Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Wiecej sie nie wypowiem na temat poloznych
mnie zlinczujecie jeszcze
ja mam prawo wybrac sobie polozna, to wybieram i tyle
Bo tu trzeba rozroznic - Ty "wynajmujesz" polozna ktora w danym momencie nie ma dyzuru w szpitalu tylko przychodzi do ciebie zgodnie z umowa. My pisalysmy o dawaniu w lape poloznym na dyzurze w zamian za lepsza opieke - tego nie popieramynikt cie nie zlinczuje hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 16:45
Ruda27, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to dobrze, bo tez mialam wrazenie ze odnosicie sie do mnie ze place poloznej.. Tylko ja sobie wybieram pania jaka chce, ona bedzie nade mna czuwala po prostu. To ze jest to ich obowiazek to ja wiem, ale nie wiem na kogo trafie. A chce miec pewnosc ze bede miala pania jaka chce
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Camilla dobrze napisala,jezeli Ty Daria wynajmujesz sobie sama kogos to jest co innego,my pisalysmy o poloznych na dyzurach.
Dla malej nic nie kupilam dzisiaj..sama spozywka tylko-mleko,owoce,lody
ciasto i takie duperele.
Poluje na ten aspirator do noska Frida ale na doz.pl nie ma-tam kosztuje 22,90 a w sklepie wczoraj widzialam po 25zl. I jeszcze wkladki laktacyjne chociaz jedno opakowanie musze kupic. Chce kupic takie http://www.doz.pl/apteka/p67343-Canpol_Easy_Start_krazki_laktacyjne_z_aloesem_40_sztCamille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda te wkladki laktacyjne drogie, ja kupilam w carrefourze (firma krzak
)za 5,99 za 30szt ladnie pakowane po 2 szt i niczym sie nie roznia od wkladek ktore dostalam od siostry z drozszej firmy NUK wic podejrzewam ze wiekszosc wyglada tak samo
chyba szkoda kasy
Aha a w rossmanie byly po 4, 99 ale wykupiliWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 17:07
Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnie najwazniejsze ze liste robisz
Ja jeszcze kupie kocyk bo znalazlam super milutki za 12,99 (!) Ale byla mega kolejka wiec nie chcialo mi sie stac i poszlam z fochem
W poniedzialek wroce i go wezme, juz w tym miesiacu chyba starczy
Moj maz pojechal dalej malowac ja nastawilam pranie i leze
Mam mega duzo sprzatania i chce zrobic zupe ogorkowa bo mnie naszlo
Zbierma silyRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Magda te wkladki laktacyjne drogie, ja kupilam w carrefourze (firma krzak
)za 5,99 za 30szt ladnie pakowane po 2 szt i niczym sie nie roznia od wkladek ktore dostalam od siostry z drozszej firmy NUK wic podejrzewam ze wiekszosc wyglada tak samo
chyba szkoda kasy
Aha a w rossmanie byly po 4, 99 ale wykupiliCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila a jaki kocyk? Ja mam na allegro upatrzone
Zrobilam ta liste, zaznaczylam co mam wybrane i jak to kupie to nie bedzie tak zlejuz bym chciala ta komode troche zapelnic
Ja bym zjadla zurek.. Ale to musze tydzien wytrzymac jak pojade do polski.. Tutaj nie maja czegos takiegoCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Camilla u mnie byly w rossmanie te po 4,99. Zastanawialam sie..chcialam kupic ale w koncu nie kupilam..
Szkoda bo u mnie wszystkie wykupione babki sie rzucilywiec znaczy ze dobre tych chusteczek nawilzanych timy tez nie bylo
Na prawde wydaje mi sie ze szkoda pieniedzy na te wkladki -
nick nieaktualnyDaria tak sadze, bo firma canpol ma duzo produktow i te ceny troche czasem z tylka
a ja mam porownanie drozszych i tych tanich z carrefoura i roznicy nie ma
to tak samo jak wklady poporodowe bralam te najtansze z bella mamma za 5zl wzielam tez 4 paczki z canpola bo sa cienkie i szersze z przodu/tylu zeby mi nic nie wyciekalo
wiem ze tych wkladow tez duzo pojdzie..
A kocyk ciezko mi okreslic jaki - taki cienszy ale bardzo mily w dotyku ale nie zaden polar czy cos..jak kupie to zrobie fotkejeszcze bede taki grubszy kupowac
Mm zurek, no tak w austrii nie ma hehWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 17:22
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Przypomniało mi się, umówiłam się dzis z koleżankami na kawe, pojechałm do nich a one wczoraj poszły w miasto i jedna mówi, że bardzo mi zazdrości, że jestem w ciąży, ja na to że przecież ona też kiedyś będzie i żeby się nie martwiła a ona mi na to, że mi zazdrości bo nie mam kaca hahaha
Camille87, Ruda27, kada24, Magda2013, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
To teraz jaa
w koncu nadrobilam Was, a laptop mi w tym nie pomagal, sie zwieszal kretyn jeden... No, to dzis pierwsz raz oplacila mi sie znajomosc angielskiego
Glupio mi sie zrobilo, bo pomagalam znajomemu, ale sie uparl, w sumie powinnam sie cieszyc ze ktos docenia moja nauke i samozaparcie
Spodni zadnych nie kupilam, za to 7 bluzek w second handzieale wiekszosc super slodkich
jedna pare legginsow, calkiem wygodne, pewnie skocze po jeszcze jedna pare:)
Co do poloznych... to jakas paranoja, ja rozumiem wynajac sobie polozna powiedzmy z jakiejs agencji, ale zeby w szpitalu placic? nie ma odpowiedniej opieki za ktora placisz skladki, piszesz skarge, prpste.
A nakupowalam sobie truskawek, jagod, czeresni, winogron i arbuza i sie objadam. Potem chce wciagnac Darka do supermarketu, moze chociaz jeden reczniczek dla malej kupieRuda27, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille, wisni nie kupilam, a czeresnie na ryneczku dostalam
tutaj masz caly rok truskawki maliny itd. czeresnie pojawily sie niedawno, tylko strasznie drogie sa, ale co ja bede na sobie oszczedzac
A o spodnie, na ebayu - od nich - znalazlam rozmiarowki z calego swiata i odpowiedniki... wiec napisalam do laski, ze nie ja ponosze wine, nie chce tch spodni bo sa za male, i nie bede placila za wysylke do niej, bo nie z mojej winy doszlo do nieszczesliwego zakupu. Jeszcze nie odpisala, dam czas do jutra rana i podsylam sprawe ebayowi.Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny