Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha! No i wróciłam
ale jak wyjezdzalismy to złapał nas taaaaki deszcz i grad ze szok. Ale fajnie byc juz w domu
Kamila mam nadzieje ze jednak nie uciekniesz od fryzjerahah
Positive jesteśmy z Tobą wszystkienie płacz Kochana bo musi byc dobrze !
Celia no wędkarzy/wedkarek tu nie brakujena pewno dodam zdjęcia w najbliższym czasie ale pogoda potworna, dziś cały dzien lało z niewielkimi przerwami, wiatrzysko straszne wiec nie biegłam z telefonem
ale jak bedzie słoneczko to zrobię foty
Moja mala dziś jest strasznie leniwa...oj jakie to irytujące...Camille87, Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila super, ze dzien milo spedzilas:) czekamy na fote po fryzjerze, idziesz na zywiol, odwazna mamusia hehe:) ja po porodzie chce zafarbowac wlosy na jakis bardzo ciemny braz, jakis kasztan. zawsze mi sie czarny podobal ale M nie chce zebym miala czarne wlosy, bede zbyt grozniw wygladac:P z fryzurka bym tez cos zrovila alw sama nie wiem co:( ostatnio podcinalam troche wlosy wiec do porodu juz nic nie zrobie. Daria mi soe Twoja fryzurka straszniw podoba ale mi taka nie pasuje, ze wzgledu na moj okragly ksztalt twarzy wrr chyba ze schudne kg z ciazy plus jeszcze jakies 10 kg
kurde dzisiaj odczuwam bol zoladka, szczegolnie podczas schylania nie wiem czy tak go dzisiaj rozciagnelam czy co:/ od jutra jakas zdrowsza dietka chyba.
co do skurczy to mi brzuch twardnieje na chwilw i puszcza ale nic nie boli, tak 1-2 razy dziennie sie to zdarza albo mam twardy jak mam pelny pecherz.
no i kurde zgage mam znowu dzis:/
kada to ten maly niecierpliwy ale wytrzyma jeszcze spokojnie:)
lece spac dobranoc mamuski:*Camille87, Madzikovy, Ruda27, celia, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Aga ja gdzies czytalam zeby 12 h przed glukoza nie jesc wiec moze zapchaj zoladek woda zeby ptem sie nie stresowax wynikiem niepotrzebnie albo przekąs jakies otreby czy cos.
Madzia moj synek dzisiaj tez jest leniwy, zreszta ja tez dzisiaj senna caly dzien:P
Daria nie umiem sie przyzwyczaic do Twojego avatara:P jest sliczby ale tak to jest ze wzrokowcami hehe:PMadzikovy lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia mysle ze warto cos zmieńic z fryzurka.. Jakos musimy sobie poprawiac humor i podnosic samoocene mimo przybywajacych kg
chociaz kobiety w ciazy sa mega atrakcyjne
Monia dobranoc!do jutra
Madzikovy bez stresow.. Napewno mala jutro sie odezwie! Sporbuj jej lekko popukac moze albo zjedz cos po czum wiesz ze reaguje.Madzikovy, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:Aga ja gdzies czytalam zeby 12 h przed glukoza nie jesc wiec moze zapchaj zoladek woda zeby ptem sie nie stresowax wynikiem niepotrzebnie albo przekąs jakies otreby czy cos.
Madzia moj synek dzisiaj tez jest leniwy, zreszta ja tez dzisiaj senna caly dzien:P
Daria nie umiem sie przyzwyczaic do Twojego avatara:P jest sliczby ale tak to jest ze wzrokowcami hehe:P
Zmienilam -
Kamila no właśnie nie... Dziś dużo leniuchowalam... Ale jak sie obudziłam o 3:30 w nocy to mała brykala... Wiec ona moze w nocy szaleje...ale ja nie wiem, trochę dziś popukala, ale nie za dużo.
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Kamila no właśnie nie... Dziś dużo leniuchowalam... Ale jak sie obudziłam o 3:30 w nocy to mała brykala... Wiec ona moze w nocy szaleje...ale ja nie wiem, trochę dziś popukala, ale nie za dużo.
Skoro popukala to ma sie dobrze, musi! Jakbys jej w ogole nie czula caly dzien moglabys sie martwic ja pewnie tez bym sie martwila a tak to mysle ze taki dzienjutro bedzie szalec zobaczysz
Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Ja zmienilam na chwile awatara ale pozniej wrocilam do starego
Madzia wazne ze cos popukala.. Zobaczysz jutro bedzie znowu mocniej brykac
To bardzo szybko musialas to zrobic bo tylko Monia to zarejestrowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2014, 22:41
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny