:)
Sprawdzimy jak ułożony jest dzisiaj synus i wieczorem może uda się zrobić badanie.:p
Tez zawsze marzyłam o bliźniakach , ale teraz wiem ze taka ciąża to dużo więcej ryzyka, stresu itd. Moja szyjka chyba by nie dała rady
Może po prostu wystarczy być pod kontrolą dobrego lekarza.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:12
Ewa123, gianna88, 0na88, Laura, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
A wracając do tematu okryć to ja mam póki co rożek usztywniany i śpiworek z rękawami, jest dosyć cienki, ale ja osobiście nie wyobrażam sobie zęby spać w sierpniu taka zapatulona.. Więc pewnie od września zacznę używać a wcześniej jeśli będą upały będę wkładać dziecko w rożek.. Moja koleżanka, która też rodziła w sierpniu 2 lata temu (wtedy były straszne upały) ubierala córkę tylko w samo body na krótki rękaw i na noc okrywala tetrowa pieluszka
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
Witam się w ten pochmurny dzień..
Tak ciemno za oknem że nic się nie chce.
Oglądam właśnie DDTvn i mam język na brodzie, babka robiła pyszne kanapki- domowy ser topiony z warzywkami z domowym chlebkiem- ale to musi być pychota!
Myszka i bardzo dobrze że wózek uzgodnionyja jestem zdania że mąż to ma się nijak do wózka bo w 90% to ja będę z nim chodzić więc nawet niech mi się nie próbuje wtryniać. Fotelik ma wybrać do auta
Co wchodzę na forum to szukam wpisu od Euforiibardzo się martwię.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/384ff2eaaa4c.jpg
Patrzac na siebie myslalam, ze bedzie wieksza roznica, a patrzac na foto to tylko odrobinke mi ten brzuchol urosl. Jak ta Julka tam sie miesci??
Jak to jest, ze kg czlowiek by chcial miec jak najmniej a brzuch miec jak najwiekszyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:34
magda sz, Ewa123, psioszka11, gianna88, Maniuś, Pati Belgia, Cassie, Martucha86, Laura, kasiuleek, Neyla, lys, małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa mi brzuszek też już tak nie szaleje ale to chyba dobrze bo im większy brzuch tym ciężej go utrzymać bez rozstępów, ciężej się chodzi itp. także cieszmy się
Buu ale się rozpadałono nie ja chcę na Kretę !
Kochane które zamawiały z apteki gemini- dostałyście maila z potwierdzeniem że przesyłka została nadana? W ogóle jakiegoś maila od nich? Ja się nie rejestrowałam u nich ale podałam swojego maila, płaciłam kartą i jedyne co dostałam na maila to że była płatność kartą.niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Siostry!
Pierwszy raz chyba od 2mscy wstaliśmy później niż z mężem-czyli o 6. Ale fajnie nam się spało:) Zjedliśmy śniadanko-właśnie serek topiony z pomidorkiem i szczypiorkiem,no i nie mogłam się powstrzymać- posypałam vegetą- wiem,że to paskudztwo,ale pomidor z vegetą uwielbiam:)
Dziś na 14:40 wizyta, już msc nie widziałam mojego synka.
A no i kupiliśmy auto, teraz rejestracja i sruu można śmigać. Choć jak oglądam je z okna t o wydaje mi się,że jest ogromne, nie wiem jak ja będę nim jeździć
Dziś mam luz ze sprzątaniem, bo wczoraj odgruzowałam wszystko, ale te 4 pralki prasowania na mnie czekają
A jutro wpadną do nas rodzice- odwozimy ich na lotnisko,bo lecą do mojej siostry na 2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 08:42
futuremama, niecierpliwa, Maniuś, Laura, Neyla, lys, małaMyszka, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualny