Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHahHa wsadzilas do pepka sluchawke? Hahah
Ja juz czekam na sobotew czwartek wyjazd do polski, w piatek musze na badania isc pozniej jedziemy wozek zobaczyc
a w sobote na 10.20 gin
jeszcze bedziemy jechac ogladac auta bo chcemy kupic..
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga na szczescie nie mamy tak daleko, tylko 400 km, wiec nie jest zle.. Rozkladam fotel i leze
plus robimy sobie jakies 2 przerwy zebym sie rozprostowala.. Ale nie powiem, brzuch czesto ciagnie, dziury sa niemile
teraz w maju wyjazd i pozniej w czerwcu i ju zostaje w polsce do polowy wrzesnia
Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aggie trzymam kciuki za jutro, napewno wszystko jest ok
Ja zjadlam obiad i jestem mega najedzona, ledwo siedze..
Wlasnie mi przyszla paczka z rzeczami dla Nelki, przyszedl rozek, pieluszki itd ale radocha
Kamilka ladny kocykCamille87, Aggie, Dodi, MILA, Ruda27 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Hej jestem w domu.Pojechalam do gina,zbadal mnie i okazalo sie to od nadzerki
juz nie plamie. Zapisal mi dupfaston. Kazal lezec. Z corcia w porzadku
Przestraszylam sie bo kolor byl jasno czerwony.
Do sklepu nie pojechalismy niestety ogladac tych wozkow.
Teraz jak lezalam po poludniu to Maja wypchnela mi swoja nozke albo raczke z prawej strony brzucha i normalnie przejechala pod skora i za chwilke to zniklosuper to wygladalo i tak slodko
Camille87, amela, Aggie, agapast, Sylka, Dodi, Ruda27, Moni&, MILA, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej tak was czytalam ze az usnelam... W nocy malo spalam...
Camilla ty to aparatka jestes... W sumie fajny pomysl z ta sluchawka... Nie wpadlabym na niego... Jak wroce do domu to sama sprobuje... W szpitalu by mnie chyba na inny oddzial przeniesli...
Aggie nie martw sie na pewno malutka jest spokojniejsza a mniej miejsca... Ja mialam juz raz taki dzien... Ponim kupilam ten detektor tetna... Trzymam za was kciuki...
Magda ciesze sie ze i u was wszystko sie wyjasnilo... Lez i odpoczywaj...
A ja poki co czekam na wizyte... I wyniki wymazow ktore beda najwczesniej w czwartek/piatek no i zobaczymy... Jutro sie dowiem co tam z dzisiejszej krwi wyszlo...
A nudy sa tu okrutne...Aggie, Dodi, Camille87, Ruda27, Moni&, celia lubią tę wiadomość
-
Ja tak ogólnie też muszę Was przeprosić, bo nie dam rady nadrobić tych 3 tygodni nieobecności... Naskrobałyście w tym czasie 160 stron..
Ale myślę, ze już teraz będę na bieżąco
Magda dobrze, że lekarz Cię uspokoił :*Ruda27, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Nie moge nic brac doustnie. Tylko dopochwowo.
Ostatnio jak bylam na wizycie to mialam miec cytologie ale ze mialam duza infekcje to mi nie zrobil tylko przepisal gynazol a po 2 tyg.mialam zaczac stosowac clotrimazol. Zostalo mi jeszcze 5 tabl. Ale jak znowu bede plamic to ja nie wiem
Ten gynazol mialam juz w lutym i na 2 tyg mi pomogl raptem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy bilismy na spacerku
Madzia ciesze sie ze wszystko ok i to tylko nadzerka!
Positive kochana dobrze, ze masz neta chociaz i mozesz do nas zagladactrzymaj sie!
Patrzcieaz mi sie szklanki w oczach zrobily
moj powiedzial ze tez tak chce.. Szkoda ze u nas nie ma czegos takiego
https://www.facebook.com/photo.php?v=305725426243514&set=vb.269502783199112&type=2&theaterWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 19:37
Camille87, Sylka, Magda2013, Aggie, MILA, mala_mi, Dodi, Moni&, celia lubią tę wiadomość