WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sie ciesze że w końcu mam chwile dla Was i siebie bo ostatnio to ciężko z czasem.... Niby nic sie nie robi a czas jakby sie kurczył z każdym dniem

Moni& lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!! W tej dziczy 2 dni temu skończył mi sie internet i na tel i na iPadzie więc nie mogłam zajrzeć :( teraz podłączylam sie na chwile do sąsiada aby zobaczyć co u Was.

Daria ja tez teraz kocham arbuzy. Ostatniego kupiłam w biedronce i jest mega pyszny :) po drugie tez mam problem bo budze sie w nocy na plecach i boje sie ze uduszę mała albo coś i to potworne ale przecież śpię w rogalu i nic, a mam takie wyrzuty .... I prawdę mówiąc nie wiem co robić. Ale Kamilka mnie pocieszyła, one są silne, tylko ze mimo wszystko jest strach.

Jus super ze u Ciebie wszystko okey :) mam nadzieje ze Ci sie ułoży :)

Dzis wracam do domu sie oprać bo i pogoda do kitu.

Jus1985, Camille87, Ruda27, Magda2013, Aggie, Moni&, celia lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja juz od 3 spalam z przerwami i sie denerwowalam bo moj maz jechal po 4 na ryby.. i sie martwilam czy dojedzie bezpiecznie..ale dojechal :) u mnie pogoda do d... :/ co 5 min albo slonce albo ulewa.

Camilla ja jeszcze sie nad tym wozkiem zastanawiam http://allegro.pl/camarelo-carmela-3w1-jak-carera-extra-gratisy-i4200099657.html Ogladalam go na zywo...i nawet sie fajnie prezentuje,fajna ma gondole z tym podgladem z przodu i gleboko naciagana bude,ktora mozna sobie regulowac.
    Z tylu tez ma taka siateczke do wentylacji. Tylko troszke drogi jak na moje wydatki :/ Bo tak naprawde to Carera a Sevilla sie niczym nie roznia..tylko kolorami. A ten co teraz pokazuje to jest nowosc 2014 i ma ten podglad dodatkowo.

Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila to cos to facet ktory chce byc kobieta tylko brody nie ogolil :/
    Masakra ... Najgorsze to ze nawet Izrael z Jerozolima dali mu 12 pkt a Bog patrzy i kreci glowa...

Madzia ladnie sie tak do sasiada wpinac? :P
    Nie ma sie co martwic kurna a te patologiczne matki myslicie ze zastanawiaja sie czy spia na plecach? :P a dzieci zdrowe..

Moj synus tak szaleje ze hoho caly brzuch lata skubaniec jeden :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 11:10

Ruda27, Aggie, Dodi, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus ciesze sie ze sie odezwalas! Ciekawa bylam co u Ciebie.. A widze jest dobrze i przeprowadzilas sie do swojego, super! :)

Ja jeszcze nic siary nie mialam.. Czekam dalej :P

Madzia fajnie ze zlapalas neta od sasiada :) Tobie to fajnie na tej przystani! :) pamietaj, czekamy na zdjecia :)

Mila zazdroszcze takiej sasiadki, tyle rzeczy dostac.. :)

Ja leze, maly tak fika ze szok :D

Camille87, Magda2013, Jus1985, Dodi, Moni&, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no fajny ten wozek!! Ten bialo czerwony sliczny!!! :D

Magda2013 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria mi sie zdarzylo dwa razy ale w poradzie dnia na belly bylo ze czesto kobietom nie leci siara przed porodem a i tak maja pokarm wiec ja sie nie stresuje :-)

Ruda27, Jus1985, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi mi tez leci taki przezroczysty plyn z piersi..nie wiem co to moze byc? ale nie duzo..jak scisne brodawke lekko.

Jus witaj spowrotem :) fajnie ze u was jakos sie uklada.

Co do spania to mi sie jednak spi na lewym boku najlepiej,potem na prawym a najgorzej na plecach bo zaraz mam dusznosci. Tez sie nieraz obudze na plecach to zaraz sie na lewy bok przekrecam :) wogole juz nie wiem jak mam lezec bo jak za dlugo leze na jakims boku to mnie wszystko boli.

Mila ale udalo Ci sie ciuszki zdobyc :P fajnie :)

A mi sie dzis snilo ze moj brzuch sie zrobil jakis sflaczaly..ze zostala tylko skora..i pod nia byla tylko moja corcia. Nawet bez wod plodowych. I widzialam jak sie wszystko odznacza..stopki,raczki. Wiec zlapalam te dwie stopki przez skore i do mojego meza mowie ze ma szybko zrobic zdjecie poki je trzymam. Potem widzialam jej paluszki u rak a one wygladaly jak od kosciotrupa-bez skory i bez miesni. Okropnie to wygladalo.

Eh..co za sny mamy :P

Daria moj maz tez tak samo mowi ze na jedzenie sie nie zaluje :)

Jus1985, Dodi, celia lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ale mialas sen :/ ojjj

Kamila ja sie tym wlasnie nie martwie, bo czesto kobiety w ogole nie maja siary a maja sporo mleka :)
    U nas pogoda sie zepsula. Padalo i tak nijako jest.. Ale chyba pojdziemy do restauracji gdzies, albo kino nie wiem..

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla no mi sie tez podoba ten czerwony,szary albo jasny bez. Chociaz nie lubie czerwonego :P
    Moj ma jutro wolne to moze pojedziemy poogladac te wozki do sklepu.

Madzikovy ladnie to tak sasiada wykorzystywac ? :D

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ale psychodeliczny sen mialas :P prawie jak moj :P
    Jak zobaczysz ten wozek na zywo to daj znac co i jak ok?? :D

Daria to widze wszedzie taka pogoda u nas tez marnie :/ az sie wstac z kanapy nie chce :/ ehh

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole wczoraj bylismy w sklepie meblowym i ogladalismy taka duza szafe http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/szafy/szafa-tokyo
    zeby kupic do naszego pokoju albo zrobic na zamowienie. Wtedy mebloscianke bysmy wyrzucili..biurko tak samo. Byla by tylko ta szafa,komoda pod tv i naroznik i lawa.
    A chodzi nam o to zeby gdzies pomiescic nasze ubrania a ta szafa jest dosyc pojemna. Bo reczniki i posciel mam teraz u babci w pokoju a reszte ubran u nas. Jeszcze musze gdzies ulozyc malej ciuszki-to albo powyciagam moje z szaf i dam je do babci a na to miejsce ciuchy malej albo od razu malej do babci a swoich nie bede ruszac.

Camilla Ty pracowalas w takim salonie meblowym jesli dobrze kojarze? :P to lepiej dac na zamowienie szafe zrobic czy kupic ?

Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pojedziemy to dam znac :) to jest ich strona jak bys chciala popatrzec
    http://artykulydzieciece.pl/

Camille87 lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jeśli chodzi o sklep agata meble to zamowilismy w nim komode i jest takiej samej jakości jak te ze sklepu. Szału nie było i nawet musieliśmy odmieniać jedną z desek bo komoda wyglądała jakby była krzywa :-/ a na reklamacje od momentu zwrotu do sklepu (bo jeszcze musieliśmy kombinować jak zwròcić im deske o dł 2,2 bo przywieźli ale już nie odbieraja jak coś nie tak) czekaliśmy około 2tyg i tak mieliśmy przez ten czas jeden pokòj jak pobojowisko

Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ja pracowalam w firmie produkujacej mebel nie w salonie meblowym ;-)
    Dla mnie ta szafa nie jest droga ale to plyta wiorowa wiec w sumie cena odpowiednia, my produkowalismy meble drewniane wiec za nasz odpowiednik trzebaby zaplacic ok 10tys zl, nie wiem czy za zrobienie tej szafy zaplacicie taniej wydaje mi sie ze nie, bo meble produkowane tasmowo sa zawsze tansze chyba ze znajdziecie naprawde dobra oferte :-)

Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Magda jeśli chodzi o sklep agata meble to zamowilismy w nim komode i jest takiej samej jakości jak te ze sklepu. Szału nie było i nawet musieliśmy odmieniać jedną z desek bo komoda wyglądała jakby była krzywa :-/ a na reklamacje od momentu zwrotu do sklepu (bo jeszcze musieliśmy kombinować jak zwròcić im deske o dł 2,2 bo przywieźli ale już nie odbieraja jak coś nie tak) czekaliśmy około 2tyg i tak mieliśmy przez ten czas jeden pokòj jak pobojowisko

Nasza firma nie wymagala zwrotu wadliwych elementow ale za to na czesc zamienna kkienci nieraz czekali ok miesiaca dwoch jak byl skomplikowany element wiec nie narzekaj :P a ja w dziale reklamacji pracowalam wiec sie nasluchalam od klientow ze hoho :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 11:57

Jus1985, Aggie lubią tę wiadomość

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Nasza firma nie wymagala zwrotu wadliwych elementow ale za to na czesc zamienna kkienci nieraz czekali ok miesiaca dwoch jak byl skomplikowany element wiec nie narzekaj :P a ja w dziale reklamacji pracowalam wiec sie nasluchalam od klientow ze hoho :P
    Nie narzekam ;-)
    Moja kolezanka na prowadnice do szafy wnekowej i polki czekala 3 miesiące wię nie było tak źle ale z tym oddaniem płyty to masakra nam sie do samochodu nie mieściła a baba ze sklepu mówiła żeby na tylnie siedzenie wrzucić :-O 2,2 m :-O

Camille87 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Camilla :) narazie to sie dopiero zastanawiamy nad tym. Moja mama ma znajomego co u niej robil na zamowienie pawlacze do przedpokoju. Jestem ciekawa ile by wyszla taka szafa u niego.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.

Czytam Was mimo ze rzadko cos tu u Was wpisuje:)
    Chcialam sie podzielic ze dzis mi sie 3 trymestr zaczal i jakos tak mnie mega ekscytacja ogarnela!
    No i przerazenie tez zaczyna mnie gonic:)

Aggie, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni&, MILA, celia lubią tę wiadomość

t60z7qg.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Hej
    My wczoraj jak wyjechalismy do tesciów z mezem o 8 tak wrociliśmy o 22 do domu od razu sie polozylam bo bylam strasznie zmeczona.

oj widzę ze byl poruszony temat położnej, nie bede juź też drążyć tematu, powiem tylko ze ja tez nie bede miala wykupionej poloznej, ale bede miala znajoma mojej teściowej na oddziele, ktora tam pracuje. 1500 zl to stanowczo za wysoka cena...!

Ja jeszcze nie mam przewijaka, myśle, że już niedlugo zaczne sie rozglądać.
    Moni gratuluje III trymestru ;)

Z tą eurowizją to jaka porażka...nawet nie wiem jak to skomentować...;/

Aggie ja też ostatnio budze sie często na plechach...niestety, nigdy nie lubiłam spać na bokach więc pewnie robię to nieświadomie przez sen.

Jus dobrze że u Ciebie wszystko ok, bo już się martwiłyśmy !

Ja zjadłam pączka i wypiłam inke, na dworzu zimno więc nie wychodze;/

Ruda27, Dodi, Moni&, Jus1985, celia lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
‹‹ 1051 1052 1053 1054 1055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ