Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMila no wlasnie takie cos chyba tez fajne nie? Ale jak sie ma komode do przewijania. Ja bede miala przewijak na lozeczku..
Monia gratuluje kochana!!lecimy
Kamila mialam male falenie tak jak u Ciebie, ale zaczyna sie synek wyrabiac hehe
MILA, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria na komode z przewijakiem sa specjalne materacyki ale ja nie bede go kupowac bo mam materacyk do lozeczka z gabki ktorego nie uzyje wiec tesciowa go obetnie na wymiar przewijaka
dzidzius musi miec miekko
Monia gratulacje III trymestru!
Daria super! Widzisz - to nie tluszczRuda27, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria na komode z przewijakiem sa specjalne materacyki ale ja nie bede go kupowac bo mam materacyk do lozeczka z gabki ktorego nie uzyje wiec tesciowa go obetnie na wymiar przewijaka
dzidzius musi miec miekko
Monia gratulacje III trymestru!
Daria super! Widzisz - to nie tluszcz
Ahaa no to chyba to cos jak w przychodniach dla dzieci bylo zawsze nie? Ze taka gabka, to przynajmniej duzo miejsca
Hahaha no chyba nie jest tak zle z moim tluszczem
I co Kamila wybywasz na sklepy? Ja jednak auta nie bede miala i siedze w domu.. Na allegro itdCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo cos w tym stylu ja kupie jeszcze taka ceratkowa nakladke pod pokrowiec
Si seniora jade na zakupy ale z malzem
Mial isc rano na kurs ale nie poszedl, troche sie podlizuje rano mi kawe zrobilpojade do rossmana i musimy na zakupy do marketu jechac a jak damy rade to gdzies po dzieciecych sie przejdziemy
Siostra ma kolejne skarby dla mniepodgrzewacz do butelek, pieluchy tetrowe i lancuszek z klipsem do smoczka
kurde musze jej cos kupic tyle mi rzeczy daje
Ruda27, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
Kamila fajnie masz z ta siostra, taka pomoc jest nieoceniona:).
Mila bo forum to pozeracz czasu:P ja nieraz obiad robie albo sprzatam tp musze w miedzyczasie odseiezyc strone i zobaczyc co sie dziejeCamille87, Ruda27, Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila super, ze tyle rzeczy masz od siostry!
i to tak przydatnych
Fajnie ze maz nie poszedl i spedzacie czas razem
To tylko ja dzisiaj taka slomiana wdowa
Mońia ja tez tak mam... Nawiedzone jestesmy
Monia a Ty jakie plany dzisiaj?Moni& lubi tę wiadomość
-
celia wrote:Hej dziewczyny my zaraz ruszamy relaksować się nad wodą
Malutka kopie po tatusiowej jajecznicy, więc chyba smakowało
Quendi co do położnej jestem w tej samej sytuacji. W Warszawie położna kosztuje 1500zł i nie zamierzam płacić. Na szkole rodzenia poruszaliśmy ten temat i położna z tego szpitala potwierdziła, że to dla osób, które potrzebują dodatkowej opieki. Powiedziała, że normalnie na dyżurze jest jedna położna na dwie rodzące i na ogół studentka dodatkowo. To jest naprawdę wystarczająca opieka jej zdaniem.
Oczywiście własna położna jest non stop z Tobą i trzyma za rękę. Ale jeśli nie potrzebujesz aż takiej troski, to jesteś bezpieczna.
Po tych słowach w ogóle przestałam o tym myśleć, będzie dobrze
Kada współczuję ciągłych kłopotów
Trzymajcie się dziewczyny, miłego weekendu
Celia ja też rodze w Wawie i na Madalińskiego są takie ceny-1500 zł. Moja mama była anestezjologiem i ma koleżankę, , która pracowała na Madalińskiego-obecnie pracuje na Starynkiewicza-na anestezjoligii polozniczej i stąd mamy informacje jak położna dyżurna może Cię olać heh
Czas pokaże co i jak. Musi być dobrze! !
Pisząc te posty na ten temat miałam na myśli ukazanie tego skur....syństwa w szpitalach-a szczególnie dużych miastach, w których stawka opłat woła o pomstę do nieba!!!
celia, amela lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny!
Nadszedł dzień kiedy muszę pożegnać się z Polską, z rodziną, z domem... Strasznie mi przykro, łezki cały czas kręcą się w oczkach, ale co zrobić... Czas wracać.
Przed nami długa droga, w poniedziałek idę już do pracy.. Postaram się odezwać jak najszybciej..
Trzymajcie kciuki, żeby mój kręgosłup dał radęCamille87, celia, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia no rozstania sa trudne
trzymaj sie kochana, szczesliwej drogi!
Pekinka moj akurat jest na wklikniecie, szybko na jeden guzik wszystko
Kada fajnieale ńie za wczesnie? Czy to tak na probe tylko? Bo przeciez to bedzie do sierpńia pokurzone
a widze juz wszystko porozkladalas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 12:39
pekinka82, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja bylam na mieście, moj byl u fryzjera a ja znowu kupilam pare ciuszkow:) a plany na dalsza czesc dnia nie wiem pewnie jakis spacer, albo gdzies autem pojedIemy po obiedzie.
fajnie kada ze masz miejsce na to wszystko, my sie poki co bedsiemy gniesc w jednym malym pokoiku, musze wszystko dokladnie wymierzyc czy lozeczko wejdzie.
Sylwia napewno Ci ciezko bo rozstania sa paskudne:/ odezwij sie jak wrocisz:*Ruda27, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Moni my też póki co mamy jeden mały pokój. Łóżeczko juz kupiliśmy-stoi w pudle i poczeka do sierpnia-kupiliśmy Klupś, z żyrafką stabilne i takie nam pasowało. Wzięliśmy też materac gryka kokos-najlepszy dla dzieciaków i komplet pościeli. Wszystko ładnie narazie pochowałam.
Wozek kupują rodzice, mam już dwa na oku także spokojnie
Zaraz jedziemy na zakupy. Mam dzisiaj ochotę na indyczka z żurawinąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 13:32
Ruda27, Moni&, celia, Dodi lubią tę wiadomość