Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, skoro o tych mdlosciach... Sorki, ze tak bezposrednio napisze: Domi, czy tylko masz mdlosci, czy wymioty tez Ci sie zdarzaja? Ja zadnych wymiotow, tylko caly prawie czas mam wrazenie, ze mam "zoladek w gardle". Strasznie to meczace i tak sie zastanawiam czy moze lepiej byloby juz zwymiotowac i miec to z glowy? Ale, pewnie prozne moje nadzieje, co?
MMA lubi tę wiadomość
-
ja też witam w tym nowym roku
Nasz sylwester był bardzo spokojny ale szampan był (brzoskwiniowe picollo - fuj )
Zaczynamy nowy roczek, ja jutro do pracy - ludzie jak mi się nie chce
Musze zrobić badania krwi po we wtorek wizyta i musze juz miec wyniki, bo przeciez poniedziałek wolny !! yupii -
nick nieaktualnyDziewczyny,
Uroiłam sobie właśnie, że coś jest nie tak i zaczęłam się martwić bez sensu. A to, że piersi mniej mnie bolą, a to że w ogóle praktycznie nie mam mdłości. A dziś to jeszcze pierwszy raz od testu ciążowego mam dużo energii. Spać mi się nie chce, chociaż zarwałam przecież noc i nawet byłam dziś w południe na dłuższym spacerze z psem.
A do tego jeszcze właśnie naszła mnie ochota na sernik, a od początku ciąży miałam dziwny wstręt do słodkiego.
Pewnie nic się nie dzieje złego, ale tak jakoś meeeega pesymistycznie nastawiona dziś jestem -
nick nieaktualnyElvinu ja mam to samo!! Od wczoraj sie nakrecam bo piersi mniej bolaly i tak jakby nie byly nabrzmiale naczytalam sie Bog wie jakichglupot o obumarlej ciazy i w ogole swiruje zauwazylam ze ten bol piersi pojawia sie i znika np w tej chwili troche bola.. "pocieszam" sie tym ze reszta objawow jak mdlosci nadwrazliwosc na zapachy niechec do slodkiego itp- caly czas sa.. moj maz mowi zebym sie nie martwila, ze to co moge robic dla Malenstwa to robie- dbam o siebie nie pije nie pale a to co juz od Boga zalezy to na to wplywu nie mam.. i chyba ma racje.. we wtorek na szczescie wizyta mam nadzieje ze jakos wytrzymam
-
ja juz nie czytam objawow na dany tydzien ciazy bo to bez sensu tylko stres ze moze puste jajo ze serce moze nie bic a moze ze obumarła ciaza wiec nie czytam he... jutro juz ide do gin serduszko posluchac:)
celia, Macca, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Kada powodzenia jutro na pewno posluchasz serduszka!
Ja bym najchetniej zasnela i obudzila sie w 20tc jak juz brzuszeo bedzie to bym sie nie denerwowala az tak -
nick nieaktualny
-
Kada to obie jutro maluszki podglądamy.
Ja dziś mam mega doła. Coś dziś w powietrzu dziewczyny wisi, skoro nas tak dużo tu dziś z kiepskim nastrojem. Przeryczałam pól dnia, bardzo bardzo boję się, że jutro nic na tym USG nie będzie. Drugi raz już nie zniosę tekstu lekarza " ciąża nie rozwija się prawidłowo". Muszę wykaraskać jutro z NFZ-tu skierowanie na badania, gin prywatny dał mi już rozpiskę co muszę zrobić, a ten z NFZ-tu czeka nie wiadomo na co.
-
nick nieaktualnyKasika trzymam kciuki na pewno wszystko bedzie dobrze !! Zobaczysz pieknie bijace serduszko !! I nie martw sie na zapas bo nic to nie da.. ja wiem ze to tak latwo pisac komus tym bardziej ze sama sie doluje i wmawiam jakies glupoty kurcze musi byc dobrze! Ja codziennie modle sie do Boga o zdrowie dla Malenstwa mam nadzieje ze limit nieszczesc dla mnie sie skonczyl na teraz...
Kada czyli jest nadzieja ze i u mnie bedzie widac w miare wczesnie? ja waze 64kg wiec najszczuplejsza nie jestem a na brzuchu mam oponke i tak hehe -
Witam w Nowym Roku i niestety dopisuję się 'Pierwszostyczniowego Klubu Doła' Ja na usg idę w pt i jestem przerażona.
U mnie do tej pory każda wizyta kończyła się coraz większym stresem A wiem, że ta będzie mocno rozstrzygająca, bo idę do prawdziwego fachowca od usg. Cóż, na to co mam wpływ zrobiłam, reszta w rękach Boga...
-
Camille ja sie wczoraj zdolowalam, bo sie w nic nie mieszcze, a dopiero 7 tydz zaczelam, ogolnie to ja mam calkiem spory brzuszek od czasow starania (balam sie cwiczyc i nie chcialam diet sobie robic) a do tego po clo jeszcze bardziej zebralam, takze moj brzuchol wyglada jakbym byla w conajmniej 4 miesiacu
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Camille ja sie wczoraj zdolowalam, bo sie w nic nie mieszcze, a dopiero 7 tydz zaczelam, ogolnie to ja mam calkiem spory brzuszek od czasow starania (balam sie cwiczyc i nie chcialam diet sobie robic) a do tego po clo jeszcze bardziej zebralam, takze moj brzuchol wyglada jakbym byla w conajmniej 4 miesiacu
Nie martw sie ja mam nadzieje ze z koncem 1 trymestru wszystko sie unormuje - przejda mdlosci wroci apetyt wiec bedziemy mogly jesc zdrowo przyjdzie wiosna bedziemy sie wiecej ruszac i na pewno zrzucimy dla mnie waga w ogole nie gra roli najwazniejsze jest dzieciatkoLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Witam w Nowym Roku i niestety dopisuję się 'Pierwszostyczniowego Klubu Doła' Ja na usg idę w pt i jestem przerażona.
U mnie do tej pory każda wizyta kończyła się coraz większym stresem A wiem, że ta będzie mocno rozstrzygająca, bo idę do prawdziwego fachowca od usg. Cóż, na to co mam wpływ zrobiłam, reszta w rękach Boga...
Celia glowa do gory!! bedzie dobrze, musisz w to wierzyc a na pewno tak bedzie ja zawierzam wszystko Bogu, modle sie i czuje sie silniejsza, sprobuj
Bede trzymac kciuki w piatekcelia lubi tę wiadomość