WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Kada ale esej napisalas:P
    Kamila gratuluje30 tygodnia! te 10 tyg juz z górki bedzie:)

Camille87, celia lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstalam.. Troszke taka nie do zycia jestem..
    Positive mam nadzieje, ze wyjdziesz dzisiaj juz ze szpitala :)

Kamila gratuluje wagi! Bomba!! Ja sie wazylam dzisiaj (od srody poszlo 0.2) zobaczymy co waga jutro pokaze haha.. Mam nadzieje, ze juz przystopuje

Madzikovy dzieki za info o lozeczko :) czyli cena podobna jak na allegro wiec tez kupie w sklepie :)

Aggie powodzenia na usg, czekamy na wiesci! Ale ciesze sie ze malutka dala o sobie znac, napewno jest dobrze! :)

Ja tez mam zlecone badania w tym crp. ogolnie 9 badan musze teraz zrobic, ciekawe ile zaplace..

Kurde musze sie dobudzic, jestem nietomna. Biore sie za platki, daaawno nie jadlam :P

Camille87, Sylka, Moni& lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki ruda ale dzis to raczej niemozliwe... Bo na jutro rano mam krew do pobrania...

Kada a ile tt dni w szpitalu lezalaa ze zwrot z ubezpieczenia dostalas i ta karte apteczna?

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria no to super ze tylko 0,2!! Do jutra sie pewnie za wiele zmienic nie moze :D

Ja jem kaszke :-)

Kurde zmartwilam sie bo nie przyszly jeszcze te rzeczy z allegro co zamawialam i dopiero zauwazylam ze ten sprzedawca ma duzo negatywow :/ ze kolory sa mylone albo ze nie informuja wczesniej ze jakis kolor jest niedostepny itp :/ kuzwa zawsze sprawdzam sprzedawcow a tym razem jakos w ogole sie tym nie zainteresowalam.. zamowilam tam sporo przedmiotow i mam nadzieje ze nie bedzie wiekszych problemow...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde Kamila to nieciekawie, ale moze dojdzie wszystko prawidlowo.. A co pozamawialas?
    To ja musze dzisiaj zamowic z tej apteki, jesli chce je w piatek odebrac nie?
    Czyli loguje sie zamawiam co chce i pozniej wybieram apteke jaka chce i to wszystko? I place przy odbiorze tak? I moge jak cos nawet nie odebrac?

Camille87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja sporo zamowilam: pieluchy tetrowe i flanelow, pojemniki na mleko, lapki niedrapki, rozek, ceratke, platki kosmetyczne, przescieradlo z gumka, stelaz do baldachimu, zestaw do paznokietkow, oliwke i szczotke do butelek..
    Mam nadzieje ze przyjdzie bo dzwonie i nikt nie odbiera i juz mam nerwa :/ fakt ze maja tez duzo pozytywnych komentarzy ...

Tak Daria zamow dzis albo jutro, zazwyczaj to jest nastepnego dnia do odbioru ale dla pewnosci zamow chwile wczesniej :-) w razie czego mozesz nie odebrac tylko juz na ta sama apteke nie zamawiaj wtedy :P
    Oczywiscie platnosc przy odbiorze :)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to Kamila ladnie pozamawialas :) kiedy skladalas zamowienie? Moze dzisiaj dojdzie.. Jeszcze sie nie denerwuj :P

Ja sie doczekac nie moge, bo w piatek lub sobote ide na takie zakupy :) w koncu troche rzeczy sie nazbiera jupi :)

Dzieki za odpowiedz :) to zamowie dzisiaj na wieczor, albo jutro rano :)

Aaa i kochana gratuluje 30 tygodnia!! :) za tydzien pojawi sie piekna 3 z przodu, jak bosko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:23

Camille87 lubi tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila a jak nazywal sie ten sprzedajacy... Bo dodalam go do obserwowanych.... Szkoda ze ma tam tez pieciu innych :-)

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    positive lezalam 4 dni i za pobyt w szpitalu dostalam 350zl + 300zl karty aptecznej

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam i zapłaciłam w piątek, wg informacji wysyłka w 24h, ale rozumiem że zamówiłam sporo rzeczy więc daję im torchę więcej czasu. Na razie staram się nie denerwować, wiem że na pewno dojdzie tylko kiedy i czy wszystko dobrze..

Positive ten sprzedawca to HealthWorld. Dam znać jak dostane paczke :)

Daria no już za tydzień bedzie 3 z przodu :) a za dwa tygodnie 1 na suwaczku odliczającym do porodu :P

Ruda27, celia lubią tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)

Madzikovy .....łóżeczko super... No i reszta zakupów też udana. :) Ja muszę się ogarnąć, bo coś zaniedbałam kupowanie rzeczy dla maluszka ...

DZIEWCZYNKI TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE WIZYTY <3

Co do kopniaków... Też raz czuję bardziej , raz mocniej.... Czasem takie rozpieranie, ale to chyba maluch się przekręca :)

No Kamilka....GRATULUJĘ 3 Z PRZODU :D :D :D już bliżej niż dalej :D

Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka...
    Wróciłam z pracy, miałam nieprzyjemną sytuację.. Obejrzałam norweski ambulans od środka :/ Sprzątałam w markecie, podnosiłam papierek z ziemi i jak się podnosiłam tak mi się zakręciło w głowie, ze o mało nie upadłam. A tak się złożyło, ze na zakupach było 2 panów z ambulansu i podbiegli do mnie. Zmierzyli mi ciśnienie 82/55 :( Powiedzieli, że nie powinnam pracować z takim ciśnieniem, że mogę upaść i zrobić krzywdę sobie i dziecku... Mają racje. Nie zdawałam sobie sprawy, że mam takie ciśnienie... Dobrze, że do szpitala mnie nie zabrali. Wykręciłam się wizytą u mojego lekarza... Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło..

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka musisz bardziej uważać na siebie.. Są rzeczy ważne i ważniejsze!
    Nie ma u was jakiegoś zwolnienia ciążowego?? :(

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLKA..... MUSISZ TERAZ WYPOCZYWAĆ I MOCNO SIĘ OSZCZĘDZAĆ...PO PROSTU BARDZO, BARDZO UWAŻAĆ NA SIEBIE.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Sylwia.. Ty musisz uwazac na siebie. Mam nadzieje, ze dzisiaj od lekarza dostaniesz zwolnienie...

• kada24 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko sylka teraz trzeba uwazac bo juz brzuchole wielkie sa !!! camila jak z doz.pl zamawialam prawie cala wyprawke do szpitala to 2 dni czekalam a ze w sobote mialam jechac odebrac to dopiero w pon odebralam bo misie nei chcialo jechac juz popoludniu

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Sylka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wystraszyłam się nie na żarty, dziś będę rozmawiała z lekarzem na temat zwolnienia.

celia lubi tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada zależy od apteki ja mam zawsze następnego dnia, dlatego napisałam Darii że jeśli chce doebrać w piątek to niech dla pewności zamówi wcześniej

• Moni& Autorytet

Wysłany: 13 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka uwazaj na siebie! to juz koncowka ciazy wiec po zwolnienie obowiazkowo!

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja idę na krótki spacerek :)
    Pogoda mało obiecująca ale muszę się ruszyć bo wariuje :P

Ruda27, Sylka, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ