Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jednak wypiore w samym proszku
koszule do karmienia i stanik tez.
Moj materac tez ma bialy pokrowiec ktory mozna sciagnac i wyprac. Ale chyba nie bede go sciagac i prac. Wypiore tylko przescieradla no i posciel of courseRuda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz wiecej nje zmienie awatara
sama swoje posty czytalam bo nie poznalam haha
Madzikovy ciesze sienze mala daje czaduprzynajmniej sie nie stresujesz ze cos nie tak
A ja czekam na kuriera powinien dzis byc z moimi nieszczesnymi zakupamiMadzikovy, Dodi, Magda2013, Moni&, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Madzia ja kupilam w hurtowni dla dzieci, ale sa tez w smyku i chyba wszedzie na allegro pewnie tez. ja mam taka http://motherhood.pl/sklep/podkladka-pod-przescieradlo75x90cm-17
ale wiesz, sa rozne firmy, ceny itd. ja sie zdecydowalam na ta firme bo mam rogala od nich i poszewke piore i nic sie z nia nie dzieje, a nie chce takiej podkladki wyrzucic po jednym praniu bo zaoszczedzilam 3 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:40
Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia ja kupowałam....zabij mnie nie pamietam po ile
ale w Szczecinie w hurtowni. Myśle ze nie bedzie, ta duża podkladka jest 2 razy droższa, a niemowlak sie tak nie kula po łóżku , poza tym przescieradlo tez jakoś przytrzyma to. Poczekaj, pójdę zaraz i wygrzebie ta podkladke.
celia lubi tę wiadomość
-
wrocilam ze sklepu i kupilam arbuza bo juz chodzil za mna od tygodni
wreszcie w biedronce byly ladne swiezutkie akurat babka dostawe wyklladala.
Positive sory ze robie Ci smaka:P ale jak jutro wyjdsiesz to sobie odbijesz:D
Kajoni wejde zaraz w ten sklep:)
Madzia ciesze sie ze Twoja Zuzia tak szaleje:) moj tak wczoraj szalal to az mojemu męzowi sie gęba cieszyla bo czul maluszka:)
Kamila nie zmieniaj juz avatara jakos sie przyzwyczaimy hihi
kada daj znac jak wyniki:)
Ruda27, Camille87, Madzikovy, Kajoni, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKada ale norma dla kobiet w ciazy jest inna.. Ja ostatnio tez mialam takie i to nie jest jakas tragedia.. Nie przejmuj sie az tak. Zobaczysz co lekarz powie. Ty mozesz miec lekko katare, albo cos w zebie i od razu crp rosnie..
Moj maluch jest od wczroaj dosc spokojny, tzn rusza sie wypycha mi brzuch itd ale nie jakos mega intensywnie.. Ja chce wiecej!!
Monia smacznego arbuzaja tez ide sobie jeszcze pokroic
Camille87, Moni&, Madzikovy, Kajoni, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila to super! To co Ci jeszcze do kupienia zostalo?
Ja zrobilam liste i juz nie jest tak zlepokupuje teraz wiekszosc i zostanie w czerwcu wozek i 2 komplety poscieli, parasolka do wozka i jakis wiekszy kocyk jeszcze
myslalam ze bedzie gorzej a to raz dwa
Dziewcyzny wiem ze mnie zlinczujecie.. Ale jestem tez na innym forum i tam dziewczyna w 40 tyg stracila dzidzie.. Mysle o tym caly czas, chodzi o okrecenie pepowina.. Moj maz tez ciagle o tym gada bo sie tego boi.. Jak tego uniknac??!! Ja chyba na koncowce bede co tydzien chodzila do lekarza, sama nie wiem co mozna zrobic..Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria musze jeszcze kupic: butelki i termoopakowanie do nich ale to najmniej pile, alantan na odparzenia, szczotke do wlosow z naturalnego wlosia bo nie moglam nigdzie znalezc w sklepie, sliniaczki, cos na pepuszek i rzeczy dla mnie: oslonki silikonowe na sutki, bepanthen, podpaski na pozniej
No i oczywiscie materac+wozek, pewnie za jakis czas kupie tez jeszcze jeden zostaw poscieli. Chyba nic nie pominelam..
Daria ja tez sie strasznie boje owiniecia pepowinamoja kolezanka tak stracila dziecko w 6 miesiacu
ja rozmawialam na ten temat z ginem i on mi powiedzial ze nie da sie tego uniknac, pocieszyl ze pepowina jest na tyle sliska ze takie rzeczy zdarzaja sie rzadko.. Nie mysl o tym...
Ruda27 lubi tę wiadomość