Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi sliczny brzuszek:)
Daria z piciem mleka to u mnie nie ma problemu, uwielbiam:D i codziennie pije kaee zbozowa z mlekiem, dzieki temu pozbylam sie zaparc na poczatku ciazy i do dzis nie mam problemow:) hmm mleko z kluskami lanymi brzmi niezleRuda27, Dodi, Domi IRL lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej.
Dzięki dziewczyny za zainteresowanie. Wczoraj wieczorem najpierw lekko poskakała mi po pecherzu, a potem poprzekrecala sie w brzuchu. Dziś rano juz tez sie odzywala wiec jest okeydziękuje.
Madzia to Ty jedz na IP. Niech to sprawdza. 3maj sie Kochana.
agapast jestes mega szczupła a takie maja zakaz pokazywania ciałaa tak serio, ślicznie wyglądasz.
Dodi śliczne łóżeczko
Kamila czy Ty juz wróciłas od fryzjera??czy uciekałas?
Amelka. A to dla Ciebie. Wszystko po 39,90. Wszystko wyszukane w tkmaxxie. Ja tam jeżdżę jak mam po drodze, czasem jest duuuzo, rzeczy, czasem nie ma nic. Tak jak piszą dostawy sa codziennie i trzeba szukać, jeździć bo wykupują. A zestawy sie opłaca, np zestaw z kubusiem puchatkiem jakbym chciała sobie złożyć w Tesco kosztuje ponad 100zl grubo. W tkmaxxie bawełna jest gruba i ładna. Nie polecam za to takich dużych ich kompletów z kocykiem, skarpetkami, prawie ...yyy chyba 9 czy 10 czesciowymi w takich workach przeswitujacych bo kosztują co prawda 100zl ale bawełna jest byle jaka i cienka.
Ruda27, Dodi, amela, pekinka82, Moni&, Aggie, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heh nie no Ruda na pewno
akurat ten komplet wybierał moj W
mówił ze jest czerwony wiec sie nadaje
a i dziewczyna z jajem bedzie
Amelka nie ma problemua 40zl to mało jak za taki komplet. Bo ja polspiochy kupowałam za 35 a tu... Bez porównania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 12:46
Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
A co do tkmaxxa to ja mam dużo rzeczy dla małej. Bo rzeczy sa dużo tańsze niż w smyku, niż w hurtowniach czy nawet niektórych rzeczy z hipermarketow, a bawełna gruba wiec ... A poza tym najważniejsze!! Jest dużo rzeczy NIE RÓŻOWYCH dla dziewczynek.
Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Mnie nie wystraszyłaś....ciuszki rewelacja
Komplecik Miś Pirat
akurat dla małej uparciuszki jak Twoja Zuzia
ale jak sobie tak pomyśleć to masz racje
w 100% charakterna jest
i chyba lekarz na polowkowych miał racje ze da nam popalic
Ruda27, Dodi, Moni&, pekinka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wlasnie wrocilam
wlosy sciete
Odpoczne chwile to zrobie fotke i wstawie na fb
Fryzjerka mloda pogadalam z nia o porodzie bo rodzila w naszym szpitalu i mowila w samych superlatywachpolozne baaardzo mile jejnmezowi robily kawe
na sali prysznic kibelek pilka polozna przychodzila co pol godziny sprawdzala postepy, przy samym porodzie mowila co i jak jak ma oddychac kiedy przec takze szybko urodzila mimo ze do szkoly rodzenia nie chodzila
Jestem podniesiona na duchu
Za to baba w sklepie mnie wkurzyla bo poszlam po kocyk cena na nim 12,99 a ona do mnie 16,99 ja do niej dlaczego, ona na to ze byla promocja ale nie zdazyly cen pozmieniacja mowie dlaczego wprowadzacie klienta w blad! Ona oczy i przeprasza, i tak wzielam ten kocyk bo tani ale jej powiedzialam ze mnie nie obchodzi czy one zdazyly ceny pozmieniac czy nie jest cena naklejona to tak powinnam zaplacic ehh
Dodi, Ruda27, Moni&, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
Kamila czekamy na fotkę, jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz
Fajnie, że trafiłaś na babkę, która rodziła tam gdzie zamierzasz bo to dużo daje, taka relacja osoby, która ma to już za sobą. Tak więc możesz już być spokojna
Natomiast jeśli chodzi o kocyk to z tego co wiem to miałaś prawo otrzymać towar po cenie jaka na nim widniała, ale czasem nie warto się kłócić bo to szkoda nerwównie cierpię takich sytuacji.
Camille87, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam napisać.... Domi śliczny brzuszek
wiem, że temat wyprawek był już wielokrotnie maglowany, ale znalazłam jeszcze coś takiego jakby któraś chciała skorzystać :
http://abc-bobasa.pl/img/cms/dokumenty/wyprawka_do_szpitala.pdf
http://abc-bobasa.pl/img/cms/dokumenty/wyprawka_dla_noworodka_lista_zakupow.pdfRuda27 lubi tę wiadomość