Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, skoro o tych mdlosciach... Sorki, ze tak bezposrednio napisze: Domi, czy tylko masz mdlosci, czy wymioty tez Ci sie zdarzaja? Ja zadnych wymiotow, tylko caly prawie czas mam wrazenie, ze mam "zoladek w gardle". Strasznie to meczace i tak sie zastanawiam czy moze lepiej byloby juz zwymiotowac i miec to z glowy?
Ale, pewnie prozne moje nadzieje, co?
MMA lubi tę wiadomość
-
ja też witam w tym nowym roku
Nasz sylwester był bardzo spokojnyale szampan był (brzoskwiniowe picollo - fuj )
Zaczynamy nowy roczek, ja jutro do pracy - ludzie jak mi się nie chce
Musze zrobić badania krwi po we wtorek wizyta i musze juz miec wyniki, bo przeciez poniedziałek wolny !! yupii -
nick nieaktualnyDziewczyny,
Uroiłam sobie właśnie, że coś jest nie tak i zaczęłam się martwić bez sensu. A to, że piersi mniej mnie bolą, a to że w ogóle praktycznie nie mam mdłości. A dziś to jeszcze pierwszy raz od testu ciążowego mam dużo energii. Spać mi się nie chce, chociaż zarwałam przecież noc i nawet byłam dziś w południe na dłuższym spacerze z psem.
A do tego jeszcze właśnie naszła mnie ochota na sernik, a od początku ciąży miałam dziwny wstręt do słodkiego.
Pewnie nic się nie dzieje złego, ale tak jakoś meeeega pesymistycznie nastawiona dziś jestem -
nick nieaktualnyElvinu ja mam to samo!! Od wczoraj sie nakrecam bo piersi mniej bolaly i tak jakby nie byly nabrzmiale
naczytalam sie Bog wie jakichglupot o obumarlej ciazy i w ogole swiruje
zauwazylam ze ten bol piersi pojawia sie i znika np w tej chwili troche bola.. "pocieszam" sie tym ze reszta objawow jak mdlosci nadwrazliwosc na zapachy niechec do slodkiego itp- caly czas sa.. moj maz mowi zebym sie nie martwila, ze to co moge robic dla Malenstwa to robie- dbam o siebie nie pije nie pale a to co juz od Boga zalezy to na to wplywu nie mam.. i chyba ma racje.. we wtorek na szczescie wizyta mam nadzieje ze jakos wytrzymam
-
ja juz nie czytam objawow na dany tydzien ciazy bo to bez sensu tylko stres ze moze puste jajo ze serce moze nie bic a moze ze obumarła ciaza wiec nie czytam he... jutro juz ide do gin serduszko posluchac:)
celia, Macca, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Kada powodzenia jutro
na pewno posluchasz serduszka!
Ja bym najchetniej zasnela i obudzila sie w 20tc jak juz brzuszeo bedzie to bym sie nie denerwowala az tak -
nick nieaktualny
-
Kada to obie jutro maluszki podglądamy.
Ja dziś mam mega doła. Coś dziś w powietrzu dziewczyny wisi, skoro nas tak dużo tu dziś z kiepskim nastrojem. Przeryczałam pól dnia, bardzo bardzo boję się, że jutro nic na tym USG nie będzie. Drugi raz już nie zniosę tekstu lekarza " ciąża nie rozwija się prawidłowo". Muszę wykaraskać jutro z NFZ-tu skierowanie na badania, gin prywatny dał mi już rozpiskę co muszę zrobić, a ten z NFZ-tu czeka nie wiadomo na co.
-
nick nieaktualnyKasika trzymam kciuki
na pewno wszystko bedzie dobrze !! Zobaczysz pieknie bijace serduszko !! I nie martw sie na zapas bo nic to nie da.. ja wiem ze to tak latwo pisac komus tym bardziej ze sama sie doluje i wmawiam jakies glupoty
kurcze musi byc dobrze! Ja codziennie modle sie do Boga o zdrowie dla Malenstwa mam nadzieje ze limit nieszczesc dla mnie sie skonczyl na teraz...
Kada czyli jest nadzieja ze i u mnie bedzie widac w miare wczesnie?ja waze 64kg wiec najszczuplejsza nie jestem a na brzuchu mam oponke i tak hehe
-
Witam w Nowym Roku i niestety dopisuję się 'Pierwszostyczniowego Klubu Doła'
Ja na usg idę w pt i jestem przerażona.
U mnie do tej pory każda wizyta kończyła się coraz większym stresemA wiem, że ta będzie mocno rozstrzygająca, bo idę do prawdziwego fachowca od usg. Cóż, na to co mam wpływ zrobiłam, reszta w rękach Boga...
-
Camille ja sie wczoraj zdolowalam, bo sie w nic nie mieszcze, a dopiero 7 tydz zaczelam, ogolnie to ja mam calkiem spory brzuszek od czasow starania (balam sie cwiczyc i nie chcialam diet sobie robic) a do tego po clo jeszcze bardziej zebralam, takze moj brzuchol wyglada jakbym byla w conajmniej 4 miesiacu
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Camille ja sie wczoraj zdolowalam, bo sie w nic nie mieszcze, a dopiero 7 tydz zaczelam, ogolnie to ja mam calkiem spory brzuszek od czasow starania (balam sie cwiczyc i nie chcialam diet sobie robic) a do tego po clo jeszcze bardziej zebralam, takze moj brzuchol wyglada jakbym byla w conajmniej 4 miesiacu
Nie martw sieja mam nadzieje ze z koncem 1 trymestru wszystko sie unormuje - przejda mdlosci wroci apetyt wiec bedziemy mogly jesc zdrowo
przyjdzie wiosna bedziemy sie wiecej ruszac i na pewno zrzucimy
dla mnie waga w ogole nie gra roli najwazniejsze jest dzieciatko
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Witam w Nowym Roku i niestety dopisuję się 'Pierwszostyczniowego Klubu Doła'
Ja na usg idę w pt i jestem przerażona.
U mnie do tej pory każda wizyta kończyła się coraz większym stresemA wiem, że ta będzie mocno rozstrzygająca, bo idę do prawdziwego fachowca od usg. Cóż, na to co mam wpływ zrobiłam, reszta w rękach Boga...
Celia glowa do gory!!bedzie dobrze, musisz w to wierzyc a na pewno tak bedzie
ja zawierzam wszystko Bogu, modle sie i czuje sie silniejsza, sprobuj
Bede trzymac kciuki w piatekcelia lubi tę wiadomość