Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
...Mnie przez cały dzień się kleją oczy do snu.. Ale staram się być twarda, bo potem w nocy nie śpię i oglądam jakieś durnoty w TV.
Ale pogoda dzisiaj....raz pada, wieje, potem upalne słońce....................... i jak tu nie zamulać ??
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Aggie no nieciekawie
nie dosc ze pozyczasz jej swoje ostatnie pieniadze to jak ma oddac to jeszcze fochy stroi, poza tym musisz sama sie prosic.
Positive dobrze ze to juz koncowka w sumie...ale pewnie i tak byl strach no nie ? ja bym chciala tez conajmniej do 38 tyg.donosic.Camille87, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie Kotki:)
wyszlam dzis ze szpitala i nawet mi sie tam podobalo:)cukier w ciagu dnia mam bardzo dobry,bo po obiedzie jakies 3 h 87:)takze mam tylko ta nietolerancje glukozy i musze omijac cukry proste..przytylam 9 kg:)heh..dzieki za wsparcie Kochane:***od jutra bede z Wami na biezaco:)Camille87, Ruda27, pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMika ciesze sie ze jestes w domu i nie jest tak zle!
Positive ale akcja z tym porodem..
No dziewcyzny musimy jednak na siebie uwazac.. Ja mam dwoch chrzesniakow i oni wiedza ze nie moge ich dzwigac ani nosic.. Pytaja czemu itd ale moja siostra tlumaczy ze mam brzuszek, ze musza uwazac i nie moge ciezkich rzeczy dzwigac..
Monia dziekuje ze pytalas w sklepietrudno, zostana mi katowice mam nadzieje, ze tam bedzie na stanie za tydzien.. Ale najpierw zadzwonie
My wrocilismy z zakupowkupilismy komode i lozeczko juuupiii
w ikei
Zakupy ciuchowe tez byly oczywisciechyba 3 pary butow kupilam, szalik, torbe
aa i reczniczek dla synka
Jestem mega padnieta, plecy juz tak bolaly jak szlam ze masakra.. Teraz leze i odpoczywam. Zaraz id epokroic arbuzaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 19:57
pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow Daria no to zaszalalas
podziwiam za te buty szczegolnie bo ja sie schylac nie moge i ostatnio jak balerinki kupowalam to myslalam ze zajoba dostane
no i torba do kolekcji
Ja leze i sie nudze zaraz barwy szczescia sobie obejrzeRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Wow Daria no to zaszalalas
podziwiam za te buty szczegolnie bo ja sie schylac nie moge i ostatnio jak balerinki kupowalam to myslalam ze zajoba dostane
no i torba do kolekcji
Ja leze i sie nudze zaraz barwy szczescia sobie obejrze
Kamila mi moj zaklada butykazda pare co mierzylam on mi zakladal haha
wzielam sobie 3 pary, z czego 2 zwykle tenisowki
i 2 pary dla siostry
Pekinka masz racjeciesze sie ze mamy komode i lozeczko
maj bedzie obfity w zakupy dla Natanielka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 20:18
pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila mi moj zaklada buty
kazda pare co mierzylam on mi zakladal haha
wzielam sobie 3 pary, z czego 2 zwykle tenisowki
i 2 pary dla siostry
Pekinka masz racjeciesze sie ze mamy komode i lozeczko
maj bedzie obfity w zakupy dla Natanielka
Moj niestety nie nadaje sie na zakupy, zawsze sie o cos poklocimy hehe dlatego ja na zakupy chodze z siostra
No ja tez juz sporo kupilam i jeszcze mam zamiar dalej kupowac
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas najwieksze zakupy i tak chyba w czerwcu bo spory przyplyw gotowki bedzie
teraz to takie pierdoly
ale komodka sie zapelnia
Ja juz we wtorek mam wizyteciekawe ile maly bedzie wazyl? Cos czuje ze pewnie mniej niz Kasienki ostatnio..
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, coz, nastepnym razem bede stanowcza... ja rozumiem ze pomogla z wieloma rzeczami dla malej (w sumie na zasadzie przechowania, bo i tak mam jej to oddac jak bedzie potrzebowac
). No i zamiast sama dupe ruszyc, to przyslala tego swojego nieszzesnika, chlop niedosc ze tyra w jakichs lodowkach, w domu remont, przy corce pomaga to ta go gania
Zostawil tel w domu a ja mowie mu zeby se siadl odsapl, pogadal normalnie chwile, bo chlopak dobry tylko na lajze trafil, i siora jak zadzwonila ze gdzie on jest bo juz godzine go nie ma (siedzial u mnie moze ze 20 minut) i ja opierdolilam w konccu:/ ile mozna.
Kada dolaczam sie: dawaj fotke
Daria, super ze juz masz meblekiedy skladasz? Ja mam nadzieje ze w czerwcu skoncze ze wszystkim dla malej i dla siebie
Kasienka, dobrze ze wyszlas juz ze szpitalaciesze sie ze to nic powaznego, trzymaj sie cieplutko
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie czytalam na lipcowkach ze Camilii corcia w ppdobnym wieku ciazy jak moja bedzie we wt miala troche ponad 1500g a ma starsza ciaze i mowila ze corka kluska wiec moj pewnie max 1300 bedzie mial.. no nic zobaczymy
bedzie dokladne badanie jedyne co chce uslyszec to to ze prawidlowo sie rozwija
Daria bo w zasadzie jeszcze troche czasu jest tylko ja wole sobie te zakupy rozlozyc bo wiem ze w jeden miesiac finansowo nie damy rady wszystkiego kupic
Aggie bardzo dobrze zrobilas! Trzeba wyznaczyc granice bo siostra ich nie widzi chyba...
A ja sobie ciepla kapiel zrobilamjak milo!
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie dobrze ze zjechalas siostre,.. Widac jest troche niewporzadku
My Komode zlozymy jutro albo w niedziele, a lozeczko maz w sierpniu dopiero. Ja bede rodzila w polsce wiec z malym tu przyjedziemy w polowie wrzesnia jakos.. To akurat tak zeby z 1,5 miesiaca postalo, wywietrzylo sieTy masz fajnie, lecicie ze wszystkim
Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny