X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • marderkowa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika a dziś masz wizytę tak?
    Trzymam kciuki, będzie dobrze!

relgcwa176gulxrh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PS. Kasika, na pewno będzie dobrze!!! :)

• Macca Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika, jestesmy z Toba! Bedzie dobrze :)

3jgxe6hhu1fhfd0i.png
    1o4uky9zj69e3xdg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika powodzenia u lekarza! Pozytywne myslenie, musi byc dobrze :)

Co do zakupow, to ja chyba musze juz spodnie z gumka kupic, bo juz od chyba 2 tyg chodze z odpietymi z gumka wsadzona i nie powiem zeby mega wygodne byly :p a przytylam te juz przed ciaza, brzuch mialam takze twraz to juz sie ukryc go nie da bo to pilka jest, troche wstyd jak na 10 tydz :p

• Macca Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada24, gratulacje! To pieknie, ze dzidzius tak szybciutko rosnie :) Teraz sie zrelaksuj, odpoczywaj i oczekuj pieknego dnia narodzin Twojej Kruszyneczki :)

3jgxe6hhu1fhfd0i.png
    1o4uky9zj69e3xdg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny troche sie martwie, mam sluz lekko kremowy.. Takie jakby grudeczki jak sie podcieram.. Ja zwariuje :( ostatnio tez cos takiego widzialam, ale nie bylam pewna a teraz znowu.. Ktoras miala?

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada, bardzo sie cięsze :) gratuluje :) oby tak dalej :)
    Kasika teraz czekamy na Twoje wspaniale wieści :) musi byc okey i na pewno bedzie :)

Czytałam Wasze wasze wpisy wczoraj i tez miałam dola... Mimo ze przed Sylwestrem miałam wizytę to wkrecalam sobie ze mdłości mi już przeszły i nie mam ich od świat to ze to złe wróży ... Ah te hormony...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Dziewczyny troche sie martwie, mam sluz lekko kremowy.. Takie jakby grudeczki jak sie podcieram.. Ja zwariuje :( ostatnio tez cos takiego widzialam, ale nie bylam pewna a teraz znowu.. Ktoras miala?
    Ruda a masz jakieś inne objawy? Pieczenie np.?

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • kasika8303 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :-) Dobrze, że jestem w pracy to nie myślę tak dużo.
    Dam znać wieczorkiem co i jak.

Kada super wieści :-) Ale duże te Twoje maleństwo :-)

Ruda a oprócz grudek masz inne dolegliwości?

c77352d493.png
    Mój kropeczek 9tc [*] 10.01.2014
    Mój 2 kropeczek 5tc [*] 26.06.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marderkowa wrote:
    hej dziewczynki!
    a ja dziś w pracy...mamy inwentaryzację i przez trzy dni czeka mnie praca po minimum 10 godzin.
    Analiza krwi i moczu tez już zrobiona, dziś mąż ma odebrać. Zapłaciłam 202 zł...dowiedziałam się do swojego gina, że jak się chodzi prywatnie, to nie można badań zrobić na nfz, a tego nie wiedziałam.
    Dziewczyny krępujące pytanie- czy trapią Was zaparcia?
    Mnie strasznie, mimo, że staram się jeść dużo błonnika, mailowałam z lekarzem i powiedział, że mogę stosować Jeliton, który dziś ma zakupić mąż. Mam nadzieje, że pomoże.
    Miłego dnia!

niestety ja mam zaparcia:( do tej pory wyproznialam sie regularnie codziennie teraz co 2-3 dni co wzmaga wzdecia i bole brzucha :( staram sie jesc duzo jablek pic duzo wody i kupilam sobie jogurty activia :) ale czarno to widze :P

marderkowa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasika Kochana trzymam kciuki za Ciebie i Malenstwo :)
    Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze !!! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonczylam we wtorek brac globulki na grzybka.. Ale czuje swedzenie, dzisiaj troszke krwi, ale to czysta krewe z zwenatrz i znowu zaczelam kremem smarowac..
    Myslicie ze to znowu jakies zapalenie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to nie zolty kolor, ale taki kremowy troche brudny bialy :(

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:

Miałam. i konsultowałam z lekarzem ;-)
    Jak nic się dodatkowo nie dzieje, nic nie boli nie piecze i śluz nie ma nieprzyjemnego zapachu i pojawia sie to sporadycznie to nie jest nic groźnego. Gin tłumaczył że szyjka jest zamknięta gęstym śluzem i czasem mogą być grudki różnego koloru (oprócz czeronych różowych itp) ale jak Cię to martwi to skontaktuj się z lekarzem

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze nie wyleczylas infekcji do konca?? Zadzwon do gina Kochana nie ma co gdybac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Jus. W sobote mam wizyte wiec bede wiedziala na czym stoje.. Oby to bylo jak piszesz nic powaznego..

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pojawiła się krew to nie masz co sama się leczyć i zamartwiać skontaktuj się ze swoim lekarzem chociażby telefonicznie

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille a mozliwe, ja juz sama nie wiem. Ale co on mi teraz poradzi, nie bedzie wiedzial czy juz zaleczylam infekcje nawet.. Poczekam jak bedzie pozniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus1985 wrote:
    Jak pojawiła się krew to nie masz co sama się leczyć i zamartwiać skontaktuj się ze swoim lekarzem chociażby telefonicznie

Ja juz mialam takie krewki mowil ze to zapalenie, ze bardziej mialam na zewnatrz niz w srodku i smarowac mam kremem pfamucin czy jakos tak. Wiec znowu zaczelam stosowac, zobacze jak bedzie do jutra. Nie chce panikowac :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 14:56

• marderkowa Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    niestety ja mam zaparcia:( do tej pory wyproznialam sie regularnie codziennie teraz co 2-3 dni co wzmaga wzdecia i bole brzucha :( staram sie jesc duzo jablek pic duzo wody i kupilam sobie jogurty activia :) ale czarno to widze :P

dam znac jak ten Jeliton...moze zadziała? :)

Camille87 lubi tę wiadomość

relgcwa176gulxrh.png
‹‹ 105 106 107 108 109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ