Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!!! W tej dziczy 2 dni temu skończył mi sie internet i na tel i na iPadzie więc nie mogłam zajrzeć
teraz podłączylam sie na chwile do sąsiada aby zobaczyć co u Was.
Daria ja tez teraz kocham arbuzy. Ostatniego kupiłam w biedronce i jest mega pysznypo drugie tez mam problem bo budze sie w nocy na plecach i boje sie ze uduszę mała albo coś i to potworne ale przecież śpię w rogalu i nic, a mam takie wyrzuty .... I prawdę mówiąc nie wiem co robić. Ale Kamilka mnie pocieszyła, one są silne, tylko ze mimo wszystko jest strach.
Jus super ze u Ciebie wszystko okeymam nadzieje ze Ci sie ułoży
Dzis wracam do domu sie oprać bo i pogoda do kitu.Jus1985, Camille87, Ruda27, Magda2013, Aggie, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
ja juz od 3 spalam z przerwami i sie denerwowalam bo moj maz jechal po 4 na ryby.. i sie martwilam czy dojedzie bezpiecznie..ale dojechal
u mnie pogoda do d...
co 5 min albo slonce albo ulewa.
Camilla ja jeszcze sie nad tym wozkiem zastanawiam http://allegro.pl/camarelo-carmela-3w1-jak-carera-extra-gratisy-i4200099657.html Ogladalam go na zywo...i nawet sie fajnie prezentuje,fajna ma gondole z tym podgladem z przodu i gleboko naciagana bude,ktora mozna sobie regulowac.
Z tylu tez ma taka siateczke do wentylacji. Tylko troszke drogi jak na moje wydatkiBo tak naprawde to Carera a Sevilla sie niczym nie roznia..tylko kolorami. A ten co teraz pokazuje to jest nowosc 2014 i ma ten podglad dodatkowo.
Camille87, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMila to cos to facet ktory chce byc kobieta tylko brody nie ogolil
Masakra ... Najgorsze to ze nawet Izrael z Jerozolima dali mu 12 pkt a Bog patrzy i kreci glowa...
Madzia ladnie sie tak do sasiada wpinac?
Nie ma sie co martwic kurna a te patologiczne matki myslicie ze zastanawiaja sie czy spia na plecach?a dzieci zdrowe..
Moj synus tak szaleje ze hoho caly brzuch lata skubaniec jedenWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 11:10
Ruda27, Aggie, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus ciesze sie ze sie odezwalas! Ciekawa bylam co u Ciebie.. A widze jest dobrze i przeprowadzilas sie do swojego, super!
Ja jeszcze nic siary nie mialam.. Czekam dalej
Madzia fajnie ze zlapalas neta od sasiadaTobie to fajnie na tej przystani!
pamietaj, czekamy na zdjecia
Mila zazdroszcze takiej sasiadki, tyle rzeczy dostac..
Ja leze, maly tak fika ze szokCamille87, Magda2013, Jus1985, Dodi, Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quendi mi tez leci taki przezroczysty plyn z piersi..nie wiem co to moze byc? ale nie duzo..jak scisne brodawke lekko.
Jus witaj spowrotemfajnie ze u was jakos sie uklada.
Co do spania to mi sie jednak spi na lewym boku najlepiej,potem na prawym a najgorzej na plecach bo zaraz mam dusznosci. Tez sie nieraz obudze na plecach to zaraz sie na lewy bok przekrecamwogole juz nie wiem jak mam lezec bo jak za dlugo leze na jakims boku to mnie wszystko boli.
Mila ale udalo Ci sie ciuszki zdobycfajnie
A mi sie dzis snilo ze moj brzuch sie zrobil jakis sflaczaly..ze zostala tylko skora..i pod nia byla tylko moja corcia. Nawet bez wod plodowych. I widzialam jak sie wszystko odznacza..stopki,raczki. Wiec zlapalam te dwie stopki przez skore i do mojego meza mowie ze ma szybko zrobic zdjecie poki je trzymam. Potem widzialam jej paluszki u rak a one wygladaly jak od kosciotrupa-bez skory i bez miesni. Okropnie to wygladalo.
Eh..co za sny mamy
Daria moj maz tez tak samo mowi ze na jedzenie sie nie zalujeJus1985, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wogole wczoraj bylismy w sklepie meblowym i ogladalismy taka duza szafe http://www.agatameble.pl/produkty/produkt/szafy/szafa-tokyo
zeby kupic do naszego pokoju albo zrobic na zamowienie. Wtedy mebloscianke bysmy wyrzucili..biurko tak samo. Byla by tylko ta szafa,komoda pod tv i naroznik i lawa.
A chodzi nam o to zeby gdzies pomiescic nasze ubrania a ta szafa jest dosyc pojemna. Bo reczniki i posciel mam teraz u babci w pokoju a reszte ubran u nas. Jeszcze musze gdzies ulozyc malej ciuszki-to albo powyciagam moje z szaf i dam je do babci a na to miejsce ciuchy malej albo od razu malej do babci a swoich nie bede ruszac.
Camilla Ty pracowalas w takim salonie meblowym jesli dobrze kojarze?to lepiej dac na zamowienie szafe zrobic czy kupic ?
Ruda27, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
Magda jeśli chodzi o sklep agata meble to zamowilismy w nim komode i jest takiej samej jakości jak te ze sklepu. Szału nie było i nawet musieliśmy odmieniać jedną z desek bo komoda wyglądała jakby była krzywa
a na reklamacje od momentu zwrotu do sklepu (bo jeszcze musieliśmy kombinować jak zwròcić im deske o dł 2,2 bo przywieźli ale już nie odbieraja jak coś nie tak) czekaliśmy około 2tyg i tak mieliśmy przez ten czas jeden pokòj jak pobojowisko
Camille87, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda ja pracowalam w firmie produkujacej mebel nie w salonie meblowym
Dla mnie ta szafa nie jest droga ale to plyta wiorowa wiec w sumie cena odpowiednia, my produkowalismy meble drewniane wiec za nasz odpowiednik trzebaby zaplacic ok 10tys zl, nie wiem czy za zrobienie tej szafy zaplacicie taniej wydaje mi sie ze nie, bo meble produkowane tasmowo sa zawsze tansze chyba ze znajdziecie naprawde dobra oferteMagda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Magda jeśli chodzi o sklep agata meble to zamowilismy w nim komode i jest takiej samej jakości jak te ze sklepu. Szału nie było i nawet musieliśmy odmieniać jedną z desek bo komoda wyglądała jakby była krzywa
a na reklamacje od momentu zwrotu do sklepu (bo jeszcze musieliśmy kombinować jak zwròcić im deske o dł 2,2 bo przywieźli ale już nie odbieraja jak coś nie tak) czekaliśmy około 2tyg i tak mieliśmy przez ten czas jeden pokòj jak pobojowisko
Nasza firma nie wymagala zwrotu wadliwych elementow ale za to na czesc zamienna kkienci nieraz czekali ok miesiaca dwoch jak byl skomplikowany element wiec nie narzekaja ja w dziale reklamacji pracowalam wiec sie nasluchalam od klientow ze hoho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 11:57
Jus1985, Aggie lubią tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Nasza firma nie wymagala zwrotu wadliwych elementow ale za to na czesc zamienna kkienci nieraz czekali ok miesiaca dwoch jak byl skomplikowany element wiec nie narzekaj
a ja w dziale reklamacji pracowalam wiec sie nasluchalam od klientow ze hoho
Moja kolezanka na prowadnice do szafy wnekowej i polki czekala 3 miesiące wię nie było tak źle ale z tym oddaniem płyty to masakra nam sie do samochodu nie mieściła a baba ze sklepu mówiła żeby na tylnie siedzenie wrzucić2,2 m
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Czytam Was mimo ze rzadko cos tu u Was wpisuje:)
Chcialam sie podzielic ze dzis mi sie 3 trymestr zaczal i jakos tak mnie mega ekscytacja ogarnela!
No i przerazenie tez zaczyna mnie gonic:)Aggie, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni&, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Hej Hej
My wczoraj jak wyjechalismy do tesciów z mezem o 8 tak wrociliśmy o 22 do domu od razu sie polozylam bo bylam strasznie zmeczona.
oj widzę ze byl poruszony temat położnej, nie bede juź też drążyć tematu, powiem tylko ze ja tez nie bede miala wykupionej poloznej, ale bede miala znajoma mojej teściowej na oddziele, ktora tam pracuje. 1500 zl to stanowczo za wysoka cena...!
Ja jeszcze nie mam przewijaka, myśle, że już niedlugo zaczne sie rozglądać.
Moni gratuluje III trymestru
Z tą eurowizją to jaka porażka...nawet nie wiem jak to skomentować...;/
Aggie ja też ostatnio budze sie często na plechach...niestety, nigdy nie lubiłam spać na bokach więc pewnie robię to nieświadomie przez sen.
Jus dobrze że u Ciebie wszystko ok, bo już się martwiłyśmy !
Ja zjadłam pączka i wypiłam inke, na dworzu zimno więc nie wychodze;/Ruda27, Dodi, Moni&, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif