Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPositive kochana napewno dadza Cie tam gdzie powinni.. Nie martw sie jeszcze tym na dodatek..
Mysla i jestesmy z Toba! Pisz do nas jak tylko bedziesz miala mozliwosc! Sciskam mocno :*
Kada fajne te koszeja mam takie male
Aggie ladny wozek i kolor najbardziej mi sie podobaAggie lubi tę wiadomość
-
Witam się wieczornie
My dziś byliśmy w kinie na Powstaniu Warszawskim, bardzo poruszający film, polecam. Choć maleństwo trochę się bało szczególnie wystrzałów, bo sporo mnie kopała.
W ogóle śmialiśmy się z moim M, że mała już się ukulturalniła do granic, bo w ciągu 3 miesięcy bała w filharmonii, teatrze muzycznym, operze, teatrze, kinie i na kilku koncertachWcześniej tak często nie chodziliśmy
Jus miło Cię "usłyszeć"Super, że już mieszkacie razem i mam nadzieję, że z tymi innymi kłopotami, o których wspomniałaś dasz sobie szybko radę.
Madzikovy my oboje zazdrościmy Wam przystani, bo też zapaleni wędkarze jesteśmyNiecierpliwie czekam na fotki.
Madzia2013 ja póki co mam podobne typy na wózkiTo camarelo mi się podoba, ale zapowiedziałam niemałżowi, że wózek wybiera on, co by się trochę zaangażował w proces
A co do nowej szafy, bardzo dobry pomysł, dużo więcej przestrzeni da
DomiIRL gratuluję 3 trymestru, u mnie już za tydzieńAż trudno uwierzyć
Odzywaj się częściej
Aggie Twój wózek też mi się bardzo podoba, ale chyba trochę za drogi jak dla mnieZobaczymy, co wyjdzie z analiz mojego mężczyzny
Z wyprawką, to błagam nie stresujcieJa mam kilka ubranek, łóżeczko i komodę ... that's all
Ale zrobiłam już sobie listę skompilowaną z kilku w internecie i zacznę proceder poszukiwania atrakcyjnych cenowo i jakościowo rzeczy
Taki mam plan na maj i czerwiec.
Positive kochana, będzie dobrze !!! Mocno ściskam kciuki i całym sercem jestem z WamiRuda27, Aggie, Moni&, Magda2013, Domi IRL, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
z wyprawki to ja mam wszystko bo musze byc przygotowana jezeli mojemu Synusiowi sie spieszy to powinnam byc aha byla u nas tesciowa przywiozla za interenet ale tylko 50zl a nie 75zl i wogole z nia nie gadalam maz na noc jechal a ona jeszce chwile zostala bo musiala szybko jechac do domu bo miala pilnowac blizniat z laska wpadla zobaczyc Emilke jak sie czuje z gipsem wrrr wkurza mnei takei cos a o mnie sie nic nie spytala jak sie czuje tylko jej powiedzialam ze mam kupe lekow silnych zeby postzrymac jakos wyskoki mojego synusia he a ona na to no to sie oszczedazaj i tyle wiec we mnie wree normalnie bo mi to kazdy gada wiec mi juz to wychodzxi dupa hehe a ledwo co wlazla to juz bo kuba i kacper maja zeby maja to umia tatmo wrrr no zesz przyjezdza raz na zasrany miesiac by mogla pogadac co u nas a nie tam u kogos cos
sorki ze pisze takie rzeczy ale musialam sie wyrzalic bo maz tez ma ja dosc powiedzilam ze musi w kalendarzu zapisac ze pzryjechala bez zapowiedzi -
Positive, kochana, nie stresuj sie czyms takim, poloza Cie tam gdzie trzeba, glowa do gora, mala sprawia wrazenie silnej
i nie chce zeby mamusia sie tak zamartwiala:-*
Daria, no mi ten kolor tez sie bardzo podoba, jak juz kiedys pisalam zwolennniczka rozu nie jestem, a ten jest najbardziej uniwersalny i mam erazenie ze taki skromny i przyjemny, tylko obawiam sie tego ze jest jasny i szybko bedzie sie brudzil:-P
-
Magda2013 wrote:Tak,kulki proteinowe
ale kupil tez robaki ostanio i kukurydze albo przynete i tez nic..
Madzia my (bo ja też łowię) gotujemy pęczak z cukrem waniliowym jako zanętę, a łowimy głównie na czerwone i białe robaki
Proszę ile tu wędkarskich zapaleńców
kada24, Magda2013, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
positive kochana jestem z Toba i trzymam za Was kciuki:* wszystko bedzie dobrze, poloza Cie tam gdzie bedzie to konieczne, bedzies pod fachową opieka i to jest najwazniejsze. córeczka jest silna to mamusia tez musi byc:)
kada olej tesciowa, nie warto przejmowac sie ludzmi niewartymi uwagi, nie mieszkasz z nia to tyle dobrze, przyszla pogadala i poszla w cholere a ty odpoczywaj:)
Monis
[/link]
-
mam ja szeroko i glebooookooo hehe mam jej dosc wygarnelam ostatnio jej i zna moje zdanie maz mnei wspiera tez juz ja ma gdzies gada jedno robi drugie ja mieszkam z swoimi rodzicami i o duzo lepiej maz tez ma dobry kontakt z moja mama i tata
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kajoni moja mama ma jeden taki kaftanik po mnie
ostatnio jak bylam u niej to mi go pokazywala. Mowila ze mialam go do chrztu zalozonego
a jaki malutki on jest..jejku
Quendi mi sie brzuch napina,twardnieje i puszcza. W czwartek mialam tak chyba z 5 razy w ciagu dnia i wzielam nospe. A dzis i wczoraj moze z 2 razy na dzien.
Aggie ja moze pojade jutro do tego sklepu. Tam maja Tako ale nie wiem czy taki model jak Ty wybralas. W razie co to zapytam
Positive jestesmy z Tobaja tez ostatnio lezalam na patologii.Byl to moj pierwszy pobyt w szpitalu w zyciu. Wszystko bedzie dobrze! Trzymam kciki
Kada nie kracz ze sie spieszy,przeciez to dopiero 26 tc. A co mowi lekarz ??
Domi gratulacje 3 trym
Celia my wspolnie chcemy wybrac wozektez szukam z tych tanszych..tzn tak do 1500zl.
Aggie, Domi IRL, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
no tez gada ze sie spieszy i musimy go troche stopnac mam luteine 100mg aspargin i nospa forte i duzo odpoczywania teraz mam znowu wizyte wiec zoabczymy co i jak bo sie boje chce zeby do 35tyg wytzrymal