SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie dostałam emaila ze paczka z apteki będzie jutro:) 21 kg-WOW!:p
Nie mogę się doczekać
Po wizycie wszystko dobrze. Synek waży już 1070g!
Krążek trzyma. Jednak muszę stosować jakiś dodatkowy krem bo robi się jakiś stan zapalny;/ Dostałam też skierowanie na glukoza. ehh
Damy rade:)
Co do pampersów u nas w szpitalu obojętnie czy dziecko urodzi się i ma 4 kg czy 3kg od razu dają pampersy 2. Także ja kupie tylko małą paczkę 1 i ewentualnie małą 2. W rodzinie i wśród bliższych znajomych przyjęło się ze zamiast ciuszków jako prezencik daje się właśnie pampersy i 2 jest wtedy pod dostatkiem:)niecierpliwa, Neyla, Martucha86, mamasia, gianna88, Laura, aaaaga, psioszka11, Paula_071, lys, Maniuś, Cassie, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Jejku jak ciężko Was nadrobić
nie było mnie pól dnia, a tu już się 1000 strona pojawiła
żabka cisto, placki.. zaraz oszaleje!
Mi się zamarzyły cotton ball lights ale, że to strasznie drogie postanowiłam zrobić samaMiałam zajęcie na cały dzień najpierw zakupy, później produkcja
tak wyglądają na chwilę obecną:
Jutro muszę dokupić jeszcze inne kolory i znaleźć lampki led białe 25 szt.mamasia, niecierpliwa, Laura, Y, Neyla, psioszka11, magda sz, Martucha86, Maniuś, małaMyszka, zabka11, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Jejku jak ciężko Was nadrobić
nie było mnie pól dnia, a tu już się 1000 strona pojawiła
żabka cisto, placki.. zaraz oszaleje!
Mi się zamarzyły cotton ball lights ale, że to strasznie drogie postanowiłam zrobić samaMiałam zajęcie na cały dzień najpierw zakupy, później produkcja
tak wyglądają na chwilę obecną:
Jutro muszę dokupić jeszcze inne kolory i znaleźć lampki led białe 25 szt.nie wiem czy mi by się chciało tak bawić
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witamy się po dłuższej nieobecności!
Gratuluję wizyt i dużych bobasków
Euforia trzymam za was mocno kciuki!!
Widzę, że niektóre z was już kończą wyprawkę a my dopiero zaczęliśmy, ale już chyba najgorsze decyzje za nami czyli zamówiliśmy wózek, łóżeczko i leżaczek bujaczeknajwiększy problem mieliśmy z wyborem wózka ostatecznie zdecydowaliśmy się na adamex barletta a przekonała nas przede wszystkim duża spacerówka i to że super lekko się prowadzi
Mam pytanie czy wy też macie takie skoki wagi? U mnie wygląda to tak że przez tydzień stoi w miejscu a w następnym ponad kilogram na plusie... Najgorsze jest to że jem dość zdrowo i niewiele a ta waga szaleje.. chyba dopada mnie depresja przedporodowa..
Laura, Neyla, mamasia, lys, Cassie, euforia, małaMyszka, zabka11, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Nie ma problemu, dostosuję się
Umówimy się jeszcze przed:)
Licytowalyscie sie na wielkosc biustu - u mnie startowe 75 G, a teraz 80 I i mam nadzieje, ze wiecej nie urosnie, bo chyba bede musiala szyc na zamowienie :p
Sylwia - wow jestes niesamowita. Dzisiaj polozna mi podpowiedziala, ze jedna z jej podopiecznych nigdy nic nie uszyla, ale pozyczyla maszyne, kupila material i uszyla 2 kpl poscieli dla maluszka, razem z ochraniaczami i przescieradelkami. No i zaczelam tez sie nad tym zastanawiac. Wszystko wyszlo ja jakies grosze. W sumie jeszcze nie zamowilam, wiec moge to rozwazyc
Acha i zdecydowanie odradzila mi wielkie zakupy. Do szpitala zabrac absolutne minimum, zeby jak najmniej szpitalnych bakterii ciagnac do domu.
Moze odezwe sie pozniej, bo znowu ktos przyszedl. Jej, czy wszyscy sie dzis zmowili :p Jeszcze mlody sie rozszalal5ylwia, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha89 mi przez ostatnie 5 tygodni przybylo 3 kg, a depresja wagowa skonczyla sie jak juz mialam 10 na plusie. Szczerze mowiac wchodzilam na wage i myslalam, ze bedzie wiecej bo tydzien na hotelowym jedzeniu, gdzie jednak jadlam za dwie to myslalam, ze na samym wyjezdzie z 2-3 kg mi przyszlo
Ale teraz mamy taki okres, gdzie najszybciej na wadze bedziemy przybierac i Sylwucha nie masz czym sie martwic i mowi Ci to osoba, ktora ma +13 kg i pierwsze 4 miesiace byla na "diecie". Teraz staram sie nie objadac jesc duzo witaminek, ale jak mam ochote na cos slodkiego to tez przegryze od czasu do czasu. Czas na diete bedzie po'porodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 19:35
magda sz, sylwucha89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:5ylwia, ale super
Pierwszy raz to widze, jak takie cudo sie robi??? Jak tam potem wepchac te lampki??
To fakt jest przy tym sporo pracy.. i jakie nerwy jak sznurek się źle nawijaAle jestem zawzięta i jak się za coś biorę to muszę skończyć!
Na balonik nawija się kordonek zamoczony w wodzie z klejem.. Lampki wsadzi się w dziurkę, która zostanie po supełku z balonika:
Może moje nie będą takie piękne jak te w necie ale mam nadzieję, że efekt końcowy będzie podobny do tego:
Lubię robić takie rzeczywczoraj dla siostrzenicy zrobiłam pompony:
niecierpliwa, gianna88, Laura, 0na88, Y, Neyla, Kkarolinaaaa, Paula_071, mamasia, magda sz, Martucha86, sylwucha89, Maniuś, małaMyszka, zabka11, kasiuleek, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Mi się marzy jeszcze taki dywan zrobiony z pomponów:
Myślicie, że dam radę? haha gdyby do porodu było więcej czasu to kto wie
Naoglądam się tych inspiracji do pokoju dziecka i później mi odbijaniecierpliwa, Neyla, Kkarolinaaaa, Laura, mamasia, Martucha86, Maniuś, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:
Jeszcze masz 3 miesiace, jak sie sprezysz dasz rade
Jejciu jak ja bym chciala miec takie zdolnosci manualneZazdroszcze
5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Sylwia, chyba mamy podobny gust
Tez kiedys szukałam tego dywanu
Ale zrezygnowalam.. jest gruby a wiec pełno syfu w nim sie zbiera..
Coś w tym jest z tym gustem bo u mnie wózek też tylko szary wchodzi w grę
Kkarolinaaaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/cotton-ball-lights-cl-soft-powder-zestaw-20-kul-i5352198823.html
Sylwia i po co to polazalasJuz widze jak idealnie pasuja mi do szarego pokoju Julki z bialymi meblami. Zakochalam sie, ale maz mnie sprowadzikt na ziemie, ze lepiej bym ta stowe wsadzila na konto dla malej niz wydawala na takie duperele
Ahh Ci faceci nie znaja sie na pieknie
mamasia, 5ylwia, małaMyszka, zabka11, futuremama lubią tę wiadomość