Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa ogladalam m jak milosc
Podobno dzis ma byc jakis ostry odcinek surowych rodzicow ale nie wiem o co chodzi tylko w ddtvn mowili
Co do tych dzieci to nie wiem czy zauwazylyscie ale we wszystkich rodzinach nie ma ojca! Wiec sie nie dziwie ze matki sobie nie radza, nie ma ojcowskiej reki...Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja m jak milosc juz dawno przestalam ogladac:P teraz tylko na wspolnej, poza tym lekarze i przyjaciolki.
dokladnie w wiekszosci sa to rodziny bez ojca albo z konkubentem.
a moj synus teraz nadrabia rusza sie kopie heheRuda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie taka cicho sza
Madzia dobrze, ze pojechałas do lekarza i jestes spokojna.
Positive, jesteśmy z Tobą nie smuc sie i daj znać po badaniach.
Aggie ile Ty Kochana jeszcze musisz przejść.... 3maj sie, na pewno to nic złego. Ale dobrze jak to sprawdza.
Sylka cieszę sie ze wróciłas cała i zdrowateraz odpoczywaj
Ruda, świetny film. Ja dziś widziałam mojego W w akcji w smyku, jak biegał po regalach i wszystko chciał kupować. Był taki szczęśliwy
Dziś zupełnie przypadkiem pojechaliśmy do Smyka mega store, masakra... Kupiłam śliczne rampersy, butelkę, smoka, czapeczke, zawieszki z sówką pluszowa i misiem do wózka i fotelika z wibracjami i...... Łóżeczko na przystań dla małejturystyczne
jupi
tez mam juz łóżeczko
haha o takie:
z przewijakiem
dobra zmykam juz spać. Aggie 3mam kciuki za Ciebie jutro. Kamilka powodzenia na wizycieRuda27, Moni&, Dodi, celia, Aggie, mala_mi, pekinka82, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
! A tak w ogóle to CZEŚĆ
3mam kciuki za Aggie, positive za Ciebie non stop, i Kamilka za Twoja wizytę dzistez jestem ciekawa ile wazy Kubus
Ruda łóżeczko kosztowało 370 zł mała może tam spac a po wypięciu można tak jak w naszym przypadku przystaniowym wystawić je na dwór jako kojec. Ma odpinany bok wiec starsze dziecko może z niego wychodzić. Najbardziej mnie cieszą te 2 funkcje łóżeczka i kojca bo nie bedziemy musieli kupować 2 rzeczy.
Moja mała daje czadu od rana, w toalecie jak byłam tak mnie kopnęła ze aż sie przestraszyłam.
Lecę do zusu, miłego dniaDodi, celia, Camille87, Ruda27, pekinka82, Sylka lubią tę wiadomość
-
Hej... Ja wstalam dzis o 5 ... Tu sie wogole nie da spac... Kto to mowil ze w szpitalu sie wypoczywa??? Dzis kolejne badania...i moze jakies wyniki z wczoraj juz beda... Zobaczymy.
Kamila Sylka trzymam kciuki za wizyty... Teraz to juz sama przyjemnosc pojsc popodgladac maluszka
Moja wspollokatorka cierpi chyba na syndrom niedokochania... Caly czas wymysla jakies niestworzone rzeczy na temat swojej ciazy... I chce tu zostac do porodu... Ludzie sa rozni:-)
Ruda jak wroce do domu to odszukam sobie ten filmik musi byc super...
Mila prosze wklej choc jedna fotke na forum.... Mozesz zakryc twarz jak nie chcesz sie ujawniac... Ale daj i mi nacieszyc oko...
Ach i super to lozeczko turystyczne...Dodi, celia, Moni&, Camille87, Ruda27, mala_mi, Sylka lubią tę wiadomość
-
Madzikovy, sliczne to lozeczko
Nam mama swoje oddala po Zuzi, bo wie ze ja nie bede tyle "podrzucac" Malej, a tak moge miec cos na dole w salonie jak nie spi a chce byc w towarzystwie
Majka wczoraj raczyla sie odezwac z wieczora, zdesperowana z lzami w oczach z glosem zlamanym mowie do Darka zeby dal reke, to moze do niego sie odezwie, bo na mnie zero reakcji, i nic nie pomagalo, po 10 minutach raczyla skopac reke tatusianie mocno, ale zawsze cos, i dzis od rana pare kopniaczkow tez bylo, ale martwia mnie ze takie slabe, bo juz duzo mocniejsze byly.
Ja dzis do pracy, w miedzyczasie to usg, postaram sie dac znac jak najszybciej, ale dzis bede miala w pracy raczej masakkre...
Milego dzionka, pewnie bede podczytywaccelia, Camille87, Dodi, Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość