Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
my bylismy na spacerku w parku:)
positive zalatw sobie jakas dobra ksiazke bo w szpitalu to nudy straszne:P
Magda to dobrze , ze wiesz ze to tylko nadzerka. ja tez mam lekka nadzerke ale tylko troche plamilam po cytologii.
Kamila nie czytaj takich rzeczy bo potem tylko schizy sie ma. ja przestalam czytac pamietniki i wszystko inne, wchodze tylko na nasze forum:)
a ja dzisiaj domowe hamburgery na kolacje mam:DCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Sylka... Mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz... Jednak taka podroz to nie lada wyczyn...
Do czytania mam dwie ksiazki... Ale jedna zaczelam czytac i jakos mi nie podchodzi... Kobietka na sali taka se bym powiedziala... Gada i gada...
Nie wiem ruda co wkleilas bo ni cholery nie moge tego skopiowac... Opisz chociazSylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Positive dziękuję, czuję się już lepiej, choć odsypiać będę pewnie cały tydzień
Z komentarzy wnioskuję, że leżysz w szpitalu. Mogę zapytać dlaczego? Niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkich postów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 20:05
-
Sylka wrote:Ja tak ogólnie też muszę Was przeprosić, bo nie dam rady nadrobić tych 3 tygodni nieobecności... Naskrobałyście w tym czasie 160 stron..
Ale myślę, ze już teraz będę na bieżąco
SYLKA, nie martw się, ja nie zaglądałam tu przez 3 dni i dziewczyny w tym czasie wyprodukowały kilkadziesiąt stron. Też wymiękam i nie nadrabiam. Liczę, że u wszystkich wszystko dobrze
I mnie wzruszył film, który wstawiła Ruda. Świetna sprawa! Bo to prawda, że papas tambien estan embarazadosSzkoda, że u nas nie można iść na taką sesję..
Dodi, Ruda27, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Jej Daria piękny filmik, może kiedys to będzie normalne, że mąż/partner bedzie mógł iść na taką sesję z nami:)
Kamila, nie należe do takiej grupy:P A te pomysły wczorajszy obiad i dzisiejsza kolacja to pomysły mojego męża, no i on jeszcze przygotowuje bo ja jakoś nie zawsze lubię gotować a on lubi siedzieć w kuchniCamille87, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypositive wrote:
Nie wiem ruda co wkleilas bo ni cholery nie moge tego skopiowac... Opisz chociaz
Positive filmik o tym, jak para ktora spodziewa sie dziecka idzie do takiej kliniki, tam podpinaja im takie pasy, lezy kobieta z pasem na brzuchu i mezczyzna, w momencie jak dzidzia kopie mame to facet czuje to samo. Mezczyzni sa tym wzruszeni ze az placza jak to czuja.. Slodki film, szkoda ze u nas nie mozna tak zrobic.. Napewno niejedn tatus chcialby poczuc jak kopie dzidzia w brzuszku
My ogladalismy serial, maz zaraz idzie spac bo zmeczony i o 5 wstaje do pracy.. Ja posiedze jeszcze z wami
Madzia dobrze Ci zrobi taki odpoczynek
Positive a wiesz ile bedziesz musiala zostac w szpitalu?Moni&, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny