Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja juz tez po sniadanku
znowu mialam sen o mojej corce,tzn kapalam ja we wanience i zamiast Maja mowilam do niej Daria hehe
Dodi ja mam kupiona jedna butelke antykolkowa z firmy Lovi.Chce kupic jeszcze jedna,zawsze sie moze przydac.
Positive
Madzikovy jak Twoja Zuzia ? skopala Cie porzadnie ?
Pekinka mi nie wysycha..smaruje sie tylko wieczorem po kapieli.Ale musze sobie chyba kupic cos na same piersi bo mi sie ciemne rozstepy pojawily
Agapast super figurkaamela, agapast, pekinka82, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Mam minimalnie wiekszy brzuszek od ciebie i tez sie martwilam ze jakis taki maly podlug innych brzuszkow co sie naoogladalam, ale to chyba nie ma znaczenia.
Moja kolzezanka szla do porodu w lutym imiala malutki- w szpitalu mysleli 7 miesiac a ona urodzila zdrowa normalnych rozmiarow coreczke:)Dodi lubi tę wiadomość
-
ja tez lubie kremy i balsamy z Dove, Garnier tez jest ok
Mój mąż sie kilka razy zalapał na falowanie brzucha i kopniaczki, ale czasem jak akurat mówie mu patrz jak kopie to KAcper uparciuch przestaje
pytanie z innej beczki: jakich rozmiarów kupujecie/kupiłyście łóżeczko? 120x60 bedzie chyba ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 11:34
pekinka82, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ruda ja się chętnie piszę na spotkanie jak będziesz w czerwcu
agapast zasugerowałam się tym, ze dziewczyny pisały iż mój jest mały a w porównaniu do Twojego hmm.... w każdym badź razie napewno masz innną figurę i może dlatego tak to wygląda tym bardziej, że piszesz iż nie należycie do małych ludzików
Pekinko ja na szczęscie nie mam suchej skóry i w sumei raz max. dwa razy dziennie się smaruję i tyle
Moni& no widzisz.... Kacperek sobie postanowił odpocząć a teraz już będzie fikał normalnieja mam łózeczko 140 x 70 cm
Moni&, Ruda27, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPekinka juz sikam
ale co tam, siedze w domu to moge
Co do suchej skory ja raczej nie mam, smaruje rano olejek kokosowy naturalny, wieczorem oliwka z rossmanai jest chyba ok!
Ja mam lozeczko 60x120
Kada moj tez sie czesto ucisza jak zaczynam filmowacchociaz wczoraj chwilke mi sie udalo zlapac
Dodi, pekinka82, Moni&, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi bardzo ladne łóżeczko, tylko jakieś straszne ciemne wyszlo na tym zdjęciu
Co do wymiarów brzuszka to nie ma co się sugerować bo każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciążę, jedna w 3 miesiącu ma brzusznek jak w 7 i na odwrótważne ze maluchy zdrowo rosną
Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif