Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKada dzieki za pomysl ja ide kisiel zrobic
Co do wagi to obawiam sie ze ja tez zejde na zawal jutrobrzuch mi w tym tygodniu strasznie wybilo poza tym waga w sobote juz byla nieciekawa wiec nastawiam sie na najgorsze
Sylka, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok jestem po wstepnych badaniach i czekamy na wyniki...
Ide was doczytac co naskrobalyscie... Pewnie zanim doczytam wiekszosc mi uleci ale przynajmniej bebbede wiedziala co u was...Aggie, kada24, Camille87, Dodi, Ruda27, MILA, Sylka, Moni&, Kajoni, celia, Madzikovy lubią tę wiadomość
-
Dzieki, staram sie nie martwic, staram sie myslec ze chca sie upewnic i tyle, martwic sie zaczne jak wyjdzie cos nie tak, za to mama bedzie miala szanse podejrzec wnusie, bo tylko Darek byl ze mna na usg. I wole jak lekarze "panikuja" anizeli mieliby bagatelizowac... chwilowo odpoczywam, bo od jutra znow do pracy... i to z ta dziwa leniwa... zobaczymy co nam dzien przyniesie.
Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie jeśli masz takie podejście jak piszesz, to rzeczywiście lepiej że lekarze nie bagatelizują
sprawdzą wszystko i na pewno będzie ok
Positive trzymaj się dzielniebędzie dobrze!!
Kiedy masz wyniki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 16:36
Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Positive daj znac jak wyniki:)
Agus jak sedduszko miarowo bije to wszystko jest ok:) zauwazylyacie ze nasze muszki nagle w tym samym czasie staly sie bardziej leniwe? wiec eszystko musi byc ok, po prostu maja przewrazliwione mamusie:P
Kamila mmm kisiel, moze pozniej zjem bo mam truskawkowy. zjadlam frytki na obiad:PCamille87, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyPositive to czekamy na wiesci kochana!
Aggie napewni jest dobrze, w koncu mala sie rusza ale tylko mniej i to od wczoraj tak? Popatrz to juz chyba kazda z nas spotkalo
Kamila ladny kocyk
Sylwia odpoczywaj!
My wlasnie zjedlismy obiadzior.. Czas ma odpoczynekCamille87, Dodi, Aggie, Sylka, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak jakos sie napatoczylam na ten pamietnik i zaczelam czytac i zaluje
No ale nic, maly kopie, wymazuje z pamieci to co wyczytalam
Juz sie jutra nie moge doczekac, jak sobie pomyslalam to az mnie zoladek ze stresu zabolal a jutro pewnie cisnienie 170/100Ruda27 lubi tę wiadomość
-
też mam stresa zawsze przed wizytą, nie wiem dlaczego, może to bardziej ekscytacja:)
moja mama to MISZCZ, powiedziała mi "nie przejmuj się, że masz mały brzuch, wszystko Ci poszło w tyłek"!!!haha ona to chyba uznała za komplement:)Aggie, Ruda27, Dodi, Camille87, Moni&, mala_mi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Daria u mnie juz trzeci albo czwarty dzien kidy Maja jest taka spokojna, dlatego tak zareagowali, a dzis wyjatkowo cicho... juz sie z mama umowilam, siostra (planowana matka chrzestna) chciala jechac ale ona przy porodzie bedzie
niech da mamie popatrzec
a sie staram nie myslec bo nie ma sensu sie stresowac jesli nic nie wiadomo...
Kamilko, nie czytaj smutnych rzeczyCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny