Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMońia tez uwazam ze trzeb sie spotkac! Bede od polowy czerwca wiec bedzie duzo czasu wiec cos zorganizujemy, jeszcze Kada, Dodi, Mila.. I kto ze slaska jest jeszcze?
Aga ale z Ciebie laska..
Ja zjadlam i ogladam filmiki na yt jak karmic dziecko, jakie pozycje, jak nosic dziecko itd
Positive kochana trzymaj sie dzielnie! Czekamy na dobre wiesci i nie stresuj sie tyle :*
Aggie bedzie dobrze z glukozaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 10:11
Dodi lubi tę wiadomość
-
....agapast....fajny masz ten brzusio
Czy Wam też szybko wysycha skóra mimo kremowania, balsamowania , oliwkowania???
Mnie strasznie, właśnie poleciałam do Rossmanna po masełko do ciała... Bo mój balsam jakoś w połowie dnia mi wysusza skórę....
Agapast...Czy masz FB ??? Bo nie wiem czy dziewczynki Cię zapraszały do naszego grona na FB
Przegapiłam parę stron...bo nie miałam internetu ....zatem ...pytam
Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
noo moj maluszek wreszcie dal kilka porzadnych kopniakow mamusi, zaraz humor sie poprawil:)
Daria to sie umowimy, za miesiac to jeszcze wieksze bedziemy hihi:) szkoda ze Niebieska z Tarnowskich or do Wroclawia uciekla to tez by byla:P
aga rozmiar brzuszka nie zawsze rowna sie wielkie dziecko, Twoja dzidzia napewno jest prawidlowych rozmiarow a Ty sie tylko ciesz ze tak zgrabniutko wygladasz!
moja kolezanka jak szla do porodu to nyslalam ze jest dopiero w 5-6 miesiacu bo taki maly brzuszek miala. kazda rosbie swoim tempem:)pekinka82, Ruda27, Camille87, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ta glukoza nie taka straszna, mdli mnie okropnie, ale zyje:-P czekam az oddadza moje notatki i bede mogla ruszac na kolejny oddzial.
Aga super wygladasz, nie masz czym sie przejmowactak jak pisza dziewczyny maluszek na pewno jest dobrych rozmiarow
pekinka82, Moni&, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
...Już zaakceptowałam
Aggie musi Cię dopisać do naszej tajniackiej grupy
Przeglądam wózki...Zastanawiam się nad stabilnością gondoli na ten system wpinania wózka one-click...Czy przypadkiem nie jest taka trzęsąca się... Czy jest naprawdę nieruchoma-stabilna-czego szukam. -
nick nieaktualny