SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mała Myszka może odpuść sobie te odwiedziny u męża? jest przecież pod dobrą opieką, są lekarze, pielęgniarki, Ty i tak mu nie pomożesz, a możesz zaszkodzić sobie i maluszkowi jeśli się okaże, że to coś zaraźliwego.. Mąż na pewno to zrozumie.. Uważaj na siebie!
małaMyszka lubi tę wiadomość
Ewa123 -
co do rozmiarówki w lidlu to też mam wrażenie, że jest zawyżona. W ogóle niektóre ubrania są takie jakieś niewymiarowe-krótkie, a szerokie bardzo, wyglądają jak porozciągane. Niemniej ja z dzisiejszych swoich łowów jestem zadowolona. Może możecie polecić na allegro jakiś fajny sklep z ciuchami? Potrzebuję sobie kupić jakiś niedrogi top ciążowy do leginsów, taki żeby zakrywał tyłek. Najwygodniej mi jednak w leginsach, ale nie lubię mieć dupska na wierzchu
Szukam od jakiegoś czasu czegoś dłuższego, za pośladki i jak na złość nie mogę znaleźć..
Ewa123 -
No tak,zawsze wszystkie rzeczy są zawyzone,a te legginsy ciażowe nie mają miejsca na brzuszek, wyglądają jakby były jakies modelujące a nie ciążowe..włozyłam w nie ręce zeby zobaczyc jak sie rozciągają, jakbym je załozyła to pewnie zaraz by mi bolał brzuch od scisnięcia..
-
Niby leżę... Niby odpoczywam... Oglądam House'a a myślami jestem w szpitalu... Nie wiem co tam się dzieje... Mam czekać na info, wiem że jest pod opieką. Może śpi albo coś, ale strasznie się martwię...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:27
-
małaMyszka wrote:Niby leżę... Niby odpoczywam... Oglądam House'a a myślami jestem w szpitalu... Nie wiem co tam się dzieje... Mam czekać na info, wiem że jest pod opieką. Może śpi albo coś, ale strasznie się martwię...
Wcale Ci sie nie dziwie i zapewne tez bym w domu nie wysiedzialamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Myszka, w pełni rozumiem ja to o mojego męża dygam nawet jak ma zwykłą goraczke, ale moze faktycznie zostan w domu poki sie nie wyjasni co to jest
ja dzis sie przespacerowałam poltorej godziny po galerii i tak mnie zesłabiło jak wrocilam do domu ze szok...
aa co do pytań Ewki to też się podłanczamcos na grubych szelkach by sie przydało do geterków
-
mamasia wrote:5ylwia pochwal się kiecką
Buty będą inne, założyłam pierwsze lepszeMoże jeszcze znajdę coś fajniejszego, a ta będzie na poprawiny.. Powiedzcie szczerze rzuca się w oczy, że taka taniocha? Na piersiach była ogromna kokarda ale ją odprułam i na szczęście nie ma śladu
Maniuś, aaaaga, Laura, zabka11, kasiuleek, psioszka11, gianna88, małaMyszka, magda sz, lys, Weridiana, Neyla, Paula_071, Aga89, witaminkab, Y lubią tę wiadomość
-
Sylwia piękna sukienka! Kurcze gdzie kupiłaś? Ja poszukuje jakiejś, ale nic nie umiem znalesc...
A ja myślę, że złoty pas jest ładny i do tego złota biżuteria i super Look.5ylwia, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
niecierpliwa wrote:Sylwia bardzo fajna, mi tam tylko ten zloty pas nie pasuje
wywaliłam kokardę i zastanawiałam się co z tym pasem zrobić ale chyba nic nie wymyślę... Po prostu dodam złotą bransoletkę i kolczyki
może wtedy jakoś tak bardziej będzie pasować.. A i jest taki plus, że na piersiach jest usztywniana więc nie trzeba do niej zakładać stanika
Edit: chcebycmama kupiłam ją w sklepie, który nawet nie ma nazwy.. Taki malutki sklepik między marketem a piekarniąnie spodziewałabym się, że znajdę tam coś ciekawego..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 17:15
niecierpliwa, małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Witajcie:)
Dopiero Was nadrabiam, bo dzisiaj dzień pełen wrażeń.
Ranek zaczeliśmy od zakupów- w Lidlu oczywiście:)
Kupiłam termometr (jak mierzy to się okaże), 3 topy ciążowe i legginsy.
Wczoraj zamówiłam z apteki resztę kosmetyków, witamin itd
Jestem zadowolona:)
A co najważniejsze... mieliśmy dzisiaj wizytę
Synuś waży już 981g !
Duży chłopczyk i co najważniejsze zdrowy:)
Lekarz dał nam posłuchać serduszka, pokazał nerki, żołądek itd.
Mam się oszczędzać, ale krążek trzyma dobrze!
Później pochwale Wam się zdjęciami:)
Cały dzień banan na buzi:)
Poza tym w końcu zrobiłam zakupy do decoupage i tworze pierwsze moje dzieła:)
Zanim wezmę się za urządzanie pokoju dla małego uczę się na słoiczkach
Do później:)niecierpliwa, aaaaga, KasiaeN., Laura, zabka11, gianna88, małaMyszka, Martucha86, Cassie, lys, Weridiana, magda sz, Neyla, Paula_071, Maniuś, mamasia, witaminkab, Y lubią tę wiadomość
-
aaaaga, niecierpliwa, mamasia, Laura, zabka11, 0na88, kasiuleek, gianna88, małaMyszka, 5ylwia, Martucha86, Cassie, lys, Weridiana, magda sz, Neyla, Paula_071, Maniuś, Aga89, Y lubią tę wiadomość