Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKada mi tez zawsze w kosciele slabo jakos i duszno..
Mu jednak nie jedziemy do restauracji. Bo tu maja przerwe i musielibysmy do 17.30 czekac, wiec zrobilismy sami taki pyszny byl ze ja pekne zarazale nic nie zostawilam
Teraz czas na odpoczynek
A wy jak tam laseczkiMoni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Byl juz chyba z 7 razy w tym roku i tylko raz cos przywiozl. Nie idzie mu to lowienie
Nawet jakies kulki kupil ostanio i nic.. chyba ma pecha
Jesli Twoj maz kupowal kulki proteinowe to prawdopodobnie poluje na karpie?
A to nie proste pewnie ... -
hej jestem juz w donu, wrocilismy od rodzicow, na obiad my zrobilismy kurczaka na butelce z piwa i ziemniaki pieczone do tego:) a ja zrobilam cos slodkiego kattofelki kakaowe z kokosem:P jestem obzarta. chcielismy isc na spacer ale wiac zaczelo wiec chyba sie nigdzie nie ruszymy juz.
mam dwie pizamy i szlafrok, kupie sobie moze jeszcze z dwie:)
kada to uwazaj, nie chodz najlepiej sama nigdzie.
domi fajnie ze sie odezwalas, zapraszamy czesciej:)
ja tez mam wrazenie ze ze wszystkim nie zdaze jak widze ile wy juz macie:P
mi siara czasem leci, wczoraj leciala tylko z jednej piersi zolty plyn, czasem leci przezroczysty.
sasiadka moich rodzicow urodzila przez cc syna, a miala byc coreczka:P musi kupowac mlekk bo nie ma pokarmu:/
a moj synus dzisiaj leniwy, kopie ale nie tak czesto. ale czulam go dzisiaj przy zebrach:)Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Właśnie wróciłam od Babci, nie miałam neta, więc mnie nie było. Niestety nie mam siły nadrabiać, oczy mi się zamykają. Widzę jedynie że dalej wózki w temacie i Jus wróciła
Ja kupiłam dwie pary rękawiczek niedrapek i dwa kaftaniki w Pepco, o które kiedyś Was pytałam, takie wiązane na szyi, ale te są z przodu i są bawełniane a nie jak teściowa mówiła, że jakieś batystowe. Może się przydadzą, drogie nie były.Moni&, Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
a ja dzisiaj taka śpiąca jestem jakbym cala noc nie spala, masakra ziewam co chwile:P i synus pewnie tez wiekszosc dnia przespi dlatego sie tak malo odzywa dzis. eh ta pogoda do bani nawet nigdzie wyjsc sie nie da:/ a przyszly tydzien ma byc to samo bleeeMonis
[/link]
-
Moni& wrote:Jus fajnie ze jestes, ciesze sie ze wijecie sobie gniazdko razem:)
Kajoni ja tych kaftanikow nie bede kupowac bo nie wiem czy to bedzie wygodne dla dziecka jak wiazane pod szyja
zrobie jutro zdjęcie, bo dziś nie bardzo mi się chce z łóżka podnosić
Ale one są takie zakładane, jedna poła na drugą, u samej góry zapinane na zatrzask a niżej dopiero się wiąże. http://www.babypol.pl/pl/p/KAFTANIK-koszulka-BAWELNA-biel-WIAZANY-62/842 coś w tym stylu
i w sumie kupiłam tylko 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 17:11
Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://allegro.pl/l-owal-kosz-na-pranie-koszyk-kosze-wys-48x45x33cm-i4215209736.html wlasnie sobie kupilam bo ogladalam w pepco te mniejsze koszyki byly po 30zl a tego duzego niebylo a na allegro caly zestaw hehe za 79zl
Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jaka cisza
Ja bylam u mamy, potem nawiedzilam siostre, w sumie tylko po to zeby zobaczyc siostrzenice, ktora jak sie okazalo spala, siostra znow cisnienie mi podnioslaale nie wazne, potem sama sie polozylam, bo jakas bez zycia jestem
Chyba decyzja zapadla jesli chodzi o wozekbedzie tako extreme
http://dino.sklep.pl/nowy/linki/wozki/z_gondola/tako_extreme_14/extreme.htm kolor 06wydaje sie najbardziej praktyczny dla mnie, i wyglada spoko, jednak obawiam sie koloru, ktory tez bylby ok biorac pod uwage ze chcemy kolejne dziecko za jakis czas
tylko obawiam sie brudnych lapek dzieciecych
czy ktoras z biegajacych po sklepach z wozkami, moglaby zapytac o mozliwosc dbania o czystosc tego wozka, i okreslic moze czy material wyglada na latwy do czyszczenia?
Glowa mi peka, plecy odpadaja... jezzzzuuu nie dam rady jeszcze tyle pracowac.celia, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
u mnie wariacje pakowanie i ryk średnio co pół godziny...
teraz boję się że nie będzie dla mnie miejsca na tej patologii i położą mnie na sąsiedni oddział (ginekologia)
Boże dziewczyny jak ja się boję... proszę myślcie jutro o mnie od samego rana... i mocno trzymajcie kciuki...
proszę pomódlcie się by położyli mnie na tą patologię i by wszystko było dobrze...
postaram się napisać jak już się ogarnę z grubsza...Camille87, Domi IRL, Dodi lubią tę wiadomość