WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecej sie nie wypowiem na temat poloznych :P mnie zlinczujecie jeszcze :P ja mam prawo wybrac sobie polozna, to wybieram i tyle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez nie bylo tego kremu :-( byl inny ale zel krem wyszczuplajacy na cellulit wiec sie wystraszylam ze moze ma wiecej jakichs nie dozwolonych substancji i nie wzielam :-(

Ale moje uda i tylek to tragedia :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Wiecej sie nie wypowiem na temat poloznych :P mnie zlinczujecie jeszcze :P ja mam prawo wybrac sobie polozna, to wybieram i tyle :)

Bo tu trzeba rozroznic - Ty "wynajmujesz" polozna ktora w danym momencie nie ma dyzuru w szpitalu tylko przychodzi do ciebie zgodnie z umowa. My pisalysmy o dawaniu w lape poloznym na dyzurze w zamian za lepsza opieke - tego nie popieramy :-) nikt cie nie zlinczuje hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 16:45

Ruda27, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila to dobrze, bo tez mialam wrazenie ze odnosicie sie do mnie ze place poloznej.. Tylko ja sobie wybieram pania jaka chce, ona bedzie nade mna czuwala po prostu. To ze jest to ich obowiazek to ja wiem, ale nie wiem na kogo trafie. A chce miec pewnosc ze bede miala pania jaka chce :)

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla dobrze napisala,jezeli Ty Daria wynajmujesz sobie sama kogos to jest co innego,my pisalysmy o poloznych na dyzurach.

Dla malej nic nie kupilam dzisiaj :P ..sama spozywka tylko-mleko,owoce,lody :P
    ciasto i takie duperele.

Poluje na ten aspirator do noska Frida ale na doz.pl nie ma-tam kosztuje 22,90 a w sklepie wczoraj widzialam po 25zl. I jeszcze wkladki laktacyjne chociaz jedno opakowanie musze kupic. Chce kupic takie http://www.doz.pl/apteka/p67343-Canpol_Easy_Start_krazki_laktacyjne_z_aloesem_40_szt

Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda te wkladki laktacyjne drogie, ja kupilam w carrefourze (firma krzak :P)za 5,99 za 30szt ladnie pakowane po 2 szt i niczym sie nie roznia od wkladek ktore dostalam od siostry z drozszej firmy NUK wic podejrzewam ze wiekszosc wyglada tak samo :-) chyba szkoda kasy :P

Aha a w rossmanie byly po 4, 99 ale wykupili :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 17:07

Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robie liste, bo wczesniej nie mialam jej spisanej.. Masakra ile tego.. Pozaznaczam co mam wybrane chociaz.. : P bo kupione to prawie nic :P

Camille87, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla u mnie byly w rossmanie te po 4,99. Zastanawialam sie..chcialam kupic ale w koncu nie kupilam..

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie najwazniejsze ze liste robisz ;-)
    Ja jeszcze kupie kocyk bo znalazlam super milutki za 12,99 (!) Ale byla mega kolejka wiec nie chcialo mi sie stac i poszlam z fochem :P
    W poniedzialek wroce i go wezme, juz w tym miesiacu chyba starczy :)

Moj maz pojechal dalej malowac ja nastawilam pranie i leze :-)
    Mam mega duzo sprzatania i chce zrobic zupe ogorkowa bo mnie naszlo :P
    Zbierma sily :-)

Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Magda te wkladki laktacyjne drogie, ja kupilam w carrefourze (firma krzak :P)za 5,99 za 30szt ladnie pakowane po 2 szt i niczym sie nie roznia od wkladek ktore dostalam od siostry z drozszej firmy NUK wic podejrzewam ze wiekszosc wyglada tak samo :-) chyba szkoda kasy :P

Aha a w rossmanie byly po 4, 99 ale wykupili :(
    Tez te co Madzia zapisalam sobie z tej apteki, ale w sumie masz racje.. Zwlaszcza ze troche nam tego prwnie pojdzie i chyba nie ma znaczenia firma.. Dobrze ze to napisalas, bo bym tez te z canpola kupila

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila a jaki kocyk? Ja mam na allegro upatrzone :)
    Zrobilam ta liste, zaznaczylam co mam wybrane i jak to kupie to nie bedzie tak zle :) juz bym chciala ta komode troche zapelnic :P

Ja bym zjadla zurek.. Ale to musze tydzien wytrzymac jak pojade do polski.. Tutaj nie maja czegos takiego :/

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda2013 wrote:
    Camilla u mnie byly w rossmanie te po 4,99. Zastanawialam sie..chcialam kupic ale w koncu nie kupilam..

Szkoda bo u mnie wszystkie wykupione babki sie rzucily :P wiec znaczy ze dobre tych chusteczek nawilzanych timy tez nie bylo :/
    Na prawde wydaje mi sie ze szkoda pieniedzy na te wkladki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria tak sadze, bo firma canpol ma duzo produktow i te ceny troche czasem z tylka :/ a ja mam porownanie drozszych i tych tanich z carrefoura i roznicy nie ma :) to tak samo jak wklady poporodowe bralam te najtansze z bella mamma za 5zl wzielam tez 4 paczki z canpola bo sa cienkie i szersze z przodu/tylu zeby mi nic nie wyciekalo :P wiem ze tych wkladow tez duzo pojdzie..

A kocyk ciezko mi okreslic jaki - taki cienszy ale bardzo mily w dotyku ale nie zaden polar czy cos..jak kupie to zrobie fotke :-) jeszcze bede taki grubszy kupowac :-)

Mm zurek, no tak w austrii nie ma heh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 17:22

Ruda27 lubi tę wiadomość

• agapast Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przypomniało mi się, umówiłam się dzis z koleżankami na kawe, pojechałm do nich a one wczoraj poszły w miasto i jedna mówi, że bardzo mi zazdrości, że jestem w ciąży, ja na to że przecież ona też kiedyś będzie i żeby się nie martwiła a ona mi na to, że mi zazdrości bo nie mam kaca hahaha

Camille87, Ruda27, kada24, Magda2013, Moni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Aga trzeba bylo powiedziec ze nie trzeba byc w ciazy zeby nie miec kaca wystarczy pic z glowa :P

Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz jaa :P w koncu nadrobilam Was, a laptop mi w tym nie pomagal, sie zwieszal kretyn jeden... No, to dzis pierwsz raz oplacila mi sie znajomosc angielskiego :D Glupio mi sie zrobilo, bo pomagalam znajomemu, ale sie uparl, w sumie powinnam sie cieszyc ze ktos docenia moja nauke i samozaparcie :)

Spodni zadnych nie kupilam, za to 7 bluzek w second handzie :D ale wiekszosc super slodkich :D jedna pare legginsow, calkiem wygodne, pewnie skocze po jeszcze jedna pare:)

Co do poloznych... to jakas paranoja, ja rozumiem wynajac sobie polozna powiedzmy z jakiejs agencji, ale zeby w szpitalu placic? nie ma odpowiedniej opieki za ktora placisz skladki, piszesz skarge, prpste.

A nakupowalam sobie truskawek, jagod, czeresni, winogron i arbuza i sie objadam. Potem chce wciagnac Darka do supermarketu, moze chociaz jeden reczniczek dla malej kupie :)

Ruda27, Magda2013, MILA, Dodi lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie a skad Ty czeresnie i wisnie wzielas? ;-) podziel sie :P
    Zakupy widze udane, a co w koncu z tymi spodniami z ebaya?

U mnie sie zupka gotuje, drugie pranie sie konczy moge znow polezec B)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jerunie po nalesnikach mam mega zgage bleeeeeeeeee

MILA lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Aggie Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille, wisni nie kupilam, a czeresnie na ryneczku dostalam :D tutaj masz caly rok truskawki maliny itd. czeresnie pojawily sie niedawno, tylko strasznie drogie sa, ale co ja bede na sobie oszczedzac :P

A o spodnie, na ebayu - od nich - znalazlam rozmiarowki z calego swiata i odpowiedniki... wiec napisalam do laski, ze nie ja ponosze wine, nie chce tch spodni bo sa za male, i nie bede placila za wysylke do niej, bo nie z mojej winy doszlo do nieszczesliwego zakupu. Jeszcze nie odpisala, dam czas do jutra rana i podsylam sprawe ebayowi.

Camille87 lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada mleka sie napij mi pomoglo :-)

Aggie bardzo dobrze! Trzeba walczyc o swoje!!
    A czeresni zazdroszcze :-) ja mam na dzialce ogromna czeresnie ale na owoce jeszcze trzeba poczekac niestety :-(

Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1047 1048 1049 1050 1051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ