Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
fajne promocje są w rossmanie jak się aktywuje kartę rossnę, ale Wy już pewnie macie obcykane:)
ja muszę łóżeczko wcisnąć do sypialni i mialam w planach malowanie, ale stwierdziliśmy, że ponaklejamy w okolicach łóżeczka takie naklejki np z kubusiem puchatkiem a jak młody podrosnie to się zrobi remont i pokój cały dla niego. chociaż z tymi naklejkami też mam problem, bo dla mojego męża wszystko jest "gejowskie" lub "ciepłe" a przecież "Michałek to będzie wojownik"...Biedne dziecko, tatuś nie pozostawia mu wyboru haha
Ruda27, Camille87, Kajoni, Dodi, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
positive wrote:ja zakupuję alantan/linomag na wszelki wypadek... sudokrem nie sprawdził się u mojej starszej i trudno go było zmyć...
Sudocrem faktycznie ma to do siebie, że jest jakiś taki mega gęsty i strasznie trudno go zmyć, używałam go sama swego czasu.... Ja tez myślałam o Alantanie właśnie
-
nick nieaktualny
-
ja cały czas zastanawiam się co do kapieli kupić...
przy amelce stosowałam balneum do wody na zmianę z kalią... bo ona bardzo wysypana po johnsonie była i tak nam zalecili w szpitalu
potem zwykłym mydełkiem...
teraz zastanawiam się czy nie kupić Floslek For Baby, emulsja do kąpieli dla dzieci, 250 ml jest za ok 17 zł więc nie tragicznie a ma dość dobre opinie używała któraś z was??MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
podzielam twoje zdanie camille choć czasem warto też zerknąć na skład...
ostatnio zachwycałam się jakimś kremem po czym okazało się że ma w swoim składzie substancję rakotwórczą...
matko co się z tym światem dzieje...
a z drugiej strony przecież muszę czegoś używać nie mogę myć się w strumyku...Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:Ten reprezentant na eurowiji to jakias masakra.... az mnie zatkalo jak to zobaczylam ;O
Z całym szacunkiem, ale mnie skręca na widok czegoś takiego ...
Gdyby mnie dziecko zapytało dlaczego ta pani ma brodę, nie wiem co bym odpowiedziałaDodi, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Z całym szacunkiem, ale mnie skręca na widok czegoś takiego ...
Gdyby mnie dziecko zapytało dlaczego ta pani ma brodę, nie wiem co bym odpowiedziała
matko też się zastanawiałam że kogoś takiego wystawili...
a jak usłyszałam jak mówią że jest jednym z faworytów... ;-/ -
Camille87 wrote:Z całym szacunkiem, ale mnie skręca na widok czegoś takiego ...
Gdyby mnie dziecko zapytało dlaczego ta pani ma brodę, nie wiem co bym odpowiedziała
Kamila ja się normalnie tak zgorszyłam tym widokiem, że normalnie poszłam się kąpać w tym czasie bo jak widzę coś takiego to mi się nóż w kieszeni otwiera wrrr... co to wogóle miało na celu?
Ja się powoli zbierampodczytam pewnie wieczorem :*
Camille87 lubi tę wiadomość
-
To prawda co pisze Positive o johnsonie, ja też go z tego powodu nie stosowałam.
A im bardziej pięknie taki kosmetyk pachnie tym bardziej może uczulić.
Najstarszą firmą polska jest bambino i jestem mu wierna przynajmniej na tym etapie od pierwszych dni życiaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:19
Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypositive wrote:matko też się zastanawiałam że kogoś takiego wystawili...
a jak usłyszałam jak mówią że jest jednym z faworytów... ;-/
Mi się wydaje, że chodzi o tą chorą "poprawność polityczną", gdyby nie przeszedł do półfinału było że dyskryminacjaale to jest chore
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jak go zobaczyłam to az zaniemówiłam...dla mnie to juz przegięcie..
Ja kiedys uzylam oliwki bambino do brzucha to mnie wysypalo okropnie, takze troszkę sie zniechęciłam do tej firmy, ale oczywiście nie znaczy to ze dla mojego maluszka nie będzie odpowiednie lub dla innych dzieciCamille87 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczyny ogólnie jest tak że dopuki nie użyjemy to nie wiemy.
Kazde dziecko inaczej znosi różne rzeczy więc nie ma co gdybać .....
Na pewno wam w szpitalu powiedzą swoje, pediatra swoje a i położna która przyjdzie z wizytą swoje i jeszcze poczytacie fora internetowe itd itp "Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 12:27
Camille87 lubi tę wiadomość
-
ja napisałam że nas uczulił...
ja polecam oliwkę z HIPP ...
ale jak kamila pisze to co jedych uczula dla innych jest idealne... i na odwrót...
a chemii jest teraz tyle że głowa mała... samych firm chyba z 10 znam...
amela, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW porządku każdy ma swoje zdanie i swoje kosmetyki, Tobie go w szpitalu wybili z głowy, a tak jak już pisałam, moja siostra uzywała tego płynu od pierwszych dni swoich dzieci i zero reakcji uczulającej, a ja się sugeruję opinią popartą faktami. Tak jak Anitka pisze ją bambino uczuliło, a Ty z kolei jesteś zadowolona. Uważam że i tak każdy kupi to co będzie uważał za odpowiednie
Dodi, amela, Ruda27, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość