Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięks Kada ale jesli chodzi o resztę to napewno się wstrzymam jeszcze hehe
odnośnie butelek to ile Was to tyle rodzajów, więc chyba jednak przy tych Aventach zostanę
Widzę, że nie tylko moja tak ma, że jak chcę ją nagrać bądź mężowi pokazać jak fika to momentalnie przestaje... albo jak światło się świeci
Ruda narazie łózeczko będzie stało w sypialni a osobny pokój będzie dopiero później właśnie tam gdzie aktualnie ono stoi, ale to jeszcze nie tak prędko
Amela to łóżeczko jest ciemne bo to ciemny orzech a to dlatego, że właśnie taki kolor mebli mamy w sypialni i nie chciałam cyrku robićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 11:46
Ruda27, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi fajny kolor lozeczka
mi sie podobaja wlasnie albo biale albo takie calkiem ciemne
Fajnie ze bedziecie miec pokoik dzieciecy
Ja licze na to ze butelka nie bedzie na poczatku potrzebna.. Nie chce odciagac i z butelki dawac, zeby sie nie oduczyl cyca.. Zobaczymy co z tego bedzie
Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi śliczne łóżeczko, mi sie takie ciemne kolorki podobają, a że mamy ciemne meble w pokoju to tez kupimy ciemne łóżeczko
Kada Twój synus to ma fajny apartament
Magda, mi tez często krew z nosa leci, często wieczorem i z rana. Niestety nic z tym nie zrobimy, niektóe kobiety w ciąży tak mają i to trzeba po prostu przejść, tak mi lekarz powiedział ostatnio. Martwić trzeba by sie było, gdyby to były krwotoki mocne, które trudno zatamować.Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ruda ja też wolałabym karmić ale jakoś dziwnie się boję, że mogę nie mieć pokarmu nie wiem dlaczegobiałe łóżeczka też są ładne, ale nam niestety nie pasowałoby do niczego...
ta krew z nosa to faktycznie nie fajnie, ale tak jak pekinka pisze albo ciśnienie albo z powodu anemii może? nie macie anemii? mi kiedyś dlatego właśnie krew się puszczała a teraz tylko dziąsła czasem krwawią przy myciu
Moni&
Kada Mateo to ma apartament nie powiemMoni& lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mdzia jedź na IP, pewnie to z nadżerki ale dla własnego spokoju sprawdź to!
Daria to niedługo sie zaczną porządne kopniaczki po żeberkach
Ja tez mam nadzieje, że bede mogła karmic piersią, koleżanka jedna urodziła sn i nie miała w ogóle pokarmuRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia dlatego musimy pic mleko
moja mama mowi ze mam pic, bawarke, kawe zbozowa z mlekiem i robi mi taka zacierke, zupa mleczna z kluskami lanymi plus ziemniaki z cebulka.. Wiem ze jak ktos nie zna pomysli ze fuuj
na szczescie ja to lubie
Jakos musimy sobie pomagac zeby ta laktacja byla pozniej prawidlowa.. Ja sie narazie tego nie boje, mam ogromna nadzieje ze bede miala mleko i bede umiala karmicDodi lubi tę wiadomość