Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy dopiero wrocilismy od tesciow ale nadrobilam
Byl gril ale troche wialo wiec w zasadzie posiedzielismy ze dwie godzinki i poszlismy do domu
Daria, tak zdarzylo mi sie ze kopnal w zebra ale to jak lezalam na boku
Tak to mi sie wydaje ze lezy w poprzek caly czas na srodku brzucha mniej wiecej..
Quendi ja mam skurcze ostatnio bardzo rzadko, ale to twardnieje na chwile macica i puszcza po kilku sekundach, bezbolesne sa niegrozne
Celia moj maz tez albo kupuje kukurydze waniliowa albo gotuje peczak z zapachem do ciasta waniliowym plus robaki biale i czerwone
Celia Ty jestes/bylas w Brajnikach?
Mika looknij nanwozek camarelo carmela - z wygladu bardzo podobny do carera a kolorki moim zdaniem ladniejszeu nas wygrywal sevilla ale Madzia mnie natchnienia na carmelo
Cos jeszcze mialam napisac ale wylecialo mi z glowy
Juz po jutrze wizyta! Juhuuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 21:48
Ruda27, celia, Moni&, Moni&, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille byliśmy tam
W zasadzie raz, a czemu pytasz?
Dziewczyny tak ogólnie przeglądam informacje o wózkach. I też mi się spodobał ten camarelo, a tu trafiam na takie opinie, co Wy na to?http://forum.gazeta.pl/forum/w,101614,149041301,149041301,Tutek_Adamex_czy_Camarelo_.html
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Camille, u mnie na odwrot
ja mialam boba bardzo krotkiego, i probuje zapuscic, nie powiem, ciaza w tym pomaga
ale i tak przez pierwsze pare miesiecy wygladalam jak sierota, nic z tym nie mozna bylo zrobic
A masz jakas fryzurke upatrzona?
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
amela wrote:Domi IRL ciesze się, że u Was wszystko ok, szkoda, że tak rzadko do nas zaglądasz ;(
Dzieki.
Postaram sie teraz czesciej.
Ciagle pracuje jeszcze wiec mam nie zaduzo czasu, a wysypiac sie tez trzeba:)
Ale teraz powinnam miec juz coraz wiecej czasu:)Camille87, celia, Moni&, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia bo ja mieszkam 16km od Brajnik
myslalam ze moze sie urlopujesz hehe
W razie jakbys sie wybierala to daj znac
Co do wozkow - mi sie wydaje ze ile osob tyle opinii - babka pisze ze szybko sie zużywa ale nie wiadomo jak ona go uzytkowala.. ja akurat szanuje wiec mam nadzieje ze sie nie rozpadnie a foteliki sa z firmy safety at1st to ponoc dobra firma (prod maxi cosi chyba?) Poza tym nie musimy kupowac 3w1
Aggie chce obciac na rowno do ramion ewentualnie przody lekko dluzsze zostawie cos takiegoja mam dosc dlugie wlosy ale zniszczone koncowki mimo ze nie susze ich ani nie prostuje a nakladam serum na koncowki po kazdym myciu
brzydko to wyglada jak siano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:05
celia, Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila to czekamy na zdjecie po fryzjerze
Ja tez znowu scinam, mialam zapuszczac ale nie idzie.. Sa okropnemoj woli zebym tez miala krotkie jak kiedys i czarne.. Wiec po porodzie farbuje
Co do wozkow, zawsze sa rozne opinie..Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasne wstawie fotke
mam nadzieje ze mi jutro nie przejdzie i nie stchorze
ale raczej jestem zdecydowana nie chce juz cieniowac tych wlosow..
Daria moja kolezanka ma taka fryzurke jak Ty i tez miala zapuszczac a ostatnio znow podzielaciezko jest zapuscic wlosy z takiej fryzurki bo jak straci forme to sie slabo wyglada a trzebaby przetrwac kilka dobrych miesiecy ...
Fajnie ja po porodzie moze jakos rozjasnie czy cusRuda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzasem chce sie zmiany bo fryzura czy kolor sie nudzą ale jak sie dobrze czujesz w krotkich to pewnie
Ja cale zycie albo stopniowalam albo cieniowalam i zawsze ta sama dlugosc i mam dosyc raz mialam sciete do brody na prosto... tym bardziej ze mi sie koncowki rozdwajaja mam dosyc tych wlosow.. -
ruda czemu nie farbujesz juz po porodzie czasu nie bedziesz miec ja co to gadam ja sie farbuje i obcinam teraz w piatek poprostu sie przypominasz fryzjerce ze jestes w ciazy i chcesz lagodniejsze farby wiem co gadam bo jestem fryzjerka i firma kemon ma lagodne farby i la biostetiq