X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Kada ale esej napisalas:P
    Kamila gratuluje30 tygodnia! te 10 tyg juz z górki bedzie:)

Camille87, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam.. Troszke taka nie do zycia jestem..
    Positive mam nadzieje, ze wyjdziesz dzisiaj juz ze szpitala :)

Kamila gratuluje wagi! Bomba!! Ja sie wazylam dzisiaj (od srody poszlo 0.2) zobaczymy co waga jutro pokaze haha.. Mam nadzieje, ze juz przystopuje

Madzikovy dzieki za info o lozeczko :) czyli cena podobna jak na allegro wiec tez kupie w sklepie :)

Aggie powodzenia na usg, czekamy na wiesci! Ale ciesze sie ze malutka dala o sobie znac, napewno jest dobrze! :)

Ja tez mam zlecone badania w tym crp. ogolnie 9 badan musze teraz zrobic, ciekawe ile zaplace..

Kurde musze sie dobudzic, jestem nietomna. Biore sie za platki, daaawno nie jadlam :P

Camille87, Sylka, Moni& lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki ruda ale dzis to raczej niemozliwe... Bo na jutro rano mam krew do pobrania...

Kada a ile tt dni w szpitalu lezalaa ze zwrot z ubezpieczenia dostalas i ta karte apteczna?

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria no to super ze tylko 0,2!! Do jutra sie pewnie za wiele zmienic nie moze :D

Ja jem kaszke :-)

Kurde zmartwilam sie bo nie przyszly jeszcze te rzeczy z allegro co zamawialam i dopiero zauwazylam ze ten sprzedawca ma duzo negatywow :/ ze kolory sa mylone albo ze nie informuja wczesniej ze jakis kolor jest niedostepny itp :/ kuzwa zawsze sprawdzam sprzedawcow a tym razem jakos w ogole sie tym nie zainteresowalam.. zamowilam tam sporo przedmiotow i mam nadzieje ze nie bedzie wiekszych problemow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Kamila to nieciekawie, ale moze dojdzie wszystko prawidlowo.. A co pozamawialas?
    To ja musze dzisiaj zamowic z tej apteki, jesli chce je w piatek odebrac nie?
    Czyli loguje sie zamawiam co chce i pozniej wybieram apteke jaka chce i to wszystko? I place przy odbiorze tak? I moge jak cos nawet nie odebrac?

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sporo zamowilam: pieluchy tetrowe i flanelow, pojemniki na mleko, lapki niedrapki, rozek, ceratke, platki kosmetyczne, przescieradlo z gumka, stelaz do baldachimu, zestaw do paznokietkow, oliwke i szczotke do butelek..
    Mam nadzieje ze przyjdzie bo dzwonie i nikt nie odbiera i juz mam nerwa :/ fakt ze maja tez duzo pozytywnych komentarzy ...

Tak Daria zamow dzis albo jutro, zazwyczaj to jest nastepnego dnia do odbioru ale dla pewnosci zamow chwile wczesniej :-) w razie czego mozesz nie odebrac tylko juz na ta sama apteke nie zamawiaj wtedy :P
    Oczywiscie platnosc przy odbiorze :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to Kamila ladnie pozamawialas :) kiedy skladalas zamowienie? Moze dzisiaj dojdzie.. Jeszcze sie nie denerwuj :P

Ja sie doczekac nie moge, bo w piatek lub sobote ide na takie zakupy :) w koncu troche rzeczy sie nazbiera jupi :)

Dzieki za odpowiedz :) to zamowie dzisiaj na wieczor, albo jutro rano :)

Aaa i kochana gratuluje 30 tygodnia!! :) za tydzien pojawi sie piekna 3 z przodu, jak bosko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:23

Camille87 lubi tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila a jak nazywal sie ten sprzedajacy... Bo dodalam go do obserwowanych.... Szkoda ze ma tam tez pieciu innych :-)

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    positive lezalam 4 dni i za pobyt w szpitalu dostalam 350zl + 300zl karty aptecznej

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam i zapłaciłam w piątek, wg informacji wysyłka w 24h, ale rozumiem że zamówiłam sporo rzeczy więc daję im torchę więcej czasu. Na razie staram się nie denerwować, wiem że na pewno dojdzie tylko kiedy i czy wszystko dobrze..

Positive ten sprzedawca to HealthWorld. Dam znać jak dostane paczke :)

Daria no już za tydzień bedzie 3 z przodu :) a za dwa tygodnie 1 na suwaczku odliczającym do porodu :P

Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)

Madzikovy .....łóżeczko super... No i reszta zakupów też udana. :) Ja muszę się ogarnąć, bo coś zaniedbałam kupowanie rzeczy dla maluszka ...

DZIEWCZYNKI TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE WIZYTY <3

Co do kopniaków... Też raz czuję bardziej , raz mocniej.... Czasem takie rozpieranie, ale to chyba maluch się przekręca :)

No Kamilka....GRATULUJĘ 3 Z PRZODU :D :D :D już bliżej niż dalej :D

Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka...
    Wróciłam z pracy, miałam nieprzyjemną sytuację.. Obejrzałam norweski ambulans od środka :/ Sprzątałam w markecie, podnosiłam papierek z ziemi i jak się podnosiłam tak mi się zakręciło w głowie, ze o mało nie upadłam. A tak się złożyło, ze na zakupach było 2 panów z ambulansu i podbiegli do mnie. Zmierzyli mi ciśnienie 82/55 :( Powiedzieli, że nie powinnam pracować z takim ciśnieniem, że mogę upaść i zrobić krzywdę sobie i dziecku... Mają racje. Nie zdawałam sobie sprawy, że mam takie ciśnienie... Dobrze, że do szpitala mnie nie zabrali. Wykręciłam się wizytą u mojego lekarza... Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło..

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka musisz bardziej uważać na siebie.. Są rzeczy ważne i ważniejsze!
    Nie ma u was jakiegoś zwolnienia ciążowego?? :(

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLKA..... MUSISZ TERAZ WYPOCZYWAĆ I MOCNO SIĘ OSZCZĘDZAĆ...PO PROSTU BARDZO, BARDZO UWAŻAĆ NA SIEBIE.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Sylwia.. Ty musisz uwazac na siebie. Mam nadzieje, ze dzisiaj od lekarza dostaniesz zwolnienie...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko sylka teraz trzeba uwazac bo juz brzuchole wielkie sa !!! camila jak z doz.pl zamawialam prawie cala wyprawke do szpitala to 2 dni czekalam a ze w sobote mialam jechac odebrac to dopiero w pon odebralam bo misie nei chcialo jechac juz popoludniu

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Sylka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystraszyłam się nie na żarty, dziś będę rozmawiała z lekarzem na temat zwolnienia.

celia lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada zależy od apteki ja mam zawsze następnego dnia, dlatego napisałam Darii że jeśli chce doebrać w piątek to niech dla pewności zamówi wcześniej

• Moni& Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka uwazaj na siebie! to juz koncowka ciazy wiec po zwolnienie obowiazkowo!

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja idę na krótki spacerek :)
    Pogoda mało obiecująca ale muszę się ruszyć bo wariuje :P

Ruda27, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ