WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tablicy znowu sie umowilam z babką ladne nowe rzeczy 2 pary spioszkow, spodenki, bluza z kapturem i dwie koszulki z dlugim rekawkiem. na ten miesiac ciuszkow wystarczy, jeszcze szwagierka z Niemiec posle paczke bo znowu kupila nam ciuszkow, teraz sie biore za khpowani buteleczek smoczkow itp:P

Ruda27, pekinka82, MILA, celia, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni mu brakuje tylko pamoersow i pieluch tetrowych

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• MILA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja popralam wszystkie tylko te najmniejsze ciuszki czyli 56-68 i mam ich sporo :-) więc nic już nie kupuje. Na pewno jeszcze coś się dostanie od znajomych i rodziny wiec tak jak mój mąż powiedział -nie ma co przesadzać :-)

Ruda27, celia, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mezu wrocil i sklada komode :) jupi :)

MILA, Magda2013, Aggie, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dopiero wrocilismy z zakupow :-) dla malego kupilam chusteczki nawilzane johnsons baby bo byla promoca za 4 opakowania 16zl w rossmanie :-) kupilam tez ten plyn do kapieli johnsona plyn do prania o ktorym Mila pisala ;-) i jakies pierdolki typu patyczki krem bambino itp, kupilismy tez recznik z kapturkiem duzy kocyk cienki i wieszaczki na ubranka do szafy :-)
    Sobie kupilam wkladki laktacyjne i dwie tuniki :-)

Patrzylak na ceny to wszystko drozsze niz na internecie :-) takze dobry wybor!
    A pampersow newborn nie kupowalam czekam na promocje :D

Ubranek juz tez nie kupuje bo mam duuuzo :-)

Ruda27, MILA, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ale fajnie :) juz masz tak duzo :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Mezu wrocil i sklada komode :) jupi :)

jaką kupiłaś ?? pokaż ?? :-D

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow :-) Kamila zaszalała :-D

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No poszalalam ;-) jeszcze jedna trzecia listy mi zostala :P kurde tle tego jest.... teraz szamam arbuza taki pyszny slodki :-)

Wlasnie Daria wstaw fotke komody jak maz zlozy :-)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila ja tez jadlam arbuza :P pekam ale przepyszny :)
    Mila ta co Ty ale wieksza. Bo mamy z tej serii juz mala szafeczke :)
    Ta komoda
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70053924/#/00214553 biala :)
    Juz pojemniczki (przegrodki) do szuflad kupilam i mam obmyslone co gdzie :P i tak jestem za wami daleko w tyle, ale juz to mnie cieszy ze maly kroczek w przod :P
    Kamila 1/3 listy jej... Mi praktycznie cala procz ubranek i lozeczka hahaha
    Ale soboe sprawdzalam, co mam upatrzone co zapisane i juz sporo tego w maju sie nazbiera :)

Magda2013, MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten antycellulitowy krem rudej jest bardzo dobry, kiedys kupilam bez przekonania,ale się przekonałam. tylo mało wydajny, przy smarowaniu 2 x dziennie to wystarczy na 2 tyg.
    Widziałyście ile jest fajnych ciuszków dla dzieci w Tesco z F&F? bardzo duzy wybór i takie słodkie. ja kupiłam małemu trampeczki, nie mogłam się oprzec.

Ruda27, Magda2013, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka musze sie wypowiedziec na temat tych poloznych :/ Nie rozumiem jak mozna zaplacic jej za cos za co ona juz ma placone ?? Przeciez opieka nad ciezarna nalezy do jej obowiazkow,laski nie robia. Wybrala sobie taki zawod tak? co nas to interesuje ze panstwo jej malo placi. My placimy skladki za opieke ktora nam sie nalezy a nie zeby jeszcze dodatkowo dawac w lape. Ale to same pacjentki moga miec do siebie pretensje o to, bo tak nauczyly te polozne, ze za dodatkowa oplate maja lepsza opieke.
    Wogole pierwsze slysze ze trzeba poloznej zaplacic. Przeciez to jest nielegalne :/

Cisnienie az mi sie podnioslo :P

MILA, celia, Aggie, Moni&, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja kupilam ten krem hmm jakos przed swietami wielkanocnymi i mam jeszcze dosc.. Mysle ze na miesiac starcza, a smakruje sie 2 razy dziennie ale uda i pupe tylko :P no i czasami ciut na ramiona dam :P
    Ubranka z f&f sa fajniusie :) ale tez nie takie tanie, fajnie jest trafic na promocje

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    Kurka musze sie wypowiedziec na temat tych poloznych :/ Nie rozumiem jak mozna zaplacic jej za cos za co ona juz ma placone ?? Przeciez opieka nad ciezarna nalezy do jej obowiazkow,laski nie robia. Wybrala sobie taki zawod tak? co nas to interesuje ze panstwo jej malo placi. My placimy skladki za opieke ktora nam sie nalezy a nie zeby jeszcze dodatkowo dawac w lape. Ale to same pacjentki moga miec do siebie pretensje o to, bo tak nauczyly te polozne, ze za dodatkowa oplate maja lepsza opieke.
    Wogole pierwsze slysze ze trzeba poloznej zaplacic. Przeciez to jest nielegalne :/

Cisnienie az mi sie podnioslo :P

Tu nie chodzi ze trzeba. Ale jak na zmianie jest iles tam poloznych i w danym momencie jest pare porodow, to jednak one sa rozerwane i musza sie wszystkimi zajac.. A jak masz "wynajeta" to jest ona tylko dla Ciebie. U nas jest to z umowa, ze nawet jak ona ma wolne, a ja zaczynam rodzic dzwonie i ona przyjezdza.. Jest jakby moja opiekunka.. Jesli chodzi o dawaniu w lape to chore, jestem przeciwko.. Ale jesli mozna zaplacic za specjalna opieke to kto moze i chce to czemu ma niekorzystac? :)

• agapast Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, to może ja ładuję za dużo tego kremu, albo mam powierzchnie ciała dwa razy taką jak ty, jesli Tobie wystarcza na miesiąc hehe

celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez bylismy na zakupach,zapomnialam sobie arbuza kupic :(

Chcialam w Tesco kupic ta oliwke Johnsona ale juz nie mieli :/ pojade jeszcze w poniedzialek,moze beda mieli dostawe.

Moni gratulacje 3 trymestru-czas pedzi jak szalony :P

A moja corcia tak mnie dzisiaj skopala i to o 4.30 nad ranem, po calym brzuchu mi tancowala :D chcialam ja nagrac ale bylo jeszcze zbyt ciemno :P

U mnie w Rosmanie nie ma tego kremu.
    Agapast to faktycznie krotko a gdzie sie nim smarowalas ze tak szybko Ci sie skonczyl?

Ruda27, Moni&, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    całe nogi i tyłek, muszę być bardziej oszczędna:)

• agapast Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie dziwnie z tymi rossmanami, u mnie w jednym jest cała szafa z art dla ciężarnych a dziś podjechalam do innego, bo akurat miałam po drodze i tam w ogole tej szafy nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja oszczedzam hahaha :P nie laduje az tak duzo i moze dlatego, chociaz moze powinnam bo mam straszny cellu.. Ale i tak pomoglo wiec jestem zadowlona :)
    Madzia a co na zakupach kupilas? Spozywke tylko czy cos jeszcze moze dla dzidzi? :)

• MILA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w życiu bym położnej nie zapłaciła. Tak jak większość z was uważam że jest to jej zasmolony obowiązek i zawód. Więc to jest tak samo jak się lekarzowi w łapę daje. Ten kto nie da i nie zapłaci jest potem gorzej traktowany. Dlatego w ogóle powinno to być zabronione.

Dodi lubi tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
‹‹ 1046 1047 1048 1049 1050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ