Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
każda z nas będzie musiała wybróbowac pewnie kilku kosmetyków bo opinie są podzielone i nie wiadomo co uczuli dziecko a co nie.
co do "Tego czegoś z brodą" to porażka, tak jak Kamilka piszesz, co powiedziec dziecku gdy zapyta dlaczego pani ma brodę, no kurde zatkało kakao, debilizm XXI wieku ehh, tak jak babochłop w sejmie masakra jakas sie dzieje na tym świecie:/MILA, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAlez wy jestescie malo tolerancyjne
Mi tam wisi jak kto wyglada, jego sprawatak samo pani w sejmie..
Co do kremow oczywiscie macie racje, kazde dziecko jest inne i inaczej moze zareagowactrzeba probowac i tyle.. Kazdy bedzie uzywal to czego bedzie chcial, albo uslyszal od kogos.. Mnie nic nie zniecheci do oilatum.. Wiec bede to stosowala, zobaczymy jak moj maly zareaguje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:36
MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
u nas też ta pogoda porąbana. Raz troszke słońca wyjdzie a za chwilę chmury i wieje że łeb ma urwać
A ja komode postawiłam już w docelowe miejsce. Ciuszki się suszą , potem je tylko właduję do szuflad i mam przynajmniej porządek
Potem mi się przypomniało że przeciez mam jeszcze do przeprania pościel i rożekale to odłoże na później
Jejku ale bym już chciała przynajmniej lipiec
A 15 maja mam wizytę na echo serca małego i lekarka obiecała mi nagranie.
Kurde ja tez w sumie nie mam żadnego fajngo zdjęcia małego a już w ogóle w 3DDodi, Ruda27, positive, amela, Camille87 lubią tę wiadomość
-
wrocilam bylam tez w HM i kupilam sobie ladna bluzke ciazowa hehe i tesco w promocji byly chusteczki huggies 2 w cenie 1 i pakowane po 4 szt wiec mam 8 paczek chusteczek za 29 zl hehe
Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:A widziałaś go? Gdyby nei miał brody może i bym to przełknęła ale on był obleśny
nie będę cytować słów mojego męża
Ja tam nie ukrywam że w tej kwestii tolerancyjna nie jestem i nigdy nei będę.
Hehe moj maz tez po nim jedzie.. Ja wiem jak on wyglada,dla mnie to tez jest ohydne, ale jakos nie zwracam uwagi na niego, jest mi obojetny i staram sie byc tolerancyjnaCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja tez bylam w sklepie i kupilam troszke rzeczy dla corci- niedrapki,patyczki do uszu,waciki,sliniaki,przescieradlo z gumka,pieluszke flanelowa i szczotke do wlosow z grzebieniem
Ogolnie przegladajac ta wyprawke to tak juz prawie wszystko mam. Z tych wiekszych rzeczy to zostal chyba tylko wozek a tak poza tym do jakies drobiazgi
Z pieluszek to mam 10 tetrowych i jedna flanelowa.
Co do plynow do kapieli to slyszalam ze Oilatum uzywa sie przy wysypce albo atopowym zapaleniu skory-czyli leczniczo. Ja chyba kupie Hipp albo Nivea.Ruda27, Camille87, positive, Dodi lubią tę wiadomość