Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie chcialam sie denerwowac za 4zl bo ona skanowala kod z kocyka wiec podejrzewam ze sama by nic z tym nie zrobila a w ogole chyba jakas nowa dziwna niepojetna
Co do wyprawki to zaczelam ogladac na allegro a moj maz do mnie - zostaw cos dla mniewiec ten zakup zostawiam jemu
A moj szwagier kupil nam w tesco ten spiworek z puchatkiemamela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na chwile wyszlam na spacer, ale zimno i juz wrocilam!
Ja jutro zaczynam szkole rodzenia:-) jestem ciekawa jak to będzie. Zapytam się czy będę mogla chodzić z mężem, a jutro zabiera mamę
Kamilka to jest norma juz w sklepach, bierzesz cos z polki po promocyjnej cenie a w kasie normalna cena. Trzeba tak uważać bo na każdym kroku kantuja. !!!Camille87, Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAaaaa przyszla koszula i szlafrok! Koszula nierozciagliwa wiec doopa blada
alw jest za duza troche wiec pewnie sie przyda za to szlafrok przyszedl inny niz zamawialam
mial byc caly szary a przyszedl z rozowymi wstawkami w sumie to moze zostac taki szkoda zachodu na wymiane bo ten tez spoko wyglada..
amela, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia przesliczne te komplety!
Kamilcia czekamy na fotke nowej fryzurki:) fajnie ze rozmowa z kims kto rodzil w Twoim szpitalu podniosla Cie na duchu:) kurde jak sobie pomysle o porodzie to zaczynam sie stresowac:P ale tez czytalam dobre opinie o moim szpitalu wiec mam nadzieje ze nie bedzie tak zle:)
eh w sklepach trzeba tak uwazac, ale fakt ze nie warto sie denerwowac o te 4 zl, co innego jakby roznica wynosila juz 10 zl takich rzeczy sie pilnuje.
ciekawe co z Madzia czy pojechala na IPMadzikovy, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia wystarczy sam proszek
plynu do plukania nie trzeba, chyba ze bardzi chcesz
Kamila czekamy na zdjecie w nowej fryzurzeszlafrok jest fajny
tez moze go zamowie..
Dobrze ze uspokoilas sie co do szpitala, zawsze to fajnie z kims pogadac kto to przezyl
Kamila a jaki to kocyk? Bawelniany?? Daj zdjecie
Madzikovy to siara
Ale fajnie wam z ta szkola rodzenia, ja chyba zaluje ze sie nie zapisalam..Madzikovy, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia nie za wczesnie, ja juz mialam pierwsza siare moze z miesiac temu, czasem cos leci, czasem nic i raz jest zolte a raz bezbarwne takze spokojnie:)
tez chyba kupie proszek do prania i plyn do plukaniaamela, Madzikovy lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
kada24 wrote:dodi liste z wyprawki pani Dorota nasza podawała
wiem kada, dlatego napisałam, że wiem iż ten temat był już wielokrotnie poruszany, ale a nóż widelec... można to sobie wydrukowac i zaznaczać.
Chyba nikomu jeden post więcej nie przeszkadzaRuda27, Madzikovy, amela, celia lubią tę wiadomość