Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
z tablicy znowu sie umowilam z babką ladne nowe rzeczy 2 pary spioszkow, spodenki, bluza z kapturem i dwie koszulki z dlugim rekawkiem. na ten miesiac ciuszkow wystarczy, jeszcze szwagierka z Niemiec posle paczke bo znowu kupila nam ciuszkow, teraz sie biore za khpowani buteleczek smoczkow itp:P
Ruda27, pekinka82, MILA, celia, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
a ja popralam wszystkie tylko te najmniejsze ciuszki czyli 56-68 i mam ich sporo
więc nic już nie kupuje. Na pewno jeszcze coś się dostanie od znajomych i rodziny wiec tak jak mój mąż powiedział -nie ma co przesadzać
Ruda27, celia, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dopiero wrocilismy z zakupow
dla malego kupilam chusteczki nawilzane johnsons baby bo byla promoca za 4 opakowania 16zl w rossmanie
kupilam tez ten plyn do kapieli johnsona plyn do prania o ktorym Mila pisala
i jakies pierdolki typu patyczki krem bambino itp, kupilismy tez recznik z kapturkiem duzy kocyk cienki i wieszaczki na ubranka do szafy
Sobie kupilam wkladki laktacyjne i dwie tuniki
Patrzylak na ceny to wszystko drozsze niz na internecietakze dobry wybor!
A pampersow newborn nie kupowalam czekam na promocje
Ubranek juz tez nie kupuje bo mam duuuzoRuda27, MILA, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila ja tez jadlam arbuza
pekam ale przepyszny
Mila ta co Ty ale wieksza. Bo mamy z tej serii juz mala szafeczke
Ta komoda
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70053924/#/00214553 biala
Juz pojemniczki (przegrodki) do szuflad kupilam i mam obmyslone co gdziei tak jestem za wami daleko w tyle, ale juz to mnie cieszy ze maly kroczek w przod
Kamila 1/3 listy jej... Mi praktycznie cala procz ubranek i lozeczka hahaha
Ale soboe sprawdzalam, co mam upatrzone co zapisane i juz sporo tego w maju sie nazbieraMagda2013, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ten antycellulitowy krem rudej jest bardzo dobry, kiedys kupilam bez przekonania,ale się przekonałam. tylo mało wydajny, przy smarowaniu 2 x dziennie to wystarczy na 2 tyg.
Widziałyście ile jest fajnych ciuszków dla dzieci w Tesco z F&F? bardzo duzy wybór i takie słodkie. ja kupiłam małemu trampeczki, nie mogłam się oprzec.Ruda27, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Kurka musze sie wypowiedziec na temat tych poloznych
Nie rozumiem jak mozna zaplacic jej za cos za co ona juz ma placone ?? Przeciez opieka nad ciezarna nalezy do jej obowiazkow,laski nie robia. Wybrala sobie taki zawod tak? co nas to interesuje ze panstwo jej malo placi. My placimy skladki za opieke ktora nam sie nalezy a nie zeby jeszcze dodatkowo dawac w lape. Ale to same pacjentki moga miec do siebie pretensje o to, bo tak nauczyly te polozne, ze za dodatkowa oplate maja lepsza opieke.
Wogole pierwsze slysze ze trzeba poloznej zaplacic. Przeciez to jest nielegalne
Cisnienie az mi sie podniosloMILA, celia, Aggie, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga ja kupilam ten krem hmm jakos przed swietami wielkanocnymi i mam jeszcze dosc.. Mysle ze na miesiac starcza, a smakruje sie 2 razy dziennie ale uda i pupe tylko
no i czasami ciut na ramiona dam
Ubranka z f&f sa fajniusieale tez nie takie tanie, fajnie jest trafic na promocje
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Kurka musze sie wypowiedziec na temat tych poloznych
Nie rozumiem jak mozna zaplacic jej za cos za co ona juz ma placone ?? Przeciez opieka nad ciezarna nalezy do jej obowiazkow,laski nie robia. Wybrala sobie taki zawod tak? co nas to interesuje ze panstwo jej malo placi. My placimy skladki za opieke ktora nam sie nalezy a nie zeby jeszcze dodatkowo dawac w lape. Ale to same pacjentki moga miec do siebie pretensje o to, bo tak nauczyly te polozne, ze za dodatkowa oplate maja lepsza opieke.
Wogole pierwsze slysze ze trzeba poloznej zaplacic. Przeciez to jest nielegalne
Cisnienie az mi sie podnioslo
Tu nie chodzi ze trzeba. Ale jak na zmianie jest iles tam poloznych i w danym momencie jest pare porodow, to jednak one sa rozerwane i musza sie wszystkimi zajac.. A jak masz "wynajeta" to jest ona tylko dla Ciebie. U nas jest to z umowa, ze nawet jak ona ma wolne, a ja zaczynam rodzic dzwonie i ona przyjezdza.. Jest jakby moja opiekunka.. Jesli chodzi o dawaniu w lape to chore, jestem przeciwko.. Ale jesli mozna zaplacic za specjalna opieke to kto moze i chce to czemu ma niekorzystac? -
My tez bylismy na zakupach,zapomnialam sobie arbuza kupic
Chcialam w Tesco kupic ta oliwke Johnsona ale juz nie mielipojade jeszcze w poniedzialek,moze beda mieli dostawe.
Moni gratulacje 3 trymestru-czas pedzi jak szalony
A moja corcia tak mnie dzisiaj skopala i to o 4.30 nad ranem, po calym brzuchu mi tancowalachcialam ja nagrac ale bylo jeszcze zbyt ciemno
U mnie w Rosmanie nie ma tego kremu.
Agapast to faktycznie krotko a gdzie sie nim smarowalas ze tak szybko Ci sie skonczyl?Ruda27, Moni&, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w życiu bym położnej nie zapłaciła. Tak jak większość z was uważam że jest to jej zasmolony obowiązek i zawód. Więc to jest tak samo jak się lekarzowi w łapę daje. Ten kto nie da i nie zapłaci jest potem gorzej traktowany. Dlatego w ogóle powinno to być zabronione.
Dodi lubi tę wiadomość