WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam glukoze... sie zastanawialam czy siedziec do pozna i jesc :P ale jestem zbyt spiaca na to chwile... moze przebudze sie przed 12 i cos jeszcze bede mogla wszamac... az sie boje :( dobranoc :*

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! No i wróciłam :) ale jak wyjezdzalismy to złapał nas taaaaki deszcz i grad ze szok. Ale fajnie byc juz w domu :)
    Kamila mam nadzieje ze jednak nie uciekniesz od fryzjera :) hah
    Positive jesteśmy z Tobą wszystkie <3 nie płacz Kochana bo musi byc dobrze !
    Celia no wędkarzy/wedkarek tu nie brakuje :) na pewno dodam zdjęcia w najbliższym czasie ale pogoda potworna, dziś cały dzien lało z niewielkimi przerwami, wiatrzysko straszne wiec nie biegłam z telefonem :) ale jak bedzie słoneczko to zrobię foty :)
    Moja mala dziś jest strasznie leniwa...oj jakie to irytujące...

Camille87, Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada wiem ze mozna w ciazy, ale narazie nie czuje potrzeby az takiej.. Po porodzie te pol h bedzie czasu bo mi siostra farbnie. A chce miec swieze na sesje zdjeciowa :P

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no chyba ze siostra ratuje jak na 1 kolor bo ja mam pasemki i kolor hehehe

Ruda27 lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie chyba 8 godzin przed pobraniem najpozniej ostatni posilek, looknij w necie a na ktora masz pobranie??

• Moni& Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila super, ze dzien milo spedzilas:) czekamy na fote po fryzjerze, idziesz na zywiol, odwazna mamusia hehe:) ja po porodzie chce zafarbowac wlosy na jakis bardzo ciemny braz, jakis kasztan. zawsze mi sie czarny podobal ale M nie chce zebym miala czarne wlosy, bede zbyt grozniw wygladac:P z fryzurka bym tez cos zrovila alw sama nie wiem co:( ostatnio podcinalam troche wlosy wiec do porodu juz nic nie zrobie. Daria mi soe Twoja fryzurka straszniw podoba ale mi taka nie pasuje, ze wzgledu na moj okragly ksztalt twarzy wrr chyba ze schudne kg z ciazy plus jeszcze jakies 10 kg :P
    kurde dzisiaj odczuwam bol zoladka, szczegolnie podczas schylania nie wiem czy tak go dzisiaj rozciagnelam czy co:/ od jutra jakas zdrowsza dietka chyba.
    co do skurczy to mi brzuch twardnieje na chwilw i puszcza ale nic nie boli, tak 1-2 razy dziennie sie to zdarza albo mam twardy jak mam pelny pecherz.
    no i kurde zgage mam znowu dzis:/
    kada to ten maly niecierpliwy ale wytrzyma jeszcze spokojnie:)
    lece spac dobranoc mamuski:* :)

Camille87, Madzikovy, Ruda27, celia, Dodi, MILA lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa leze i leze i nic....Boże......

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja gdzies czytalam zeby 12 h przed glukoza nie jesc wiec moze zapchaj zoladek woda zeby ptem sie nie stresowax wynikiem niepotrzebnie albo przekąs jakies otreby czy cos.
    Madzia moj synek dzisiaj tez jest leniwy, zreszta ja tez dzisiaj senna caly dzien:P
    Daria nie umiem sie przyzwyczaic do Twojego avatara:P jest sliczby ale tak to jest ze wzrokowcami hehe:P

Madzikovy lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ee tam az taka odwazna to nie jestem ;)

Madzia mialas aktywny dzien dzis?
    Ja jak duzo sie ruszam to Kubus tez leniwy, nawet jak sie tylko duzo kszatam po mieszkaniu ;) spokojnie :)

Madzikovy, Moni& lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis ale moja miała juz wczoraj leniwy dzien i zaczynam panikowac.....
    Daria ma przecież cały czas ten sam avatarek. :)

Camille87 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia mysle ze warto cos zmieńic z fryzurka.. Jakos musimy sobie poprawiac humor i podnosic samoocene mimo przybywajacych kg :D chociaz kobiety w ciazy sa mega atrakcyjne :D
    Monia dobranoc! :) do jutra :)
    Madzikovy bez stresow.. Napewno mala jutro sie odezwie! Sporbuj jej lekko popukac moze albo zjedz cos po czum wiesz ze reaguje.

Madzikovy, Moni& lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    Aga ja gdzies czytalam zeby 12 h przed glukoza nie jesc wiec moze zapchaj zoladek woda zeby ptem sie nie stresowax wynikiem niepotrzebnie albo przekąs jakies otreby czy cos.
    Madzia moj synek dzisiaj tez jest leniwy, zreszta ja tez dzisiaj senna caly dzien:P
    Daria nie umiem sie przyzwyczaic do Twojego avatara:P jest sliczby ale tak to jest ze wzrokowcami hehe:P

Zmienilam :P

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila no właśnie nie... Dziś dużo leniuchowalam... Ale jak sie obudziłam o 3:30 w nocy to mała brykala... Wiec ona moze w nocy szaleje...ale ja nie wiem, trochę dziś popukala, ale nie za dużo.

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Monia o co chodzi z tym avatarkiem Darii :-)

Pic za duzo tez nie wolno przed pobraniem!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmienilam na chwile awatara ale pozniej wrocilam do starego :P
    Madzia wazne ze cos popukala.. Zobaczysz jutro bedzie znowu mocniej brykac :)

Camille87, Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy wrote:
    Kamila no właśnie nie... Dziś dużo leniuchowalam... Ale jak sie obudziłam o 3:30 w nocy to mała brykala... Wiec ona moze w nocy szaleje...ale ja nie wiem, trochę dziś popukala, ale nie za dużo.

Skoro popukala to ma sie dobrze, musi! Jakbys jej w ogole nie czula caly dzien moglabys sie martwic ja pewnie tez bym sie martwila a tak to mysle ze taki dzien :) jutro bedzie szalec zobaczysz :-)

Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda juz zjadłam arbuza i nic... Ale poszturchalam ja i ....chyba sie przełożyła i dalej cisza :)

Ruda27, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Ja zmienilam na chwile awatara ale pozniej wrocilam do starego :P
    Madzia wazne ze cos popukala.. Zobaczysz jutro bedzie znowu mocniej brykac :)

To bardzo szybko musialas to zrobic bo tylko Monia to zarejestrowala :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:41

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszki uciekam! Do jutra <3

Camille87, Madzikovy, amela, Dodi, MILA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do jutra! Dobranoc!
    Ja tez sie zbieram do mycia! :*

Madzikovy, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość

‹‹ 1056 1057 1058 1059 1060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ