Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczerze Wam powiem, ze mnie najbardziej przeraza ta drobizna do kupienia
bo to niby kazda rzecz nieduzo, a sie robi mega wynik
gdzie przy tych wiekszych rzeczach (wozek i monitor) wiem dokladnie ile wydamy
no nic licze na dobry czek pod koniec miesiaca za podatek
z wyliczen srednich powinno byc minimum 500 funtow, czyli wozek pokryty na ta chwile
+ normalne wyplaty, mam nadzieje nic niespodziewanego nie wyskoczy
A jeszcze zapytam, jaki rodzaj toreb bedziecie zabierac? Sportowy typ, walizka czy cos innego?Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila ja jak bylam tydzien temu, to moj wg usg o tydzien starszy jest, byl to juz jakos 27+2 i mial niecale 1200.. Ciekawe jak z Twoim Kubusiem
No racja, my tez wolimy rozlozyc to.. Bo to tyle zakupow ze masakra..
No a moj byl kilka dni mlodszy na ostatnim usg, ja w zasadzie nie chce duzego dziecka tylko aby w tych normach centylowych sie miescil -
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Znalazlam taki artykul o jedzeniu orzeszkow ziemnych
www.tvn24.pl/ciekawostki-michalki,5/jedzenie-orzechow-w-ciazy-zapobiega-alergii-dziecka,266567.html
Bo wlasnie troche pochrupuje
No to smacznegosama bym zjadla
Mu dzisiaj bylismy na lodach i wzielam bananasplit a do tego porcja orzechowmmm pycha
Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie ja dzis na totalne pierdoly typu pieluchy tetrowe flanelowe szczotki do butelek no totalne blachostki zaplacilam ponad 140zl a w aptece wklady i majtki poporodowe + termometr do wanienki i gruszka do noska ponad 70zl
A z listy wykreslilam mniej niz polowe ehh -
nick nieaktualny
-
Daria to Ty jak Kopciuszek bo mąz Ci zaklada buty hehe:P
Aga, sory ale bezczelna ta Twoja siostra! powinna z podkulonym ogonem przyleciec Ci oddac pieniadze podziekowac i jeszcze przeprosoc za zwloke! Ty nie masz kasy a ona to ma w dupie, nastepnym razem bądz twarda i nie pozyczaj.
ja na kolacje zjadlam bulke z twarozkiem i cebulka zielona i leze juz wykąpciana w łózku z M:)Dodi lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
a Mika ciesze sie ze jest wszystko ok, bedziesz musiala niestety wyeliminowac slodycze ale na zdrowie Ci to wyjdzie, czasem taki nakaz z góry jest lepszy niz nasza silna wola:)
kurde z tymi drobiazgami to jest masakra, tyle tego jest do kupienia jeszcze a z kasa nieza ciekawie. mam nadzieje ze przyszly miesiac bedzie lepszy bo w tym jeszcze lipe mamy eh:/Monis
[/link]
-
Ja jeszcze dobrze listy nie zrobilam
Az sie boje, tyle tego
Ha moj skonczyl godzine wczesniej robote dzis i juz w domkutakze zanikne na reszte wieczoru
dobranoc kochaniutkie
Moni, ja juz mam w doopie czy potrzebuje pomocy czy nie....Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga to dovrze, musisz teraz myslec o swojej rodzinie.
Kamila no to faktycznie niefajnie, ale kolezanka powinna w tym momencie dac mu wiecej albo niech on sie odezwie bo przeciez jak mozna siedziec kilka dni i tyle rzeczy robic za 100 zl:/
a ja mialam napad płaczu wieczorem, smutno mi sie zrobilo nie wiem czemu nawet i musialam sie wyryczec, M cala koszulka mokra hehe ale mi przeszlo, eh te hormony:P
lece spac bo dawno tak dlugo nie siedzialam i mi sie zieewa. dobranoc:*Camille87, Ruda27, Aggie, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila no czesto faceci sie "daja".. Za miekke serducha maja
Jutro zrob sobie czas dla siebieja tez bede sama bo moj na grilla jedzie.. Do kolegi z pracy, praktycznie sami faceci wiec zostaje w domu..
Monia tak bez powodu? Haha dobra jestes
Moj mi robi masaz stop, ja szukam przewijakow i poscieli na necie
Dobranoc MoniaCamille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny