Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
to sie zajebiaszczo rozpisalam, a jestem tak zakrecona ze zamiast wyslij wcisnelam anuluj:/
Madzikowy, sliczny Babelek gratulacje
Co do facetow, to przykro mi, ze macie takie doswiadczenia, moze u mnie jest inaczej bo staralismy sie ponad dwa lata, no i mam 9-cio miesieczna siostrzenice. Moj caly czas dookola mnie lata, karmi owocami, warzywami (kloci ze ze frytki to jednak nie warzywo:P) i kaze uwazac na siebie, bo teraz mam nasza kochana fasoleczke.
Zazdroszcze wam, ze juz moglyscie zobaczyc swoje malenstwa, mi nawet nie przyszedl list z kliniki z data i godzina (tu troche inaczej to wyglada, i normalnie pierwsze usg mialabym w 12 tyg, ale klinika plodnosci sie mna zajmowala) a recepcjonistka obiecala, ze to na pewno bedzie 7 tydz tak zaraz po nowym roku
Dodatkowo jutro mam wizyte w przychodni, bo to "uczulenie" co mialam na piersiach, i ktore zaczelo znikac, znow sie pojawilo (i nie jest to od swetrow, ktore wywalilam z codziennego ubierania), teraz nie tylko czerwone plamki na cycuchach (swedzace), mam jeszcze wysypke na brzuchu i biodrach, tez swedzaca zaczynam sie martwic:(MILA lubi tę wiadomość
-
Dzięki Aggie, fakt Twoja sytuacja jest inna. Ale i tak sie ciesz ze masz takiego faceta.
MILA może masz racje, poczekam jeszcze trochę bo może to cos innego a może rzeczywiście te obawy. W każdym razie po pierwszym USG do wszystkich dzwonił, chwalił sie, wysyłał nawet do najlepszych kolegów zdjęcie z USG. Nie kumam. Ale ja bez wsparcia a z jęczeniem jego dłużej nie pociagne. Nie dość ze non stop martwię sie o Maluszka to jeszcze o nasz związek.MILA lubi tę wiadomość
-
Madzikovy, moj jest taki strasznie dumny, ze masakra, przez to pare problemow mielismy, poznalismy sie przez neta, po jakims czasie zdecydowal sie przeniesc do mojego miasta, no i klapa, ciezko bylo znalezc prace i duzmny facet oberwal po uszach, nie zebysmy sobie nie radzili, bo ja calkiem sporozarabialam, ale juz myslalam ze zwiazek sie rozpadnie, musialam prawie zwiazac go zeby w koncu zaczal gadac co sie dzieje, i Mila moze miec racje z tym, zebys swojego usadzila i pogadala bedzie dobrze
MILA lubi tę wiadomość
-
Madzikovy śliczna dzidzia Ufff dobrze, że wszystko ok
Ja 2 stycznia nawet nie wyobrażam sobie jak znowu usłyszę, że ciąża źle się rozwija i że jest puste jajo. O serduszku nawet nie marzę, ale chociaż aby już nie było to puste jajo
Co do M, widzę dziewczyny że nie jestem sama. Ja to mam wrażenie, że mój się nawet odrobiny nie cieszy. Ręce opadają, ale nie zamierzam się tym denerwować!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 21:46
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy śliczny bąbelek, gratulacje
Ja kolejne usg mam w piątek i po tych wszystkich moich perypetiach boję się okropnie
Co do facetów, nie mam wątpliwości, że z reguły są znacznie mniej emocjonalni. U nas jest trochę inna sytuacja, w marcu straciliśmy maleństwo w 7tc. I teraz chyba oboje boimy się tak otwarcie cieszyć.
Poza tym nie wiem jak Wam, ale mi wciąż trudno uwierzyć, że tam w środku jest fasolka. Owszem mam objawy ciążowe, ale chyba dopiero rosnący brzuszek, pozwoli nam obojgu naprawdę uwierzyć i się cieszyć
MILA lubi tę wiadomość
-
Aggie to jeszcze raz gratuluje takiego mężczyzny ale widzę ze przejścia Was scementowaly
Celia, Camille dziękuje za gratulacje, Wy tez już niedługo zobaczycie swoje Maleństwa. I na pewno bedzie wszystko dobrze.
Kasika a Ty nie usłyszysz nic złego. Nawet tak nie myśl!! Wcześniej jak byłaś to była bardzo wczesna ciąża więc siła rzeczy nie było nic widać, a teraz zobaczysz pecherzyk - I NIE BEDZIE ON PUSTY!!!!! wierze w to 3mam kciuki za was wszystkie, a i wiecej wam powiem. Mnie tez dopadają wątpliwości i lęki, ale to normalne a My w tym składzie dotrwamy do sierpnia.
Co do facetów, to moj wrócił z pracy, pytał sie od razu co tam u lekarza, żebym mu pokazała USG .... Chyba sie w łeb walnal po drodze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 23:08
Lanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
Madzikovy dzięki a z facetami nie nadążysz- nie ma szans. Ja dziś stwierdziłam, że już 1 dziecko mam w domu . Kupił fajerwerki to cieszy się jak dziecko by dostało jakieś wielkie lego
Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Kasika dobre ktos kiedys bez powodu nie stwierdzil ze mezczyzni nie dojrzewaja oni tylko rosna
Celia nie jestes sama ja caly czas boje sie o fasolke, mim ze widzialam juz bijace serduszko.. 1 ciaze stracioam w 10tyg wiec na tym etapie na ktorym teraz jestem obecnie
Ale musimy byc silne wszystkie i wierzyc ze wszystko jest ok!!!
Kasila Ty tez glowa do gory
A ja z mezem zasnelismy na filmie i dopiero sie obudzilismy, no piekniecelia lubi tę wiadomość
-
Madzikovy super ze zobaczyłas juz serduszko! Od razu sie lepiej robi na serduszku jak sie czyta takie dobre nowiny:)
Ja myślałam że mój M bedzie dziwaczył, bo gdy zaczelismy sie starac o dzidzie to tak mu "trułam" non stop o dziecku gadałam ze nie chciał nawet słuchac. nie był nawet przekonany bo chcemy stąd wyjechac, mój M chodzi nawet na kursy jezykowe ale stwierdziłam ze czas ucieka i nie bede czekac niewiadomo ile na wyjazd jestem gotowa na dziecko odezwał sie instynkt macierzyński i kropka. Nie chce zostac mama pierwszego dziecka dopiero w wieku 30 lat, chce juz No i po dłuższej rozmowie udało sie go przekonac. a teraz sie cieszy , rozmawiamy takze zachowuje sie jak dumny przyszły tatuś
Co do wody to staram sie pic duzo, ale czasem nachodzi ochota na cos słodkiego jakies soki itp (staram sie wybierac najzdrowsze).Monis
[/link]
-
czesc kochane dziewczynki. troche mnie nie bylo bo w biegu wszystko. chcilalam wam zyczyc piknego nowego roku ale wlasnie taki bedzie bo kazda z nas nosi ukochana fasolke w brzuszku.
widzialam ze pisalyscie o facetach, ja sie ze swoim kloce bo nie czyta kompletnie nic I jeszcze ma pretensje zze ja spie!!! a jak mowie ze ma gdzies fasolke to mowi ze glupia jestem , nie bedzie czytac bo ja mu powiem wszystko a pozatym nie kazda fasolka rozwija sie tak samo I wcale nie powiedziane ze nasza ma to co pizza...wrrrrr
w niedziele mam usg on srednio szczesliwy no bo coz tam zobaczy,y- kropke?? nie wiem czy go walnac czy co?
choc tyle ze wieczorami kladzize sie obok dotyka mi brzucha nachyla sie nad nim I gladzac mowi do fasolki I wtedy widze jak bardzo dumny I szczesliwy jestMILA lubi tę wiadomość
-
Cleo chyba większość facetów zachowuje sie jak Twój, moj itd. I Jus ma racje ze lepiej ich nie zmuszać, ja swojemu powiedziałam o badaniu prenatalnym za 3 tygodnie i ze fajnie by było jakby poszedł, ale jak nie bedzie chciał to nic na sile. Oni chyba nie czuja takiej więzi z Maluchem jak my.
No dobra dziewczynki. Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku. Abyśmy wszystkie w niezmienionym składzie dotrwały do sierpnia aby nasze Maluszki urodziły sie zdrowe niezależnie od płci. I aby były podobne do Nas czego i sobie życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2013, 10:58
Moni&, Macca, Lanusia93, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość