Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry, czy dobry wieczór? moje dziecko już się wyspało i kazał wstawać na korytko:) z jednej strony się ucieszyłam, bo wczoraj jakiś zbyt leniwy był i już zaczęłam świrować. może jeszcze pośpimy, przecież kto to widział wstawać o 3.30!
amela, jeśli masz Tesco z produktami F&F to tam są fajne komplety i jest dużo ciuszków i promocji a dla dziewczynek to w ogóle raj, jest w czym wybrać.
A do tkmaxa muszę się wybrać, nawet nie wpadłam na to że tam są rzeczy dla dzieci i jakoś zawsze omijam ten sklep, za duży chaos tam panuje.
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
Hej
Ja dzisiaj pobiłam rekord sikania w nocymatko !!!!!!!!!! chyba z 10 razy w kibelku w nicy byłam
, a wcale tak dużo nie wypiłam przed snem
Aggie powodzenia na glukoziebędzie dobrze, nie stresuj sie kobieto
Ja po śniadanku już. Musze zrobić coś z włosami, makijaż, zawieźć córkę do szkoły i kierunek Lidl bo prawie echo w lodówce
Kada ty wg Belly zaczełaś 7 msc?? spieszy się to nasze belly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 08:40
Ruda27, amela, Aggie, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam:)
my juz z Nelka tez nie spimy
uciekam na sniadanie bo glodna jestem
Daria to sie nazywa wyprawka, skladajaca sie z 5,6 czasami nawet 9 ubranek dla maluszka, zerknij sobie na allegro, jest kilka ladnych kompletowRuda27, Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Doberek, moja mala od wczoraj jakas leniwa... znaczy sie wczoraj leniwa, cala noc cisza (ciezko mi sie spalo to wiem) i dzis cisza mimo ze jestem glodna jak wilk, a wtedy daje najwiecej czadu
w miedzyczasie mam wizyte z lekarka to powiem ze sie martwie, moze chociaz serduszko podslucha... Jeszcze nigdy nie bylo tak cicho, i brzuch mam strasznie obolaly, od wczoraj mam wrazenie jakbym okresu miala dostac... nie chce panikowac.. ale kuzwa boje sie..... lece sie ogarniac bo za pol godziny musze wyjsc. Trzymajcie kciuki :*
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki!
Ja dzisiaj tez dłuzej pospałam, mój poszedł do pracy, a ja dalej w kimono:)
Tak czytam i czytam wczorajsze posty i juz myslalałm, że jakiegoś schiza z tym avatarem Darii miałam
Aguś trzymam kciuki za glukozę i żebys posłuchała serduszka:) Mój maluszek wczoraj tez leniwy był, a z rana przeważnie szaleje a tu dalej cisza, popukał troche i to wszystko. Staram sie nie stresować, bo znowu nadeszły pewnie te leniwe dni któych żadna mamusia nie lubi.
Ja ubranek na razie tez nie kupuje, czekam na paczke od szwagierki, potem kilka sztuk jeszcze takich malutkich kupie, no a jak sie Kacpercio urodzi to sie juz bedzie na bieżąco kupowac:)Dodi, Ruda27, Camille87, Aggie, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
dzien dobry
Aggie powodzenia! Zarowno na glukozie jak i dobrych wiesciachpewnie Majeczka ma leniwca ostatnimi dniami, ale wiem co czujesz
Dziewczyny super macie typy wozkow i oczywiscie ile ludzo tyle opinii i byleby kazda z Was byla zadowolona z zakupu
Temat poloznych chyba wyczerpalyscie, wiec nie bede do Niego wracac....
Ruda kiedy wybywasz do Pl?
tyle na szybko a reszty i tak nie pamietam bo notatek nie bylo
Aha moze przy okazji pytanie dla chetnych dziewczyn: z jakiej firmy zamierzacie kupic badz kupilyscie butelki dla malenstwa i ile?Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi bede w piatek w polsce, ale tylko na weekend.. I pozniej w polowie czerwca i juz do porodu
Ja butelki Avent chce kupic, jeszcze nie mam. Ale planuje chyba 2, mam nadzieje ze bede karmila i nie beda potrzebne
Monia napewni sie maluszek odezwie.. Juz chyba kazda prźekonala sie ze dzieciaczki lubia miec swoje leniwe dni.. A my musimy byc cierpliwe hehWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 09:30
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc, jednak udalo mi sie zasnac
juz nawet po sniadaniu jestem bo bylam glodna jak wilk!
Ja na razie mam butelke jedna canpola ale planuje kupic tommy tippyone sa jak aventa szerokootworowe i antykolkowe smoczki ma
Aggie powodzenia!
Ja ide myc wlosy i powoli zbieram sie do fryzjeraRuda27, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
Dzieki Daria
ja tez o Aventach myslalam tylko ze sa znowu dwa rodzaje te natural drozsze i te wczesniejsze i tak sie zastanawiam....
Myslalam ze bedziesz teraz tez ciut dluzej a to tylko weekend teraz buuu...
Monia nie stresuj sieMoni& lubi tę wiadomość
-
Dzieki laseczki, mam nadzieje ze dla swietego spokoju da mi posluchac serduszka, chyba jeszcze nigdy tak nie panikowalam... A ja mam kilka butelek tommy tippie i kilka aventa, od siostry spadek.
Ja w busie, mdli mnie jak cholera, oby poszla ta ylukoza bez probkemu, o 10 mojego czasu mam wizyte z lekarka, to dam znac co i jak, objadajcie sie za mnieMoni&, Dodi, Ruda27, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
ja dostałam butelki od bratowej, bo oni chyba kupili hurtową ilość, firmy dr browns, antykolkowe. karmili tą butlą wcześniaka i byli zadowoleni, więc chyba dobra jest.
w ogóle moja mama się trochę ze mnie śmieje, że się zastanawiam jaki smoczek, butelka, materacyk, ona twierdzi, że kiedyś to było tak że smoczek to smoczek i nad czym tu rozkminiać i że marketing rządzi, bo jakoś i ja i moi bracia jesteśmy okazami zdrowia. pewnie trochę ma racji, ale żyjemy w takich czasach, mamy wybór więc wybieramy.
Aggie, czekam na wieści, chociaż pewnie mała ma lenia.
Moni&, Dodi, Aggie, Ruda27, Camille87, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Noo niestety, my tez często mamy leniwe dni więc i one mogą mieć
Daria jak będziesz w czerwcu w PL to trzeba jakieś spotkanie zorganizować
Aguś trzymam kciuki, dasz radę z tą glukozą! :* Objadłam sie za Ciebie - zjadłam dwa cukierki więcej
Ja jeszcze sie nie zastanawiałam nad buteleczkami, pewnie zasugeruję się Waszymi opiniami
Aga masz racje, kiedys nie było takiego wyboru i trzeba było brać to co jest, a teraz rządzi marketing, a nie zawsze to co droższe czy firmowe to lepsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 09:59
Dodi, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]