Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Jestem już w domku w NO. Wczoraj o 22 byliśmy na miejscu. W domu leży sterta bagaży, ledwo idzie przejść... Nie mogę na to patrzeć, ale niestety jestem uziemiona. Rano byłam w pracy, wróciłam i zabrałam się za porcjowanie i mrożenie mięsa i dostałam strasznie nieprzyjemnych skurczy... Skończyłam z mięsem i leże... Wzięłam nospe, ale nadal mnie chwyta od czasu do czasu. Jutro idę do lekarza, powiem Mu o tym, ale wiem, ze wina leży po mojej stronie.. Za dużo biorę na siebie..Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy nie panikuj
to siara ale moze taka pierwsza bo ta co leci po porodzie jest bardziej wartosciowa w sensie substancji dla dziecka a teraz po prostu leci ci bardziej wodnista siara. Mi tez raz wyleciala kropelna zolta a ostatnio bardziej wodnista, nie martw sie wszystko jest ok!
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia dobrze ze zajechaliscie szczesliwie
Ty kochana uwazaj na siebie, nie przeginaj az tak.. Ale moze wez zwolnienie i teraz sobie odpocznij co? Pewnie urlop w polsce byl tez dosc intensywny?
Ja zmieńilam termin wizyty i jednak mam w soboteczyli w czwartek wyjazd do polski jupi
Kamila to olej meza i rob swoje.. Czasami lepiej odpuscic, w koncu faceci tez moga miec gorszy dzienCamille87, Sylka, Dodi, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Madzia to siara, niektore koiety w ogole nie maja siary w trakcie ciazy a po porodzie normalnie karmia piersia.
Kamila nie denerwuj sie, nie zwracaj uwagi najlepiej jutro mu przejdzie:)
Sylwia oszczedzaj sie, niech Ci maz tez pomoze przy rozpakowywaniu a na razie chrzan to i lez:*Camille87, Dodi, Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNo ja sje czasem zastanawiam kto tu jest w ciazy i kto ma hustawki nastrojow
Sylka Daria dobrze pisze moze wez urlop i odpocznij! Sama droga byla pewnie meczaca
Daria fajnie znow sie spotkasz z rodzinka
A ja jutro juz wizyte mam jupi!Sylka, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Daria masz rację, urlop w PL był bardzo intensywny.. Pracując w NO odpocznę bardziej niż będąc na urlopie w PL
Droga była niełatwa, nadal boli mnie kręgosłup. Trochę Ci zazdroszczę, że masz bliżej do PL i możesz częściej spotykać się z rodziną:*
Moni mąż też już dzisiaj w pracy, wczoraj pomógł mi ile daliśmy radę i padliśmy oboje jak nieżywi...
A wiesz jak to jest - ja chciałabym wszystko sama, bo jak On mi poukłada to nic nie znajdęAle dziś już nic nie ruszam do jego powrotu, będę dyrygować z pozycji leżącej
Kamilka jutro będę rozmawiać z lekarzem co on o tym wszystkim myśli, przyznam szczerze, że przydałby mi się z tydzień wolnego, żeby odpocząć po urlopie...
A wtrącając się w temat - ostatnio wybiegłam z łazienki pokazując mężowi sutki z dwoma kropelkami siary i krzycząc "działają, działają!!!"Camille87, Dodi, Aggie, Moni&, Ruda27, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka, kocyk ladny
mama wczoraj pokazala mi polarowy jaki kupila jako podklad pod kocyk jaki ona robi
juz sie doczekac nie moge.
Sylka super ze juz w domu, ja niechetnie jezdze do pl bo tez nie da sie odpoczacUwazaj na siebie. I zabilas mnie tym "dzialaja! Dzialaja!"
Ja wrocilam, slabo mi sie zrobilo w busie, Darek musial po mnie wyjsc... Jutro mam "emergency scan" bo martwi ich zmniejszona aktywnoscPolozna posluchala serduszka, i poleciala do lekarki porozmawiac, po czym wraca i mowi, ze brzmi ok, ale musza sie upewnic dlaczego mala mniej sie rusza
Darek nie da rady jechac ze mna, mama dojedzie, bo ja i tak bede w szpitalu w pracy... ehh staram sie nie panikowac, ale stale cos...
Sylka, Camille87, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Kada kusisz
Ja bym naleśniki zjadła, ale nieeee... Obiecałam zmianę diety po powrocie więc zajadam się teraz jabłkami i truskawkami. Dosyć nadrobiłam w PL niezdrowego jedzenia. No i te zaparcia nadal mnie męczą...
A najlepsze jest to, że cały urlop się nie ważyłam.. Jutro u lekarza pewnie zejdę na zawałCamille87, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie z jednej strony dobrze ze lekarze niw bagatelizuja tego ale osobiscie uwazam ze przesadzaja tak jak bylo z tym mozgiem - afery narobili od lekarza do lekarza badanie za badaniem a mala zdrowa
uwazam ze nie powinnas sie martwic jedne dzieci wiecej i czesciej sie ruszaja inne mniej..
Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość