X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • pekinka82 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Mnie przez cały dzień się kleją oczy do snu.. Ale staram się być twarda, bo potem w nocy nie śpię i oglądam jakieś durnoty w TV.
    Ale pogoda dzisiaj....raz pada, wieje, potem upalne słońce... :/.................... i jak tu nie zamulać ??

Camille87 lubi tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie no nieciekawie :/ nie dosc ze pozyczasz jej swoje ostatnie pieniadze to jak ma oddac to jeszcze fochy stroi, poza tym musisz sama sie prosic.

Positive dobrze ze to juz koncowka w sumie...ale pewnie i tak byl strach no nie ? ja bym chciala tez conajmniej do 38 tyg.donosic.

Camille87, positive lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    Camillla moj typ :P

Ty mi go polecilas nie? ;-)

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie Kotki:)

wyszlam dzis ze szpitala i nawet mi sie tam podobalo:)cukier w ciagu dnia mam bardzo dobry,bo po obiedzie jakies 3 h 87:)takze mam tylko ta nietolerancje glukozy i musze omijac cukry proste..przytylam 9 kg:)heh..dzieki za wsparcie Kochane:***od jutra bede z Wami na biezaco:)

Camille87, Ruda27, pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super mika! ;-) czyli co zero slodyczy tak? Wspolczuje...
    Ale najwazniejsze ze to nie cukrzyca :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika ciesze sie ze jestes w domu i nie jest tak zle! :)

Positive ale akcja z tym porodem..
    No dziewcyzny musimy jednak na siebie uwazac.. Ja mam dwoch chrzesniakow i oni wiedza ze nie moge ich dzwigac ani nosic.. Pytaja czemu itd ale moja siostra tlumaczy ze mam brzuszek, ze musza uwazac i nie moge ciezkich rzeczy dzwigac..

Monia dziekuje ze pytalas w sklepie :) trudno, zostana mi katowice mam nadzieje, ze tam bedzie na stanie za tydzien.. Ale najpierw zadzwonie
    My wrocilismy z zakupow :) kupilismy komode i lozeczko juuupiii :D w ikei :)
    Zakupy ciuchowe tez byly oczywiscie :) chyba 3 pary butow kupilam, szalik, torbe :D aa i reczniczek dla synka :)
    Jestem mega padnieta, plecy juz tak bolaly jak szlam ze masakra.. Teraz leze i odpoczywam. Zaraz id epokroic arbuza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 19:57

pekinka82, MILA, Aggie, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Daria no to zaszalalas ;) podziwiam za te buty szczegolnie bo ja sie schylac nie moge i ostatnio jak balerinki kupowalam to myslalam ze zajoba dostane :P no i torba do kolekcji :P

Ja leze i sie nudze zaraz barwy szczescia sobie obejrze ;-)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...Bo udane zakupy potrafią być męczące :D :D :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Wow Daria no to zaszalalas ;) podziwiam za te buty szczegolnie bo ja sie schylac nie moge i ostatnio jak balerinki kupowalam to myslalam ze zajoba dostane :P no i torba do kolekcji :P

Ja leze i sie nudze zaraz barwy szczescia sobie obejrze ;-)

Kamila mi moj zaklada buty :P kazda pare co mierzylam on mi zakladal haha :) wzielam sobie 3 pary, z czego 2 zwykle tenisowki :D i 2 pary dla siostry :P
    Pekinka masz racje :P ciesze sie ze mamy komode i lozeczko :) maj bedzie obfity w zakupy dla Natanielka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 20:18

pekinka82, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha łóżeczko stoi już gotowe ze wszystkim juz :-D:-D

Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada daj zdjecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila mi moj zaklada buty :P kazda pare co mierzylam on mi zakladal haha :) wzielam sobie 3 pary, z czego 2 zwykle tenisowki :D i 2 pary dla siostry :P
    Pekinka masz racje :P ciesze sie ze mamy komode i lozeczko :) maj bedzie obfity w zakupy dla Natanielka :D

Moj niestety nie nadaje sie na zakupy, zawsze sie o cos poklocimy hehe dlatego ja na zakupy chodze z siostra :P
    No ja tez juz sporo kupilam i jeszcze mam zamiar dalej kupowac :-)

Dodi lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro wrzucę bo na tel siedzę a laptop wyłączony

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila wiem wy macie juz dobrze :) a ja dopiero zaczynam.. Dlatego jeszcze bardziej sie ciesze ze w maju poszaleje :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas najwieksze zakupy i tak chyba w czerwcu bo spory przyplyw gotowki bedzie :-) teraz to takie pierdoly :) ale komodka sie zapelnia :-)

Ja juz we wtorek mam wizyte :D ciekawe ile maly bedzie wazyl? Cos czuje ze pewnie mniej niz Kasienki ostatnio..

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja mysle ze lekko 1,5 kg :D
    U nas jeszcze w cholere do kupienia, ale maly,i kroczkami to bedzie szlo :D
    Matko pekne zaraz od arbuza.. Ehh pazerna jestem :P

Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, coz, nastepnym razem bede stanowcza... ja rozumiem ze pomogla z wieloma rzeczami dla malej (w sumie na zasadzie przechowania, bo i tak mam jej to oddac jak bedzie potrzebowac :/). No i zamiast sama dupe ruszyc, to przyslala tego swojego nieszzesnika, chlop niedosc ze tyra w jakichs lodowkach, w domu remont, przy corce pomaga to ta go gania :/ Zostawil tel w domu a ja mowie mu zeby se siadl odsapl, pogadal normalnie chwile, bo chlopak dobry tylko na lajze trafil, i siora jak zadzwonila ze gdzie on jest bo juz godzine go nie ma (siedzial u mnie moze ze 20 minut) i ja opierdolilam w konccu:/ ile mozna.

Kada dolaczam sie: dawaj fotke :)

Daria, super ze juz masz meble :D kiedy skladasz? Ja mam nadzieje ze w czerwcu skoncze ze wszystkim dla malej i dla siebie :D

Kasienka, dobrze ze wyszlas juz ze szpitala :) ciesze sie ze to nic powaznego, trzymaj sie cieplutko :)

Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie czytalam na lipcowkach ze Camilii corcia w ppdobnym wieku ciazy jak moja bedzie we wt miala troche ponad 1500g a ma starsza ciaze i mowila ze corka kluska wiec moj pewnie max 1300 bedzie mial.. no nic zobaczymy :-) bedzie dokladne badanie jedyne co chce uslyszec to to ze prawidlowo sie rozwija :D

Daria bo w zasadzie jeszcze troche czasu jest tylko ja wole sobie te zakupy rozlozyc bo wiem ze w jeden miesiac finansowo nie damy rady wszystkiego kupic :(

Aggie bardzo dobrze zrobilas! Trzeba wyznaczyc granice bo siostra ich nie widzi chyba...

A ja sobie ciepla kapiel zrobilam :) jak milo!

Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie dobrze ze zjechalas siostre,.. Widac jest troche niewporzadku :/

My Komode zlozymy jutro albo w niedziele, a lozeczko maz w sierpniu dopiero. Ja bede rodzila w polsce wiec z malym tu przyjedziemy w polowie wrzesnia jakos.. To akurat tak zeby z 1,5 miesiaca postalo, wywietrzylo sie :) Ty masz fajnie, lecicie ze wszystkim :)

Aggie, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja jak bylam tydzien temu, to moj wg usg o tydzien starszy jest, byl to juz jakos 27+2 i mial niecale 1200.. Ciekawe jak z Twoim Kubusiem :)
    No racja, my tez wolimy rozlozyc to.. Bo to tyle zakupow ze masakra..

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1041 1042 1043 1044 1045 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ