WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sa zle opinie o quinny? Ma toche nietypowy wyglad ale wozek ma spelniac inne funcje niz tylko wizualna ;-)
    Ja patrze tez na cene ale ten camarelo taki zgrabniutki :-)

W tym sklepie siostrze odradzili x landera ze wzgledu na mala gondole i baby merc sie psuje :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam jest chyba tylko jeden odcien niebieskiego na tej aukcji co patrzylismy...
    Zaraz lookne i wkleje link

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co o moim quinny podzielone opinie.. I wiem ze ma wady, ale i tak jestem nim zachwycona.. :P
    Link koniecznie zobacz w zly dzien, od razu lepszy humor :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    allegro.pl/camarelo-sevilla-oryginalny-fotel-parasol-spiwor-i4193643807.html

Z tej aukcji :-)

Ruda27, celia, Aggie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Wiesz co o moim quinny podzielone opinie.. I wiem ze ma wady, ale i tak jestem nim zachwycona.. :P
    Link koniecznie zobacz w zly dzien, od razu lepszy humor :)

Wiesz opinie zawsze beda podzielone, mi siostra zachwycala sie roan marita mowila ze niezniszczalny wozek a Mila pisala ze beznadziejny :)
    Tylko ja juz z klasycznych wozkow sie wyleczylam teraz tylko skretne kola :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmm smaka narovilyscie tymi czeresniami:P ja zjadlam jablkoa wczesniej kielbaske z grila na kolacje:) no i bylismy na mega spacerku, co jakis czas przysiadajac na troche takze dzisiaj sie w ogole nie zmeczylam:P
    Daria, Kamila wy znowu chudziny jedne o tych kg i celulicie, to ja sie lepiej nie odzywam jaki mnie wyskoczyl na udach i pupie ale wiecie co w dupie to mam:D teraz sie liczy tylko maluszek, ja rovie co moge smaruje sie a po porodzie zaczne cwiczyc i jakos zejdzie:P optymizmu troche:D
    tez lubie parabienornalnych. i uwielbiam lowcy kropka b swietni sa:)
    a jutro do rodzicow na obiad jedziemy. ide spac bo cos mnie glowa boli,.pewnie pogoda sie zmieni:/
    dobranoc laseczki sexi mamusiowe dupeczki :P

Ruda27, Camille87, Dodi, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie co do wozkow to kazde maja wady, nie ma idealow niestety. Kamila piszesz ze teraz tylko skretne kola Twoim zdaniem sa lepsze skrene czy klasyka? to tez pewnie zalezy od wozka...

Ruda27 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila fajna ma gondole Twoj wozek :) bezowy ladny tez :)
    Monia no to mialas mily dzien :) co do wygladu masz racje, walczyc bedizemy za pare miesiecy :) ja tez sie nie martwie teraz.. Cellu mialam zawsze i tak :P
    Zjadlam tyle arbuza ze bede w nocy sikala pare razy napewno.. :P
    Powoli uciekam, dobranoc mamuski! <3

Camille87, Dodi, Moni&, Magda2013 lubią tę wiadomość

• MILA Autorytet

Wysłany: 10 maja 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-)

Pierwszy w tym sezonie gril zaliczony :-) tak sie obżarłam że łeeeeeeeee :-P
    Bylismy u sąsiadów na grilu i sąsiadka dała mi tyle ciuszków po jej synach że po prostu mogłoby troje dzieci się ubrać :-O.
    Gdybym wiedziała to bym kompletnie nic nie kupowała bo ona dała mi NARAZIE ubranek od rozm. 56-68. Większych już nie brałam, bo nie miała bym gdzie tego schować :-P

Wyciągła mi dwie skrzynie i mów jak chcesz bierz wszystko albo sobie wybierz :-O
    A tam ubranka od śpioszków po kombinezony :-O :-) Skonczyło się tak ze całą jedną skrzynię oddałam bo przeciez w zyciu bym tego nie użyła tym bradziej że mam już sporo :-P :-)

Bardzo się cieszę :-)

DOBRANOC :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 23:21

Ruda27, celia, Dodi, Moni&, Aggie, Magda2013, amela lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja jestek za skretnymi kolami :-) latwo sie nimi jezdzi po waskich miejscach tak jak np w sklepach gdzie jest wasko :-)
    Nieskretne kola duze klasyczne slrawdzaja sie na nierownych drogach gdzies w lasach albo dziurawych chodnikach ale ja po lasach raczej nie chodze :P

Daria skad Ty te arbuzy bierzesz? :P ja to kupie polowe i zjadam na raz a Ty wyciagasz i jesz i jesz i konca nie ma :P
    Gondola mi sie tez najbardziej podoba :-) a kolory wszystkie ladne dla mnie :P ale chcemy jakis ciemniejszy.

Widze u was grillowo :-) u nas zimno ale jakby jutro byla pogoda to moze u tesciow zrobimu grilla :)

Mila.fajnie ze tyle ciuszkow dostalas :-) mozesz przebierac hihi
    Daria Moni dobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 23:25

Ruda27, Dodi, Moni&, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila my kupujemy mega wielkie :P ja takich w pl nie widzialam, pol arbuza to ma nawet ok 10-13 kg :P takie jajowate i mega slodkie.. :D
    Mila fajnie ze masz tyle ubranek :) zawsze lepiej miec za duzo niz za malo :P
    Co do kol to zdania jestem jak Kamila.. Lepiej miec skretne, a jeszcze lepsze z blokada :)
    Dobra lece juz... Buziaki ;*

Dodi, Moni&, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko toc to giganty :P gdzie te turki je kupuja :P
    Z ta blokada to sie zgadzam !

Dobranoc ja czekam na wyniki eurowizji :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swiat sie wali, austria wygrala :/ ide popelnic harakiri :/ :/

celia, Dodi, Ruda27, Aggie, MILA, amela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszy komentarz w internecie: zabic to zanim zlozy jaja buhahaha :P

Moni&, Dodi, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry kochane :)
    Wlasnie zobaczylam kto wygral.. Jednym slowem masakra...
    Dzisiaj nawet pospalam, maz w nocy poszedl do drugiego pokoju.. Bidok sie ze mna nie wysypia do tego budzilam go ze chrapie :P
    Kamilka arbuzy maja chyba z Grecji :D ogolnie maja lepsze warzywa i owoce niz w sklepach..

Camille87, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-)

Daria u ciebie w Austrii swieto po eurowizji:P

Co do arbuzow to zazdroszcze ze hej! :-) chociaz z drugiej strony sama nigdy nie bylabym w stanie kupic takiego arbuza. ;-)

Mi sie snilo ze trojaczki urodzilam matko boska :O

Ruda27, Moni&, celia, Dodi, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila pewnie tu swietuja.. Pewnie w poniedzialek beda sie chwalic mezowi jacy to sa dumni.. Pfff oni sa dosc aroganccy..

Moj wczoraj powiedzial, ze zaoszczedzilby duzo pieniedzy jakby mnie tu nie bylo.. Bo te arbuzy to jak zliczyc to ho ho :P w przeliczeniu na zlotowki to kwoty masakryczne.. Wczoraj maz znowu kupil to za pol arbuza 15 e :P a to idzie mi na max 2 dni :P
    Ale mialas sen haha :P jak przezycia? :P
    Mi cos sie snilo ze mialam malutki brzuch i sie wystraszylam :/

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znam paru austriakow, mialam z nimi kontakt w pracy wiec wiem co to za narod :/
    Niech sie ciesza, ja bym sie wstydzila za takiego reprezentanta..

Hahaha dobry ten Twoj maz :P dobrze ze Twoim nalogiem sa arbuzy a nie fajki czy alkohol :P arbuz przynajmniej zdrowy ;-)

No przezycia jako takie, gorszy byl "porod" bo snilo mi sie ze te dzieci z jakiejs gliny wyciagalam czy co o.O nie wiem co mi w tej glowie siedzi ze takie glupoty mi sie snia, to chyba po eurowizji :P

Maly brzuch? Ee tam Tobie nie grozi :D

A ja sie obudzilam polezalam i Kubus tez sie obudzil, milo jak wstaje razem ze mna :-)

Tak w ogole to od wczoraj prowadzimy we dwie dialog :P

Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem jak sie obudze a maly sie nie rusza to mam glupie mysli ze spalam moze na plecach i dzidzius sie nie dotlenil czy cos :/ Boze ja chce urodzic bo zwariuje :/

celia, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah dzieci z gliny mowisz :D
    Moj tez dzisiaj rano altywny :) popukal mi w reke wiec wstalam zadowolona :)
    No jak zawsze, weeekend i robi sie pustawo ma forum :P
    Jakie plany dzisiaj macie? Maz dalej robi tam u tej znajomej?
    Ja mam nadzieje, ze my dzisiaj gdzies pojedziemy na spacer chociaz

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1049 1050 1051 1052 1053 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ