Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada śliczną bluzeczke sobie kupiłaś
agapast ta w paseczki też ładna, ale nie chodze w ciuchach w paski bo mnie pogrubiają
a ja zjadłam pierogi ruskie na obiad domowej roboty:D i zaraz sie wybieram na spacer bo rossmana obok mnie otwierają moze cos kupie:) a na miasto chyba dzis nie pojade, bo babka od której miałam kupic pare ciuszków nie odpisała:/Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa dostałam wypłate, więc w końcu kupiłam te rzeczy z allegro
W ogóle cały dzień siedze przy laptopie już mi tyłek drętwieje
I zgage znów mamide po mleko!
Magda ja jak zrobiłam te zakupy też się spokojniejsza czuje
A co do ósemek to wiem że to do chirurga...Magda2013, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila, też mialam w planach sprzatanie,ale tak sie dzis kiepsko czuje, ze przypomniały mi sie poczatki ciąży, kiedy byłam pewna, że umieram. Poza tym wczoraj mnie tak coś brzuchu zabolał,że moj mąż powiedzial,ze jak zobaczy,ze cos dzwigam itp to mam wpierdziel. więc dziś leżę plackiem. lepiej chuchać na zimne. moja bratowa urodziła w 27 tyg, dzwignęła dziecko i jej macica pękła, dosłownie. Tym bardziej jestem przezorna
MILA lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyO matko Aga co Ty piszesz? Macica jej pekla?!
Jezu ja powiem szczerze ze czasem podnosze mojego 7kilowego psa i teraz sie zastanawiam czy nie przestac ...
My tez juz po obiedzie maz zaraz jedzie remont kolezance robic i zostaje samadobrze ze mam was
MILA, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
1.06 mała bedzie miala 2 urodziny i jest jak każdy inny dwulatek. ale początki były trudne, miała 1kg jak się urodziła, jadła 1 ml mleka! to i tak cud, że jej mama miała laktację. nie no w ogóle super z tego wyszła i ona i jej mama, bo przecież zagrożenie była dla obu. myśle, że to też kwestia opieki, oni mieszkają w warszawie, pewnie gdzieś w małym mieście w przeciętnym szpitalu nie ma takich sprzętów czy specjalistów.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
nick nieaktualny
-
Camilla kurcze to nie dzwigaj juz tego psa,7 kg to jest dosyc sporo.. Do 3 kg mozemy tylko podnosic ciezary..
Co do eurowizji to ja nie ogladalam ale teraz na interi widzialam tego goscia z broda.
Jak bylam w holandi to pracowalam tez z takim kolesiem(hiszpanem bodajze) ktory zachowywal sie jak kobieta...krecil wlosy na walki,malowal oczy,siedzial jak kobieta i mial te same gesty.Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
jezu masakra, dobrze ze sie wszystko szczesliwie skonczylo. lepiej dmuchac na zimne i nie przemeczac sie jak nie musimy i ma nam kto pomóc.
spotkalam sie z kobietka i za 30 zl wzielam od niej 5 par pajacyków-spioszkow takich na 56-62, potem bylam w sklepie z wózkami i ceny faktycznke przystepne. pokazywala mi babka bebetto luca bardzo fajny, lekki, fajnie sie prowadzi i niedrogi bo bez fotelika wychodzi 1400 a z fotelikiem maxi cosi 1800 z hakiem. ogladalam jeszcze adamex joger alu i waham sie pomiedzy tymi dwoma wozkami, musze jeszcE poczytac troche bo tak w czerwcu bedziemy chcieli juz zamawiac. Daria niestety na ta chwile w Tarnowskich Gorach nie maja Quiny mood, wiekszosc to wlasnoe adamexy, tako, bebetto i jeszcze jakas firma.
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]