SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny od grudnia uzywam plynu do higieny intymnej dla kobiet w ciazy i karmiacych z Perfekty, a od kilku dni normalnie mnie pali jak go uzywam. Mozliwe, zeby po takim czasie przestal mi pasic?? Wczoraj juz go odstawilam uzylam probki z Ziaji i bylo ok
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySynus dal sie mamusi wyspac
wstalam odprowadzilam malego do przedszkola zjdalam sniadanie kakao + kanapki z nutella
cos slodka sie zrobilam.
I zaraz ide wlaczyc pranie, lozka u dzieci w pokoju tez wypada juz przebrac.
Pieknie sie na dworzu robi, chmurek brak, cieplutko tylko wieje.
Co na obiad? Rosolek z pulpetami miesnymi i cos z mieskiemJeszcze do konca nie wymyslilam.
-
U mnie też leje.. Leżę w łóżku i zastanawiam się jak pójdę na zakupy obiadowe..
Co do rożka myślę, że to indywidualna sprawakoleżanka, która urodziła w grudniu powiedziała, że użyła tylko raz w szpitalu, a moja siostra urodziła w lutym i mała często była w rożku przez pierwsze miesiące. Taka opatulona była bardzo spokojna i wyciszona. Szwagier czuł się pewniej jak malutka była w rożku i chętniej ją karmił i nosił
Ja też na początku tylko w rożku brałam ją na ręce
takie dzieciątka mają takie delikatne ciałka..
Czy u nas sprawdzi się w lato? Nie wiem ale na pewno zaopatrze się w rożekniecierpliwa, futuremama, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dziewczyny od grudnia uzywam plynu do higieny intymnej dla kobiet w ciazy i karmiacych z Perfekty, a od kilku dni normalnie mnie pali jak go uzywam. Mozliwe, zeby po takim czasie przestal mi pasic?? Wczoraj juz go odstawilam uzylam probki z Ziaji i bylo ok
Raz kupiłam perfekte i było okej, drugi raz kupiłam i tez po pierwszym uzyciu zaczęło mnie piec tam dziwnie i wyrzuciłam ją bo sie wystraszylam.
Teraz używam ziajki dla kobiet w ciąży i po porodzie, polecił mi ją mój gin i jest super
Polecam ziajke ja ją będę używać też jak najbardziej po porodzieniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:
Kochane które zamawiały z apteki gemini- dostałyście maila z potwierdzeniem że przesyłka została nadana? W ogóle jakiegoś maila od nich? Ja się nie rejestrowałam u nich ale podałam swojego maila, płaciłam kartą i jedyne co dostałam na maila to że była płatność kartą.
Ja zamawiałam 3 maja, dzisiaj weszłam na swoje konto i widzę, że przesyłka zafakturowana i jest podany nr listu przewozowego więc myślę, że jutro paczka powinna dotrzećTylko nie wiem gdzie i jak sprawdzić co z moją paczką... Aha no i nie dostałam na maila żadnej informacji, że nadali paczkę. Jak zalogujesz się na konto to tam będzie podane.
Co do rożka to ja kupiłam, nie wiem jak się będzie sprawdzać ale zobaczymy. Wszystkie dzieci w rodzinie były "rożkowane" i na dobre im wyszłoOczywiście sporo zależy jaka będzie pogoda itp itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 10:15
-
Pytałam wczoraj mojego pana doktora do ktorego tyg dziecko będzie tak sie w brzuszku wyginało i fikało i kiedy się odwróci na dobre do porodu, powiedział że do 34 tygodnia
Czyli 34 tydzien powinnien byc juz główką w dół.
Pytałam też o oczy czy otwiera i mówił że tak że otwiera oczka już w brzuszku
My za miesiąc robimy 3D, może Dominiś nam pokaże czy ma duże oczka za mamusianiecierpliwa, lys, małaMyszka, Cassie, Pati Belgia, Maniuś, futuremama lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja w ten dziwny dzien. Pogoda blizejnieokreslona. Duszno. Wiecie co mam ćwieka zabitego od wczoraj. Spedzilismy z mezem pol dnia na zakupach, caly czas w ruchu. Wieczorem na wage a tu 2 kg wiecej! Polozylam sie i w takiej pozycji spedzilam reszte dnia. Po kąpieli waga 2 kg mniej... To te obrzeki? Woda? Czy upał?
-
o ja naiwna
zrobiło się tak gorąco, że chciałam wskoczyc w krótkie spodenki (były luźne przed ciążą) i mi na udach się zatrzymały! haha a myślałam, że bardziej w brzuch mi poszło a tu niespodzianka, jednak uda i tyłek też mam wielkie
na obiad schaboszczaki, ziemniaki i sałata
byłam na ryneczku pooglądac kwiatki, ale zgłupiałam i nic nie kupiłam, muszę to przemyślecMartucha86, niecierpliwa, KasiaeN., Laura, psioszka11, lys, małaMyszka, Cassie, Pati Belgia, Maniuś, futuremama lubią tę wiadomość
-
Hej ho!
Ja dziś w miarę wyspana, obudziłam się tylko koło 2 na siku z mega ochotą na arbuza.Więc po zjedzeniu 3 kawałków poszłam dalej spać
Wczoraj był taki piękny dzień a dziś od rana oberwanie chmuryDobrze, że wczoraj wszystko poprałam i zdążyło pięknie wyschnąć. Mam nadzieję, ze w weekend będzie ładnie i bez deszczu bo wyjeżdżamy na spóźnioną majówkę.
Dziś na obiad zupa koperkowa i pulpety z indyka w sosie pomidorowym z ziemniakami i świeżym ogórkiem.
Miłego dnia!Martucha86, niecierpliwa, Laura, małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Niecierpliwa miałam dokladnie to samo co ty.
Raz kupiłam perfekte i było okej, drugi raz kupiłam i tez po pierwszym uzyciu zaczęło mnie piec tam dziwnie i wyrzuciłam ją bo sie wystraszylam.
Teraz używam ziajki dla kobiet w ciąży i po porodzie, polecił mi ją mój gin i jest super
Polecam ziajke ja ją będę używać też jak najbardziej po porodzie
Laura, a gdzie go kupilas?? Bo z tego co widze nie maja go w rossmannie??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Laura, a gdzie go kupilas?? Bo z tego co widze nie maja go w rossmannie??
i kremu na rozstepy tez z ziajki uzywamniecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Wlasnie z 2 miesiace temu pisalam tu o tym, ze jak dzwonilam do labo zapytac o to badanie to pani zwrocila mi uwage, ze mimo iz chce robic prywatnie musze miec imienne zlecenie od lekarza z zaznaczeniem jaka dawka glukozy i ilu stopniowe badanie. Takze pamietajcie o tym
Właśnie ja mam w opisie ostatniej wizyty "zalecenia", że test obciążenia glukozą 75g, ale nie mam ilu stopniowy i też nie zrobiłam badania. Wizytę mam jutro, więc muszę dopytać.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Za oknem buro...noc miałam baaardzo ciężką. Obudziłam się o 4 bo burza była i już nie mogłam zasnąć. W ogóle całą noc nie mogłam znaleźć pozycji. Śniła mi się debata polityczna (oglądaliśmy przed snem).
Jutro mam dentystę i muszę odkserować kartę ciąży, a tusz się skończył. Nie chce mi się jechać do sklepu w taką pogodę :'(
Dzisiaj na obiad u mnie tortilla z kurczakiem i warzywami. Wczoraj zrobiliśmy pizze na cieście z nowego przepisu...pychota!
ZUS nie wypłacił mi jeszcze kasy za zwolnienie do 08.04.15...a żeby czegokolwiek się dowiedzieć, to muszę osobiście jechać, telefonicznie nikt mi nie chce nic powiedzieć
A teraz pytanie z innej beczki... SEKS... skończyły mi się wszystkie w miarę wygodne pozycjeJuż w każdej mi, albo dla męża jest źle. Brakuje mi dzikiego, spontanicznego kochania...ale co zrobić
Jak Wy sobie radzicie ze zmianą gabarytów?
-
Ja mogę polecić Lactacyd, używam od kilku ładnych lat i nigdy nie było problemów.
Spróbuje się zalogować Apaczka, ja zamówiłam w poniedziałek, czytałam że oni mają na wysyłkę 48h plus 24 na dostawę- wpisz ten nr przewozowy w śledzeniu paczek w UPS oni chyba z tego kuriera korzystają.
Czuje się fatalnie, mam takie zawroty głowy przez niskie ciśnienie na dworze że idę spaćCassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie złożyłam zamówienie do Arusia. Wydałam ponad 1000zl ,ale mam generalnie już wszystko. Jedynie termometru elektr. nie było,ale i pościel, łóżeczko, laktator, nożyczki,gruszki itp rzeczy zamówiłam. Zostanie wózek,ale to pod koniec maja kupimy.
lys, Cassie, małaMyszka, kasiuleek, Martucha86, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witamy sie.
Euforia odezwij sie....
Ja rozek kupuje,a kosmetyki bede uzywala z Nivea tak jak z chlopcami do dzis a starszak we wrzesniu bedzie mial 4 latka.
Obiadu dzis nie robie,dzieci chca makaron z cukrem i ze smietana:)
Moj maly juz jest glowka w dol.
Czekamy na relacje z wizyty...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Neyla z seksem to ciężko się robi.. na jezdzca muszę pić wodę co kilka min bo się można zasapać, na łyżeczki jeszcze ujdzie no i na pieska. Sam seks nie sprawia mi tyle przyjemności co taka bliskość ciało do ciała.
Też oglądałam wczoraj tą debatę...uśmiałam się jak na kabareciestwierdziłam że nagram tego Brauna czy jakoś tak i będę puszczała dziecku jak nie będzie mogła zasnąć- gość powinien zostać zawodowym usypiaczem
Neyla, małaMyszka lubią tę wiadomość