Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Daria fajna posciel
Wogole ile planujecie miec kompletow ? ja mam trzy i do tego mam dwa przescieradla z gumka.
Mam jeszcze pytanie odnosnie prania ciuszkow. Czy trzeba wlac jakis plyn do plukania czy wystarczy sam proszek ?
Ja mam materac gryka pianka kokos.Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Daria fajna posciel
Wogole ile planujecie miec kompletow ? ja mam trzy i do tego mam dwa przescieradla z gumka.
Mam jeszcze pytanie odnosnie prania ciuszkow. Czy trzeba wlac jakis plyn do plukania czy wystarczy sam proszek ?
Ja mam materac gryka pianka kokos.
Madzia wystarczy sam proszek, plynu juz nie trzeba. Ale to indywidualny wyborja bez plynu bede uzywala..
Co do poscieli planuje miec 3 komplety plus 3 komplety przescieradelka.. Bo przescieradla moga sie dosc szybko hmmm ubrudzicMagda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa musze sie przejsc do tego mojego sklepu z materacami wlasnie danpol mamy musze popytać o ceny
my chcemy ten lateksowy albo latksowo kokosowy kupic.
Kajoni Kada ma racje i tak przescieradlo zakladasz to jaka roznica jaki kolor?Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:dzięki dziewczyny, obydwa materace fajne i z atestami. Tylko szkoda, jakby mi wysłali różowy dla chłopca, bo jest napisane, że kolory wysyłają losowo
Moj ma bialy zdjemowany pokrowiec ktory mozna prac
Dziewczyny moze tu cos znajdziecieod kolezanki z innego watku
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5927936Camille87, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
wpadłam się przywitać, chciałam coś napisać i mam pustkę we łbie
Kamila fajny avatarekno i oczywiście cieszę się, że na wczorajszej wizycie było wszystko ok a że Kubuś 3 kilowy będzie to chyba lepiej
Kasieńka pisałam Ci już że wózek i łóżeczko śliczne
Positive trzymam kciuki za szybki powrót do domu
Aggie podziwiam za wytrwałość w pracy, ale tak jak piszesz już niedługo.....
Ruda jutro wielki dzieńaha no i pościel taka słodka
Sylka wykorzystaj teraz dobrze te wolne, bo za dużo to go już mieć nie będziesz
Quendi kochana głowa do góry... będzie dobrze
Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam
apropo nocnych ruchów małej to ja raczej też nie czuję bo sen mam dosyć twardy, ale rano po kilku minutach od przebudzenia daje o sobie znac, więc to mnie cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2014, 11:20
Ruda27, Magda2013, amela, Moni&, Sylka, Quendi, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej. ja dzis dlugo pospalam bo i do pozna lezalam i gapilam sie w brzuch
mala wyprawiala takie cyrki, ze az po boku wyskakiwala mi jakas jej czesc ciala. kocham te momenty i nie moge isc wtedy spac
wstalam z lozka, a moj pies wskoczyl i uwalil sie w rogalu i spi hahaha piekne zdjecie wyszlo
wy juz tak daleko z tymi zakupami...masakra, ale ja nie lubie nic szukac i kupowac w internecie, wole dotknac, zaplacic i zabrac ze soba
Kada powodzenia na wizycie!!!
Positive dasz rade do jutra wytrzymac....bedzie dobrze...
Camille ...Ty i te Twoje zmiany awatarowtez przez sekunde zanim nie spojrzalam na nicka to myslalam ze ktos nowy
Ruda, jakie lozeczko turystyczne wybralas??Kajoni, Dodi, Ruda27, Magda2013, Moni&, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy takie
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-baby-ono-293-przewijak-palak-i4193963588.html
Kamila masz racje na all az strach czasami haha
Madzikovy tez wole zobaczyc i kupic od razu, ale na niektorych rzeczach jest dosc roznica w cenie, a kupujac az tyle tego to sie uzbiera
Juz mi leca do koszyka, przescieradelka, kosmetyki, frida do noska, butelkifajnie jakby to doszlo do pt
Madzikovy, Kajoni, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
No na pewno, ale ja tam sie boje z allegro zamawiac
odwazniejsze jestescie
mnie by chyba szlag trafil jakby mi przyszlo cos nie tak, inny kolor albo cos. potem duzo zachodu, ale kwestia gustu
Sliczne lozeczko i w sumie bardzo podobne do mojegoRuda27 lubi tę wiadomość