X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • marderkowa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika a dziś masz wizytę tak?
    Trzymam kciuki, będzie dobrze!

relgcwa176gulxrh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Kasika, na pewno będzie dobrze!!! :)

• Macca Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika, jestesmy z Toba! Bedzie dobrze :)

3jgxe6hhu1fhfd0i.png
    1o4uky9zj69e3xdg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika powodzenia u lekarza! Pozytywne myslenie, musi byc dobrze :)

Co do zakupow, to ja chyba musze juz spodnie z gumka kupic, bo juz od chyba 2 tyg chodze z odpietymi z gumka wsadzona i nie powiem zeby mega wygodne byly :p a przytylam te juz przed ciaza, brzuch mialam takze twraz to juz sie ukryc go nie da bo to pilka jest, troche wstyd jak na 10 tydz :p

• Macca Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada24, gratulacje! To pieknie, ze dzidzius tak szybciutko rosnie :) Teraz sie zrelaksuj, odpoczywaj i oczekuj pieknego dnia narodzin Twojej Kruszyneczki :)

3jgxe6hhu1fhfd0i.png
    1o4uky9zj69e3xdg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny troche sie martwie, mam sluz lekko kremowy.. Takie jakby grudeczki jak sie podcieram.. Ja zwariuje :( ostatnio tez cos takiego widzialam, ale nie bylam pewna a teraz znowu.. Ktoras miala?

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada, bardzo sie cięsze :) gratuluje :) oby tak dalej :)
    Kasika teraz czekamy na Twoje wspaniale wieści :) musi byc okey i na pewno bedzie :)

Czytałam Wasze wasze wpisy wczoraj i tez miałam dola... Mimo ze przed Sylwestrem miałam wizytę to wkrecalam sobie ze mdłości mi już przeszły i nie mam ich od świat to ze to złe wróży ... Ah te hormony...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dziewczyny troche sie martwie, mam sluz lekko kremowy.. Takie jakby grudeczki jak sie podcieram.. Ja zwariuje :( ostatnio tez cos takiego widzialam, ale nie bylam pewna a teraz znowu.. Ktoras miala?
    Ruda a masz jakieś inne objawy? Pieczenie np.?

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-) Dobrze, że jestem w pracy to nie myślę tak dużo.
    Dam znać wieczorkiem co i jak.

Kada super wieści :-) Ale duże te Twoje maleństwo :-)

Ruda a oprócz grudek masz inne dolegliwości?

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marderkowa wrote:
    hej dziewczynki!
    a ja dziś w pracy...mamy inwentaryzację i przez trzy dni czeka mnie praca po minimum 10 godzin.
    Analiza krwi i moczu tez już zrobiona, dziś mąż ma odebrać. Zapłaciłam 202 zł...dowiedziałam się do swojego gina, że jak się chodzi prywatnie, to nie można badań zrobić na nfz, a tego nie wiedziałam.
    Dziewczyny krępujące pytanie- czy trapią Was zaparcia?
    Mnie strasznie, mimo, że staram się jeść dużo błonnika, mailowałam z lekarzem i powiedział, że mogę stosować Jeliton, który dziś ma zakupić mąż. Mam nadzieje, że pomoże.
    Miłego dnia!

niestety ja mam zaparcia:( do tej pory wyproznialam sie regularnie codziennie teraz co 2-3 dni co wzmaga wzdecia i bole brzucha :( staram sie jesc duzo jablek pic duzo wody i kupilam sobie jogurty activia :) ale czarno to widze :P

marderkowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika Kochana trzymam kciuki za Ciebie i Malenstwo :)
    Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze !!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonczylam we wtorek brac globulki na grzybka.. Ale czuje swedzenie, dzisiaj troszke krwi, ale to czysta krewe z zwenatrz i znowu zaczelam kremem smarowac..
    Myslicie ze to znowu jakies zapalenie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to nie zolty kolor, ale taki kremowy troche brudny bialy :(

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:

Miałam. i konsultowałam z lekarzem ;-)
    Jak nic się dodatkowo nie dzieje, nic nie boli nie piecze i śluz nie ma nieprzyjemnego zapachu i pojawia sie to sporadycznie to nie jest nic groźnego. Gin tłumaczył że szyjka jest zamknięta gęstym śluzem i czasem mogą być grudki różnego koloru (oprócz czeronych różowych itp) ale jak Cię to martwi to skontaktuj się z lekarzem

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze nie wyleczylas infekcji do konca?? Zadzwon do gina Kochana nie ma co gdybac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Jus. W sobote mam wizyte wiec bede wiedziala na czym stoje.. Oby to bylo jak piszesz nic powaznego..

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pojawiła się krew to nie masz co sama się leczyć i zamartwiać skontaktuj się ze swoim lekarzem chociażby telefonicznie

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille a mozliwe, ja juz sama nie wiem. Ale co on mi teraz poradzi, nie bedzie wiedzial czy juz zaleczylam infekcje nawet.. Poczekam jak bedzie pozniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Jak pojawiła się krew to nie masz co sama się leczyć i zamartwiać skontaktuj się ze swoim lekarzem chociażby telefonicznie

Ja juz mialam takie krewki mowil ze to zapalenie, ze bardziej mialam na zewnatrz niz w srodku i smarowac mam kremem pfamucin czy jakos tak. Wiec znowu zaczelam stosowac, zobacze jak bedzie do jutra. Nie chce panikowac :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:56

• marderkowa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    niestety ja mam zaparcia:( do tej pory wyproznialam sie regularnie codziennie teraz co 2-3 dni co wzmaga wzdecia i bole brzucha :( staram sie jesc duzo jablek pic duzo wody i kupilam sobie jogurty activia :) ale czarno to widze :P

dam znac jak ten Jeliton...moze zadziała? :)

Camille87 lubi tę wiadomość

relgcwa176gulxrh.png
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ