Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi gratuluje 3 trymestru
Madziu, fajna ta szafa, i w naszym stylu mniej wiecej, jakbym nie miala wbudowanego dziadostwa to sama bym sie na taka skusila :)wyglada na pozyteczna i pojemna
Jus fajnie ze wrocilas i ze sie uklada u Ciebieczas najwyzszy
To panowie moi poprzestawiali w sypialnii to chyba jednak ostatnie ustawienie
pokoj sie powiekszyl (po poprzednim ustawieniu wydawal sie ciasny) i mam mnostwo miejsca dla malej jak juz zacznie raczkowac, albo gdzie polozyc mate edukacyjna
teraz tylko trzeba bedzie poodsuwac
i pomalowac, ale to dopiero jak mi pieniazki przyjda, i pokoj bedzie skonczony
Ruda27, Camille87, Dodi, Magda2013, Jus1985, celia, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Cholera napisałam i mi sie skasowalo!!! Aaaaaa!!!!
Sąsiada wykorzystuje?? To sknera! Nie chciał dac bo niby nie umie wifi wystawiać bo coś tam, to mu powiedziałam ze ja umiem i sama sobie zrobiłami gdyby nie to ze ciężarna to by nie dał, ale bal sie zemsty szczurów chyba
haha nie miał wyjścia
A moi Panowie: W i moj tata popłynęli na rybyzmokli jak kury
heh
Daria obiecałam zdjęcia to bedąale niech wyjdzie słoneczko bo póki co to smutno jakoś i nie jest ładnie
poczekam na lepsza aurę
Jejku jak widzę ze wy juz łóżeczka, komody, przewijaki macie to aż mam wrazenie ze to ja ze wszystkim nie zdarzeamela, Ruda27, Aggie, Camille87, Dodi, Magda2013, Moni&, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
Madziu ja też jeszcze nie mam łóżeczka, przewijaka czy komody. Czekam aż za miesiąc bedzie mogła wejsc ekipa do domu i bedzie robić poddasze, dopiero wtedy zaczne coś kupować ;)Mam za to dużo ciuszków, troche rzeczy dla siebie do szpitala, kosmetyków dla małej i takich rożnych pierdoł
Madzikovy, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMadzia ja tez jestem w tyle. Mam tylko ubranka i lozeczko( ktore dopiero bedzie uzywane od polowy wrzesnia wiec musze drugie i tak kupic zeby stalo u mamie na czas po porodzie).. Zdazymy z zakupmami spoko
Aggie fajnie ze sobie poukladaliscie i jestes zadowolona!
My ogladalismy filmiki o porodach, o ciazy i maluszkachteraz maz mnie znowu zostawil, gdyby nie brzudka pogoda i ze pada bylabym bardziej zla. Coraz mniej mi sie to podoba.. Ale pozneij do restauracji idziemy
Jeszcze troche i w polsce sobie odbije z rodzinka i znajomymi
Domi gratuluje 3 trymestru!Aggie, Camille87, Dodi, Madzikovy, Magda2013, Moni&, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
No wlasnie Amelka ja tez będę miała remont dopiero na początku czerwca jakoś i dopiero wszystko kupie bo póki co nawet nie mam tego gdzie magazynować. I jest cieżko. Ale jak napisała Ruda
zdarzymy
no w sumie u mnie ta cesarka na koniec lipca ale i tak starczy czasu
amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Oczywiscie krzesla mam stare i to sa babci no ale babcia nie ma co z nimi zrobic i stoja u mnie.A ta czerwona kanapa to mial byc naroznik ale ze nie bylo takiego malego w tym programie wiec wstawilam ta kanape. I naprzeciw tej nowej szafy mialby stac wozek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda faktycznie po zmianie wydaje sie byc wiecej miejsca
Kurde wybwszystko w jednym pokoju bedziecie miec i dacie rade a ja mam trzy pokoje i cigale narzekam ze na nic nie mam miejscachyba czas na remanent i wyrzucenie coniektorych rzeczy
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia myslalam ze tylko ten pokoj macie. Takze spoko, pomiescicie sie bez problemu
widze pokoj z lozeczkiem gdzie spicie tez fajnie
My narazie sie bedziemy w jednym trzymac.. W salonie w sumie, tu spimy i tu bedzie lozeczko ale to akurat pol roku, pozniej wyjazd do polski i tam to juz nie wiem gdzie i jak.. Jak u tesciowej to w 1 pokoju ehhh
Kamila haha tak jest zawszeMagda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja juz tez duzo rzeczy powywalalam a jeszcze i tak sporo tego zostalo. W blokach niestety jest ciasnota
trzeba dobrze pokombinowac zeby sie pomiescic. Teraz dojdzie lozeczko i wozek a to tez duzo miejsca zajmuje. Niestety musze wywalic co nieco zeby byla jakas przestrzen
celia lubi tę wiadomość
-
Czlowiek im wiecej ma miejsca tym wiecej gratow ustawia
Daria no tak na styk. A nawet jak tej szafy nie kupimy to i tak biurko musze wyrzucicbo przeciez wozek nie bedzie stal na srodku pokoju to juz wogole nie bedzie sie szlo jak ruszyc
a tak ustawie go pod sciana.
Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe jak zwykle? A co mu tak slabo idzie?
Moj maz za kazdym razem tyle ryb przywozi a potem smazenie do nocy w calym mieszkaniu smierdzi i czasem wolalabym zeby nic nie zlapal
My sobie zjedlismy drugie sniadanie i arbuzaleze i ogladam x factora ale chyba sie troche zdrzemne bo za.wczesnie jednak wstalam
Ale slonko wyszlo u nasMagda2013, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość