Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWstalam.. Troszke taka nie do zycia jestem..
Positive mam nadzieje, ze wyjdziesz dzisiaj juz ze szpitala
Kamila gratuluje wagi! Bomba!! Ja sie wazylam dzisiaj (od srody poszlo 0.2) zobaczymy co waga jutro pokaze haha.. Mam nadzieje, ze juz przystopuje
Madzikovy dzieki za info o lozeczkoczyli cena podobna jak na allegro wiec tez kupie w sklepie
Aggie powodzenia na usg, czekamy na wiesci! Ale ciesze sie ze malutka dala o sobie znac, napewno jest dobrze!
Ja tez mam zlecone badania w tym crp. ogolnie 9 badan musze teraz zrobic, ciekawe ile zaplace..
Kurde musze sie dobudzic, jestem nietomna. Biore sie za platki, daaawno nie jadlam
Camille87, Sylka, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria no to super ze tylko 0,2!! Do jutra sie pewnie za wiele zmienic nie moze
Ja jem kaszke
Kurde zmartwilam sie bo nie przyszly jeszcze te rzeczy z allegro co zamawialam i dopiero zauwazylam ze ten sprzedawca ma duzo negatywowze kolory sa mylone albo ze nie informuja wczesniej ze jakis kolor jest niedostepny itp
kuzwa zawsze sprawdzam sprzedawcow a tym razem jakos w ogole sie tym nie zainteresowalam.. zamowilam tam sporo przedmiotow i mam nadzieje ze nie bedzie wiekszych problemow...
-
nick nieaktualnyO kurde Kamila to nieciekawie, ale moze dojdzie wszystko prawidlowo.. A co pozamawialas?
To ja musze dzisiaj zamowic z tej apteki, jesli chce je w piatek odebrac nie?
Czyli loguje sie zamawiam co chce i pozniej wybieram apteke jaka chce i to wszystko? I place przy odbiorze tak? I moge jak cos nawet nie odebrac?Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja sporo zamowilam: pieluchy tetrowe i flanelow, pojemniki na mleko, lapki niedrapki, rozek, ceratke, platki kosmetyczne, przescieradlo z gumka, stelaz do baldachimu, zestaw do paznokietkow, oliwke i szczotke do butelek..
Mam nadzieje ze przyjdzie bo dzwonie i nikt nie odbiera i juz mam nerwafakt ze maja tez duzo pozytywnych komentarzy ...
Tak Daria zamow dzis albo jutro, zazwyczaj to jest nastepnego dnia do odbioru ale dla pewnosci zamow chwile wczesniejw razie czego mozesz nie odebrac tylko juz na ta sama apteke nie zamawiaj wtedy
Oczywiscie platnosc przy odbiorzeRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaa to Kamila ladnie pozamawialas
kiedy skladalas zamowienie? Moze dzisiaj dojdzie.. Jeszcze sie nie denerwuj
Ja sie doczekac nie moge, bo w piatek lub sobote ide na takie zakupyw koncu troche rzeczy sie nazbiera jupi
Dzieki za odpowiedzto zamowie dzisiaj na wieczor, albo jutro rano
Aaa i kochana gratuluje 30 tygodnia!!za tydzien pojawi sie piekna 3 z przodu, jak bosko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 10:23
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZamówiłam i zapłaciłam w piątek, wg informacji wysyłka w 24h, ale rozumiem że zamówiłam sporo rzeczy więc daję im torchę więcej czasu. Na razie staram się nie denerwować, wiem że na pewno dojdzie tylko kiedy i czy wszystko dobrze..
Positive ten sprzedawca to HealthWorld. Dam znać jak dostane paczke
Daria no już za tydzień bedzie 3 z przodua za dwa tygodnie 1 na suwaczku odliczającym do porodu
Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Madzikovy .....łóżeczko super... No i reszta zakupów też udana.Ja muszę się ogarnąć, bo coś zaniedbałam kupowanie rzeczy dla maluszka ...
DZIEWCZYNKI TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE WIZYTY
Co do kopniaków... Też raz czuję bardziej , raz mocniej.... Czasem takie rozpieranie, ale to chyba maluch się przekręca
No Kamilka....GRATULUJĘ 3 Z PRZODUjuż bliżej niż dalej
Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
hejka...
Wróciłam z pracy, miałam nieprzyjemną sytuację.. Obejrzałam norweski ambulans od środkaSprzątałam w markecie, podnosiłam papierek z ziemi i jak się podnosiłam tak mi się zakręciło w głowie, ze o mało nie upadłam. A tak się złożyło, ze na zakupach było 2 panów z ambulansu i podbiegli do mnie. Zmierzyli mi ciśnienie 82/55
Powiedzieli, że nie powinnam pracować z takim ciśnieniem, że mogę upaść i zrobić krzywdę sobie i dziecku... Mają racje. Nie zdawałam sobie sprawy, że mam takie ciśnienie... Dobrze, że do szpitala mnie nie zabrali. Wykręciłam się wizytą u mojego lekarza... Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matko sylka teraz trzeba uwazac bo juz brzuchole wielkie sa !!! camila jak z doz.pl zamawialam prawie cala wyprawke do szpitala to 2 dni czekalam a ze w sobote mialam jechac odebrac to dopiero w pon odebralam bo misie nei chcialo jechac juz popoludniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny