WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Mnie przez cały dzień się kleją oczy do snu.. Ale staram się być twarda, bo potem w nocy nie śpię i oglądam jakieś durnoty w TV.
    Ale pogoda dzisiaj....raz pada, wieje, potem upalne słońce... :/.................... i jak tu nie zamulać ??

Camille87 lubi tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie no nieciekawie :/ nie dosc ze pozyczasz jej swoje ostatnie pieniadze to jak ma oddac to jeszcze fochy stroi, poza tym musisz sama sie prosic.

Positive dobrze ze to juz koncowka w sumie...ale pewnie i tak byl strach no nie ? ja bym chciala tez conajmniej do 38 tyg.donosic.

Camille87, positive lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    Camillla moj typ :P

Ty mi go polecilas nie? ;-)

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kotki:)

wyszlam dzis ze szpitala i nawet mi sie tam podobalo:)cukier w ciagu dnia mam bardzo dobry,bo po obiedzie jakies 3 h 87:)takze mam tylko ta nietolerancje glukozy i musze omijac cukry proste..przytylam 9 kg:)heh..dzieki za wsparcie Kochane:***od jutra bede z Wami na biezaco:)

Camille87, Ruda27, pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super mika! ;-) czyli co zero slodyczy tak? Wspolczuje...
    Ale najwazniejsze ze to nie cukrzyca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ciesze sie ze jestes w domu i nie jest tak zle! :)

Positive ale akcja z tym porodem..
    No dziewcyzny musimy jednak na siebie uwazac.. Ja mam dwoch chrzesniakow i oni wiedza ze nie moge ich dzwigac ani nosic.. Pytaja czemu itd ale moja siostra tlumaczy ze mam brzuszek, ze musza uwazac i nie moge ciezkich rzeczy dzwigac..

Monia dziekuje ze pytalas w sklepie :) trudno, zostana mi katowice mam nadzieje, ze tam bedzie na stanie za tydzien.. Ale najpierw zadzwonie
    My wrocilismy z zakupow :) kupilismy komode i lozeczko juuupiii :D w ikei :)
    Zakupy ciuchowe tez byly oczywiscie :) chyba 3 pary butow kupilam, szalik, torbe :D aa i reczniczek dla synka :)
    Jestem mega padnieta, plecy juz tak bolaly jak szlam ze masakra.. Teraz leze i odpoczywam. Zaraz id epokroic arbuza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 19:57

pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Daria no to zaszalalas ;) podziwiam za te buty szczegolnie bo ja sie schylac nie moge i ostatnio jak balerinki kupowalam to myslalam ze zajoba dostane :P no i torba do kolekcji :P

Ja leze i sie nudze zaraz barwy szczescia sobie obejrze ;-)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Bo udane zakupy potrafią być męczące :D :D :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Wow Daria no to zaszalalas ;) podziwiam za te buty szczegolnie bo ja sie schylac nie moge i ostatnio jak balerinki kupowalam to myslalam ze zajoba dostane :P no i torba do kolekcji :P

Ja leze i sie nudze zaraz barwy szczescia sobie obejrze ;-)

Kamila mi moj zaklada buty :P kazda pare co mierzylam on mi zakladal haha :) wzielam sobie 3 pary, z czego 2 zwykle tenisowki :D i 2 pary dla siostry :P
    Pekinka masz racje :P ciesze sie ze mamy komode i lozeczko :) maj bedzie obfity w zakupy dla Natanielka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 20:18

pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha łóżeczko stoi już gotowe ze wszystkim juz :-D:-D

Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada daj zdjecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila mi moj zaklada buty :P kazda pare co mierzylam on mi zakladal haha :) wzielam sobie 3 pary, z czego 2 zwykle tenisowki :D i 2 pary dla siostry :P
    Pekinka masz racje :P ciesze sie ze mamy komode i lozeczko :) maj bedzie obfity w zakupy dla Natanielka :D

Moj niestety nie nadaje sie na zakupy, zawsze sie o cos poklocimy hehe dlatego ja na zakupy chodze z siostra :P
    No ja tez juz sporo kupilam i jeszcze mam zamiar dalej kupowac :-)

Dodi lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro wrzucę bo na tel siedzę a laptop wyłączony

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila wiem wy macie juz dobrze :) a ja dopiero zaczynam.. Dlatego jeszcze bardziej sie ciesze ze w maju poszaleje :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas najwieksze zakupy i tak chyba w czerwcu bo spory przyplyw gotowki bedzie :-) teraz to takie pierdoly :) ale komodka sie zapelnia :-)

Ja juz we wtorek mam wizyte :D ciekawe ile maly bedzie wazyl? Cos czuje ze pewnie mniej niz Kasienki ostatnio..

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja mysle ze lekko 1,5 kg :D
    U nas jeszcze w cholere do kupienia, ale maly,i kroczkami to bedzie szlo :D
    Matko pekne zaraz od arbuza.. Ehh pazerna jestem :P

Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, coz, nastepnym razem bede stanowcza... ja rozumiem ze pomogla z wieloma rzeczami dla malej (w sumie na zasadzie przechowania, bo i tak mam jej to oddac jak bedzie potrzebowac :/). No i zamiast sama dupe ruszyc, to przyslala tego swojego nieszzesnika, chlop niedosc ze tyra w jakichs lodowkach, w domu remont, przy corce pomaga to ta go gania :/ Zostawil tel w domu a ja mowie mu zeby se siadl odsapl, pogadal normalnie chwile, bo chlopak dobry tylko na lajze trafil, i siora jak zadzwonila ze gdzie on jest bo juz godzine go nie ma (siedzial u mnie moze ze 20 minut) i ja opierdolilam w konccu:/ ile mozna.

Kada dolaczam sie: dawaj fotke :)

Daria, super ze juz masz meble :D kiedy skladasz? Ja mam nadzieje ze w czerwcu skoncze ze wszystkim dla malej i dla siebie :D

Kasienka, dobrze ze wyszlas juz ze szpitala :) ciesze sie ze to nic powaznego, trzymaj sie cieplutko :)

Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie czytalam na lipcowkach ze Camilii corcia w ppdobnym wieku ciazy jak moja bedzie we wt miala troche ponad 1500g a ma starsza ciaze i mowila ze corka kluska wiec moj pewnie max 1300 bedzie mial.. no nic zobaczymy :-) bedzie dokladne badanie jedyne co chce uslyszec to to ze prawidlowo sie rozwija :D

Daria bo w zasadzie jeszcze troche czasu jest tylko ja wole sobie te zakupy rozlozyc bo wiem ze w jeden miesiac finansowo nie damy rady wszystkiego kupic :(

Aggie bardzo dobrze zrobilas! Trzeba wyznaczyc granice bo siostra ich nie widzi chyba...

A ja sobie ciepla kapiel zrobilam :) jak milo!

Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie dobrze ze zjechalas siostre,.. Widac jest troche niewporzadku :/

My Komode zlozymy jutro albo w niedziele, a lozeczko maz w sierpniu dopiero. Ja bede rodzila w polsce wiec z malym tu przyjedziemy w polowie wrzesnia jakos.. To akurat tak zeby z 1,5 miesiaca postalo, wywietrzylo sie :) Ty masz fajnie, lecicie ze wszystkim :)

Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja jak bylam tydzien temu, to moj wg usg o tydzien starszy jest, byl to juz jakos 27+2 i mial niecale 1200.. Ciekawe jak z Twoim Kubusiem :)
    No racja, my tez wolimy rozlozyc to.. Bo to tyle zakupow ze masakra..

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1041 1042 1043 1044 1045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ